Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство.
Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
...Ароматизирана свещ с мирис на Арманяк-Шафран-Кожа
Свещ от растителен восък, ръчно излята - гори около 40 часа. 100% френско производство
тегло: 180 гр
Композиция от дървесни и сладки нотки, която ще ви пренесе в винарната. Изживейте опита на обонятелна дегустация между бъчвите.
...Дървена кутия с ръчно изработени гравюри, състояща се от 6 ароматизирани соли по 25 г в стъклени буркани с коркови капачки.
Кутията съдържа случайни аромати на соли,
включително 2 ексклузивни за кутията:
Сол със шафран Landais: 99% едра сива сол от остров Ре и 0,5% шафран Landais.
Сол Gascon: 96% едра сива сол от остров Ре, 3% Арманяк и 5% печени борови ядки.
Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити.
Снимката не е обвързваща.
Референтен номер: COFFDECSEL...
...CDA Ninette 2 е полуавтоматичен етикетиращ апарат, който позволява нанасянето на два самозалепващи етикета върху цилиндрични продукти с една операция.
Със скорост до 600 бутилки на час, тази машина е подходяща за разнообразие от индустриални сектори, включително винопроизводство и спиртни напитки (бутилки вино, Арманяк и др.), пивоварство (бутилки бира), преработка на храни (консерви, буркани...
...Бидая, "пътуване" на баски, е уникален кубински ром. След 3 години отлежаване на Куба, нашият ром е финализиран в бъчви от Арманяк и бяло вино Ирулеги Домаен Арретксеа в нашите помещения в сърцето на Страната на баските. Без добавена захар, Бидая е особено ароматен меласов ром, който играе с кодовете с ново отлежаване! Тази смела двойна финализация е ода за югозапада, придавайки елегантност и...
... вкусни изненади.
Устата: Невероятно кръгъл и щедър, много маслен и даващ усещане за лекота и сладост.
Съчетания: Това е Арманяк, който трябва да се дегустира в продължение на 30 минути, за да усетите всички негови нюанси. В съчетание с червени меса и пикантни ястия. Използван от готвачите в кухнята.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 150cl, Бутилка 70cl
SKU: GHAGE...
... leaf, labdanum.":"Връхни нотки: бергамот, каламус, Арманяк, канела, пъпки от касис, листа от виолетка, лабданум.","For women and men.":"За жени и мъже.","Olfactory pyramid,":"Олфакторна пирамида,","Perfume brief:":"Описание на парфюма:","A roadtrip around the world: the romantic saga of an adventurous couple...":"Пътуване около света: романтичната сага на едно приключенско двойка...","Leather...
...Силата и характерът на Stout, съчетани с комплексността и танините, донесени от отлежаване в бъчви от Арманяк. Насладете се на този удивителен съюз.
Цвят: Кафяв
Стил: Stout
Алкохолно съдържание: 10%...
...Пиперът д'Еспелет, емблема на баскската гастрономия, освобождава благодарение на кралицата на сливите цялата си ароматна деликатност и характер. Zure osagarriari !
Френските аранжори произвеждат 100% био спиртни напитки в сърцето на Жер.
Нашият Арманяк, кръгъл и щедър, отлежава в дъбови бъчви от Гаскон.
Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Тегло: 1.5 кг
Размери: 10 × 10 × 30 см
Алкохолно съдържание: 32%
Обем: 70 cl...
...Хляб с подправки и сини сливи 250г,
Мед от региона Център 50%, пшенично и ръжено брашно от Сологн (глутен), вода, яйца, масло, сини сливи 5%, набухвател натриев бикарбонат, сол от Геранд, подправки анасон, кардамон, канела, карамфил, арманяк 0.2%.
Намерете всички наши идеи за рецепти с хляб с подправки в нашия блог!
Произведен в работилница, използваща ядки.
Да се съхранява на сухо, защитено от...
... липа, както и удивителна сладост, която ще зарадва всички небца. Приятен и балансиран, лесен за възприемане.
Сортове, отлежаване...:
100 % Угни Блан. Флакон от 500 мл. Отлежавал минимум две години в бъчва в подземния склад на Château Garreau, уникален в Арманяк.
...Къщата: Основана през 1680 г. и базирана в Анжак, Шарант, къщата Ги Лерауд е семейна компания, разполагаща с 85 хектара лозя в района на Когнак Petite Champagne, както и на Fins Bois и Grande Champagne. Гроздовите сортове Ugni blanc (в най-голяма степен), Colombard и Folle Blanche са засадени на тероар, който е особено варовит.
Тип: Арманяк - Бас-Арманяк
Съдържание: 50% Ugni Blanc, 40% Baco, 10% Folle Blanche & Colombard
Алкохолно съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 40%...
... тя показва AOC на алкохоли като Коняк, Арманяк или Калвадос.
Определен брой допълнителна информация е представена под формата на таблици отстрани на картата. Тази информация е събрана по виноробни региони (спокойни или пенливи вина, бели, розови или червени вина).
...База данни с имейли на винопроизводството - Франция и ДОМ ТОМ
20.956 имейл адреса, резервирани за професионалисти за търговска реклама чрез BtoB имейли.
Файл с имейли на потенциални клиенти от винопроизводители и виноделци
Включва: кооперативни изби, производство на Арманяк, дестилерии на коняк, търговци, производители на алкохол и ракии, производители, отглеждащи и произвеждащи, виноделци и...
...Неz
касис, натурален, смачкани черни сини сливи и череши с нотки на черни маслини, лавандула и ароматна земя
Устата
микроскопична, твърда и зърнеста с мускулесто ядро и добра дължина
Съчетание храна-вино аперитив (прасенца с арманяк), предястие (пълнени манатарки по бордоски), основно ястие (пюре от глухарче по базадезки), сирене (камамбер с калвадос)
Винарство Винарството се провежда под...
...Вариантите за последваща обработка са многобройни: Има безкостилкови сливи, пълнени с сливова паста, сливи, ароматизирани с ванилия или портокал, мариновани в арманяк, обвити в черен шоколад, фина сливова паста или сливов сок.
...Малки дъбови или кестенови бъчви с вместимост 20 / 28 / 56 и 112L. Тези бъчви са идеални за отлежаване на спиртни напитки (ром, арманяк, уиски и др.), бира и разбира се, вино.
...Особено елегантна винена кутия с капак, подходяща за 2 бутилки вино или арманяк и ликьор.
Цвят махагон, боядисана и лакирана.
Специалната опаковка за подарък за специален рожден ден или юбилей. Подарявайте със стил.
Armagnacs Goudoulin: висшата мода на Арманяк, основана през 1935 г., предлага уникален асортимент от реколтови арманяци.
Арманяците Goudoulin се съхраняват в дъбови бъчви, този метод на съхранение и отлежаване им придава красив кехлибарен цвят. Той също така разкрива множество аромати.
Екипът на Armagnacs Goudoulin съчетава традиция и умение, за да произвежда арманяци с високо качество. Всяка бутилка се подготвя при получаване на поръчката: арманяците се бутилират, запечатват и етикират ръчно.
Арманяците Goudoulin са налични във Франция, Европа, САЩ и Азия.
Кавист онлайн от 2018 г., Spirits Station предлага широка гама от спиртни напитки за частни лица и професионалисти. Открийте над 500 референции, включително уиски, водка, ром, джин, текила, абсент, коняк, арманяк, както и красива гама от ликьори.
Нашата концепция е да съчетаем утвърдени стойности, признати за тяхното качество, с по-оригинални продукти, които заслужават да бъдат изведени на...
... съставки, без консерванти, в обмислен подход. Ние се грижим всеки аспект от нашето производство да отговаря на нашата етика и ценности.
Нашите миксолози са способни да работят с всички видове спиртни напитки. От коняк, през джин до арманяк и всички останали. Ние предлагаме и решения с бяла етикетка. С други думи, можем да проектираме уникални рецепти, персонализирани бутилки и специално изработени...
Компанията ROUCADIL е специализирана и призната в областта на съхранението и разпространението на сушени сини сливи, шоколадови сладкиши, с арманяк, сливова сметана, меки плодове, сушени кайсии и орехи от Перигор. Къщата Рукадил, производител и преработвател в сърцето на територията на сушената слива от Ажент. Разположена в самото сърце на региона на сушената слива, Къщата Рукадил вече повече от 120 години предава занаят, който се предава от поколение на поколение.
От три века ШАТО ДЕ РАВИНЯН се намира в Бас-Арманяк, изключителен тероар. Така че, шато-то е специализирано в производството и търговията с Бас-Арманяк. Домакинството се грижи за цялостното разработване на продукта, от лозето до дестилацията, стареенето в избите и търговията. Домакинството на Равинян търгува с арманяците си след около дванадесет години в бъчви и селектира най-добрите си реколти.
Основана през 1967 г., компанията CMCA (Строителство на метални конструкции и котли на Арманяк) е специализирана в строителството на индустриални сгради, селскостопански сгради, сгради за общините и големи търговски площи.
Компанията ви придружава по време на проучването, производството и до монтажа. CMCA произвежда напълно всички елементи в своя завод, разположен в Аир сюр Адур в Ланд. CMCA работи локално в следните департаменти: Ланд, Жиронда, Жер и Висока Гаронна.
ШАТО ДЮ ТАРИКЕТ е семейна винена изба, разположена в Жер. Избата произвежда широка гама бели и розови вина, както и разнообразие от Бас Арманяк.
Избата ТАРИКЕТ е ангажирана с опазването на околната среда, стъклото на бутилките, алуминият на капачките, хартията на етикетите и картонът на опаковките са 100% рециклируеми материали. Използването на фитосанитарни продукти също е намалено с почти 40%. Този ангажимент позволява на избата да поддържа околната среда, да уважава своите потребители и да произвежда вина с изключително качество.
...Основана през 1986 г. от Франсоа КРОПСАЛ, къщата КРОПСАЛ е най-старата фабрика за конфитюри и желета в Пиренеите. Предлагаме ви много широка гама от сладки изкушения, приготвени по старинния метод, съчетаващи деликатно съчетание на традиционни вкусове и много оригиналности като "Праскови с Жюрансон", "Ягоди с Мадира", "Портокали с Арманяк", "Смокини с три цитруса, орехи и меденки" и много други...