...НАТУРАЛНО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО ЗЕЙТИНА
• Киселинност максимум 0,5%
• Препоръчваме го особено за употреба в ястия, тъй като е без мирис и вкусен продукт.
• Поради филтрацията, можете да го използвате за всички ястия с зехтин, както и за студени мезета и пържени храни.
• Замръзването под 8 °C и запазването на качеството при размразяване е най-важното доказателство, че това зехтин не съдържа добавки...
...Поради топлите ветрове и плодородната почва на Егейския басейн, получаваме уникалния вкус и аромат на нашето зехтин.
Ръчно набраните пресни маслини се транспортират незабавно от маслиновата градина до завода, където започва процесът на смилане. Благодарение на този бърз процес, поддържаме ниско ниво на киселинност на нашето зехтин.
...Dobeshibeni е жълтеникаво-оранжев мандарин, който се появява рано в сезона. Това е първият мандарин от износен клас за турския сезон. Лесен за белене, сочен и сладък на вкус с умерена киселинност.
Наличност на пазара:
• Септември
• Октомври
Тип товар:
• Кораб
• Камион
• Самолет...
...Нашите продукти се произвеждат от грозде, отглеждано в Егейския регион, и се изнасят в много части на Европа с ниска киселинност, високо качество и конкурентни цени.
Олио от маслини от ранна реколта, студено пресовано
Олио от маслини с високо съдържание на полифеноли
Бутилково производство на зехтин
Здраве
Красота
Функционална храна
Ароматизирано зехтин
Екстра върджин зехтин
Натурално екстра върджин зехтин
Зехтин с ниска киселинност...
... разпределение на солта и кислорода във всички слоеве на резервоара, за да се засили вкусът и аромата на маслините. Солта и pH стойностите се измерват безопасно всяка седмица, за да се осигури вкусът и текстурата на маслините. След пастьоризация и стерилизация, нашите маслини се опаковат в консерви от 0.9 кг и 2 кг в собственото си масло, което има 0.5 киселинност, в опаковъчното съоръжение за органични...
...ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО
Благодарим ви за вниманието към нашата организация и се надяваме да установим плодотворни бизнес отношения в най-скоро време. Можем да предложим следните продукти с премиум качество, одобрени с международни сертификати.
• Зехтин и зехтинови масла (Екстра Вирджин зехтин - студено пресован или традиционен / автентичен метод на пресоване с макс. 0.5 % киселинност)
• Турски...
... от 0.3-0.8%. Екстра върджин зехтинът The Mill съчетава вековния вкус на зехтина с модерен дизайн. Маслините от Edremit имат уникален вкус. Те се събират внимателно от вековни маслинови дървета в планината Каз в Егейския регион и се пресоват на студено. Благодарение на този процес, нивото на киселинност на зехтина е доста ниско. Модерният дизайн на The Mill привлича вниманието и е идеален зехтин с...
... органичен зехтин - Първо студено пресоване
Артикул 2. Екстра върджин зехтин, извлечен от избрани диви маслини.
Артикул 3: Екстра Върджин Зехтин - Непречистен Първо Студено Пресоване. Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и единствено чрез механични средства при ранна реколта. Сертифициран от Ecocert и IMO. Екстра върджин див зехтин е с високо търсене в фармацевтичната и козметичната индустрия. Нашето предимство е нивото на киселинност, което е ниско - 0.47 или 0.50. Пробите се предоставят с резултати от тестове при поискване. Ограничено производство!
Anolive произвежда напълно чисто и натурално зехтин от маслини, които не са подлагани на химическо торене, химическа обработка и химическо пръскане, отдалечени от замърсяването на трафика, индустрията и градовете. Нашият зехтин с ниска киселинност и ниско съдържание на пероксид, доказан чрез тестове за чистота, предлага високо качество на вкуса. Предлага се в елегантни бутилки от 250 мл, 500 мл и...
... на високото съдържание на разтворими вещества и захар, ниската киселинност, светложълтата кора и кехлибареното си вътрешно съдържание. От основаването си, името Natura символизира премиум вкусни сушени смокини. Нашето предприятие е разположено в централната част на световноизвестните смокинови градини. В това отношение активно участваме във всички етапи от процеса, за да осигурим високо качество за нашите клиенти.
... киселинност на олеиновата киселина е максимум 0.8%. а-В натуралния студено пресован зехтин задължително трябва да присъства характерната плодовост на маслината, горчивина и пикантност. При някои сортове маслини и при ранно прибиране горчивината и пикантността могат да бъдат по-високи. Но органолептично не трябва да има никакви дефекти, лоши миризми или вкусове. Натуралните зехтини са като прясно изцеден сок от плодове. Те са изключително богати на витамини и минерали.
... максимално 0,5% киселинност. Ние можем да подготвим всякакви стъклени бутилки, пластмасови PET бутилки и кутии от 125 мл до 5 л. Готови сме да ви обслужим с нашите собствени марки, както и с всякакви поръчки за частни етикети, поискани от клиенти.
Произвеждаме зехтин от маслините, отглеждани в нашите маслинови градини в Егейския и Вътрешен Егейски регион, където се произвеждат най-вкусните зехтини в света. Зехтините от този регион имат ниска киселинност и уникален аромат, който предлага различен вкус. В началото на октомври, когато маслините все още са зелени, те се събират внимателно по време на ранната реколта, без да докосват земята, и...
Theleis Зехтин
Зехтините, получени от маслиновите дървета в района на Гейкили, наричан перлата на Северно Егейско море и очароващ със своята зеленина, се съчетават с дизайнерските бутилки на марката Theleis. По този начин се получава уникален вкус, който обогатява както ястията, така и салатите.
Нова Вкусова Изненада в Кухнята
Този зехтин с 0,5% киселинност може да бъде считан за един от...
... плодов вкус, горчивина и горчивост на зелените маслини се усещат с лека интензивност.
Условия за съхранение: Можете да съхранявате зехтина си при 18 °C в хладна, светла и безвлажна среда или в хладилника.
Киселинност: Макс. 0.6%
Аромат: Лек
Период на реколта: 15 октомври - 15 декември
Време за производство: В рамките на 5 часа
Регион: Ахисар...
... hosuiler. Следователно, узряването им завършва през втората половина на август. Плодовете, които са доста сладки, имат ниска киселинност и хрупкава текстура. Третият сорт, chojurolar, е по-голям от другите (средно 400 г и 8 см в диаметър), но все още е сочен и хрупкав. Този сорт, роден в Япония през 1895 г., е най-популярният nashi сорт заради размера си. Може да се съхранява в хладилник до шест месеца.
Ние сме компания, базирана в източната част на Средиземно море, провинция Хатай в Турция (древногръцки Антиохия), известна с ръчно подбраните, плодови зехтини. Можем да предоставим зехтини с много качества, като екстра върджин с максимум 0,8 % киселинност на много конкурентни цени. Моля, не се колебайте да се свържете с мен за допълнителна информация или какъв вид зехтини ви интересуват. С най-добри пожелания...
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ НА НАШАТА КОМПАНИЯ 1995. В АНТАКИЯ-ТУРЦИЯ. МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 1,5) ЕКСТРА ВИРДЖИН МАСЛИНОВО МАСЛО (КИСЕЛИННОСТ ≤ % 0,8).
Нашата компания се занимава с маслини и зехтин. Предлагаме натурален екстра върджин зехтин, натурален първи зехтин, рафиниран зехтин и различни видове маслини на нашите клиенти. Имаме капацитет да предлагаме зехтин както в насипно състояние, така и в бутилки. Нашите продукти се получават от маслини от регионите Измир, Маниса и Айвалък. Процентът на киселинност варира между 0,5% и 1%. Имаме намерение да установим връзки с надеждни партньори в сектора и да изнасяме нашите продукти.