Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство.
Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
...CDA Ninette 2 е полуавтоматичен етикетиращ апарат, който позволява нанасянето на два самозалепващи етикета върху цилиндрични продукти с една операция.
Със скорост до 600 бутилки на час, тази машина е подходяща за разнообразие от индустриални сектори, включително винопроизводство и спиртни напитки (бутилки вино, Арманяк и др.), пивоварство (бутилки бира), преработка на храни (консерви, буркани...
...Ароматизирана свещ с мирис на Арманяк-Шафран-Кожа
Свещ от растителен восък, ръчно излята - гори около 40 часа. 100% френско производство
тегло: 180 гр
Композиция от дървесни и сладки нотки, която ще ви пренесе в винарната. Изживейте опита на обонятелна дегустация между бъчвите.
...Дървена кутия с ръчно изработени гравюри, състояща се от 6 ароматизирани соли по 25 г в стъклени буркани с коркови капачки.
Кутията съдържа случайни аромати на соли,
включително 2 ексклузивни за кутията:
Сол със шафран Landais: 99% едра сива сол от остров Ре и 0,5% шафран Landais.
Сол Gascon: 96% едра сива сол от остров Ре, 3% Арманяк и 5% печени борови ядки.
Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити.
Снимката не е обвързваща.
Референтен номер: COFFDECSEL...
...Бидая, "пътуване" на баски, е уникален кубински ром. След 3 години отлежаване на Куба, нашият ром е финализиран в бъчви от Арманяк и бяло вино Ирулеги Домаен Арретксеа в нашите помещения в сърцето на Страната на баските. Без добавена захар, Бидая е особено ароматен меласов ром, който играе с кодовете с ново отлежаване! Тази смела двойна финализация е ода за югозапада, придавайки елегантност и...
... вкусни изненади.
Устата: Невероятно кръгъл и щедър, много маслен и даващ усещане за лекота и сладост.
Съчетания: Това е Арманяк, който трябва да се дегустира в продължение на 30 минути, за да усетите всички негови нюанси. В съчетание с червени меса и пикантни ястия. Използван от готвачите в кухнята.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 150cl, Бутилка 70cl
SKU: GHAGE...
... leaf, labdanum.":"Връхни нотки: бергамот, каламус, Арманяк, канела, пъпки от касис, листа от виолетка, лабданум.","For women and men.":"За жени и мъже.","Olfactory pyramid,":"Олфакторна пирамида,","Perfume brief:":"Описание на парфюма:","A roadtrip around the world: the romantic saga of an adventurous couple...":"Пътуване около света: романтичната сага на едно приключенско двойка...","Leather...
...Силата и характерът на Stout, съчетани с комплексността и танините, донесени от отлежаване в бъчви от Арманяк. Насладете се на този удивителен съюз.
Цвят: Кафяв
Стил: Stout
Алкохолно съдържание: 10%...
...Пиперът д'Еспелет, емблема на баскската гастрономия, освобождава благодарение на кралицата на сливите цялата си ароматна деликатност и характер. Zure osagarriari !
Френските аранжори произвеждат 100% био спиртни напитки в сърцето на Жер.
Нашият Арманяк, кръгъл и щедър, отлежава в дъбови бъчви от Гаскон.
Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Тегло: 1.5 кг
Размери: 10 × 10 × 30 см
Алкохолно съдържание: 32%
Обем: 70 cl...
...Хляб с подправки и сини сливи 250г,
Мед от региона Център 50%, пшенично и ръжено брашно от Сологн (глутен), вода, яйца, масло, сини сливи 5%, набухвател натриев бикарбонат, сол от Геранд, подправки анасон, кардамон, канела, карамфил, арманяк 0.2%.
Намерете всички наши идеи за рецепти с хляб с подправки в нашия блог!
Произведен в работилница, използваща ядки.
Да се съхранява на сухо, защитено от...
... липа, както и удивителна сладост, която ще зарадва всички небца. Приятен и балансиран, лесен за възприемане.
Сортове, отлежаване...:
100 % Угни Блан. Флакон от 500 мл. Отлежавал минимум две години в бъчва в подземния склад на Château Garreau, уникален в Арманяк.
...Къщата: Основана през 1680 г. и базирана в Анжак, Шарант, къщата Ги Лерауд е семейна компания, разполагаща с 85 хектара лозя в района на Когнак Petite Champagne, както и на Fins Bois и Grande Champagne. Гроздовите сортове Ugni blanc (в най-голяма степен), Colombard и Folle Blanche са засадени на тероар, който е особено варовит.
Тип: Арманяк - Бас-Арманяк
Съдържание: 50% Ugni Blanc, 40% Baco, 10% Folle Blanche & Colombard
Алкохолно съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 40%...
... тя показва AOC на алкохоли като Коняк, Арманяк или Калвадос.
Определен брой допълнителна информация е представена под формата на таблици отстрани на картата. Тази информация е събрана по виноробни региони (спокойни или пенливи вина, бели, розови или червени вина).
...Неz
касис, натурален, смачкани черни сини сливи и череши с нотки на черни маслини, лавандула и ароматна земя
Устата
микроскопична, твърда и зърнеста с мускулесто ядро и добра дължина
Съчетание храна-вино аперитив (прасенца с арманяк), предястие (пълнени манатарки по бордоски), основно ястие (пюре от глухарче по базадезки), сирене (камамбер с калвадос)
Винарство Винарството се провежда под...
...Малки дъбови или кестенови бъчви с вместимост 20 / 28 / 56 и 112L. Тези бъчви са идеални за отлежаване на спиртни напитки (ром, арманяк, уиски и др.), бира и разбира се, вино.
... собствена бутилираща линия.
Също така създаваме смеси, което ни позволява да предлагаме уникални продукти, съобразени с вкусовете на нашите клиенти. Работим и с частни лица при важни събития като сватби или рождени дни. Ние сами създаваме и издаваме етикетите в зависимост от избора на нашите клиенти.
От друга страна, имаме отдел за едро търговия, където предлагаме редки и трудно намиращи се продукти като ирландска сайдер, Floc de Gascogne и Арманяк.
Armagnacs Goudoulin: висшата мода на Арманяк, основана през 1935 г., предлага уникален асортимент от реколтови арманяци.
Арманяците Goudoulin се съхраняват в дъбови бъчви, този метод на съхранение и отлежаване им придава красив кехлибарен цвят. Той също така разкрива множество аромати.
Екипът на Armagnacs Goudoulin съчетава традиция и умение, за да произвежда арманяци с високо качество. Всяка бутилка се подготвя при получаване на поръчката: арманяците се бутилират, запечатват и етикират ръчно.
Арманяците Goudoulin са налични във Франция, Европа, САЩ и Азия.
Кавист онлайн от 2018 г., Spirits Station предлага широка гама от спиртни напитки за частни лица и професионалисти. Открийте над 500 референции, включително уиски, водка, ром, джин, текила, абсент, коняк, арманяк, както и красива гама от ликьори.
Нашата концепция е да съчетаем утвърдени стойности, признати за тяхното качество, с по-оригинални продукти, които заслужават да бъдат изведени на...
... съставки, без консерванти, в обмислен подход. Ние се грижим всеки аспект от нашето производство да отговаря на нашата етика и ценности.
Нашите миксолози са способни да работят с всички видове спиртни напитки. От коняк, през джин до арманяк и всички останали. Ние предлагаме и решения с бяла етикетка. С други думи, можем да проектираме уникални рецепти, персонализирани бутилки и специално изработени...
Компанията ROUCADIL е специализирана и призната в областта на съхранението и разпространението на сушени сини сливи, шоколадови сладкиши, с арманяк, сливова сметана, меки плодове, сушени кайсии и орехи от Перигор. Къщата Рукадил, производител и преработвател в сърцето на територията на сушената слива от Ажент. Разположена в самото сърце на региона на сушената слива, Къщата Рукадил вече повече от 120 години предава занаят, който се предава от поколение на поколение.
Избор на вина, шампанско и алкохол – Специалист в подаръците за бизнес – Дистрибутор на френски вина – Частни лица, професионалисти, компании, дегустационни клубове,… Онлайн магазин: вина, шампанско, уиски, ром, водка, коняк, арманяк, ликьори, идеи за подаръци,… Специалист по вина, шампанско и алкохол - Качество, услуги и съвети от 1877 г. - Предупреждение за алкохол – (391)...
От три века ШАТО ДЕ РАВИНЯН се намира в Бас-Арманяк, изключителен тероар. Така че, шато-то е специализирано в производството и търговията с Бас-Арманяк. Домакинството се грижи за цялостното разработване на продукта, от лозето до дестилацията, стареенето в избите и търговията. Домакинството на Равинян търгува с арманяците си след около дванадесет години в бъчви и селектира най-добрите си реколти.
Основана през 1967 г., компанията CMCA (Строителство на метални конструкции и котли на Арманяк) е специализирана в строителството на индустриални сгради, селскостопански сгради, сгради за общините и големи търговски площи.
Компанията ви придружава по време на проучването, производството и до монтажа. CMCA произвежда напълно всички елементи в своя завод, разположен в Аир сюр Адур в Ланд. CMCA работи локално в следните департаменти: Ланд, Жиронда, Жер и Висока Гаронна.
ШАТО ДЮ ТАРИКЕТ е семейна винена изба, разположена в Жер. Избата произвежда широка гама бели и розови вина, както и разнообразие от Бас Арманяк.
Избата ТАРИКЕТ е ангажирана с опазването на околната среда, стъклото на бутилките, алуминият на капачките, хартията на етикетите и картонът на опаковките са 100% рециклируеми материали. Използването на фитосанитарни продукти също е намалено с почти 40%. Този ангажимент позволява на избата да поддържа околната среда, да уважава своите потребители и да произвежда вина с изключително качество.
...Основана през 1986 г. от Франсоа КРОПСАЛ, къщата КРОПСАЛ е най-старата фабрика за конфитюри и желета в Пиренеите. Предлагаме ви много широка гама от сладки изкушения, приготвени по старинния метод, съчетаващи деликатно съчетание на традиционни вкусове и много оригиналности като "Праскови с Жюрансон", "Ягоди с Мадира", "Портокали с Арманяк", "Смокини с три цитруса, орехи и меденки" и много други...
FROM TERROIR е специализирана в изследването и разпространението на производството на автентични и тероарни сирена. From Terroir предлага изключителни продукти в областта на виното, рядък уиски, калвадос, коняк, арманяк, меденки и домашно приготвени конфитюри, както и италиански специалитети. From Terroir доставя в цяла Европа. С цел да популяризира широката си гама от продукти, но също така да запознае клиентите с качеството им, From Terroir организира различни събития (дни на открития, дегустации, тематични вечери, организиране на концерти или изложби)...