...W: 310 ÷ 330. Тип '1' брашно с ниска рафинация, богато на фибри и минерали. Идеално е за теста с средно/дълго втасване и може да се съхранява до 2 дни в хладилника.
25 KG...
...Описание :
Фарината от ръж T70 е брашно, получено от зърно ръж, традиционно използвано в хлебопеченето. То е леко пресято, което му придава светлосив цвят и фина текстура. „T70“ показва съдържание на пепел, което осигурява добро равновесие между финес и хранителна стойност. Ръжта е известна със своя леко сладък и кисел вкус, придавайки отличителен нюанс на хлябовете и други приготвяния.
Произход : Украйна.
Опаковка : пакет от крафт хартия 1кг, 2кг, 5кг, 10кг, 25кг. Палетизация : 750-950кг.
... лимоновата балсам е била използвана от древните гърци и римляни заради приятния си освежаващ аромат, напомнящ на лимонова кора.
Традиционно в България се използва за приготвяне на чай, а отделно – за приготвяне на гъби и ликьори.
Успокояваща нервите, облекчаваща болката, спазмолитична, хипотензивна, стимулираща апетита, подобряваща храносмилателната функция.
Използва се при заболявания с нервен произход (бързо сърцебиене, сърдечна невроза, неурастения, повръщане от нервен произход, мигрена, сексуално вълнение, гръдна жаба).
...Тази красива златиста брашно се смели традиционно на каменна мелница, като се добавя местна пшеница с високо съдържание на протеини, за да се подобри печенето на хляб.
Брашното от ечемик обикновено може да се използва в крепове или в нормално печене, където можете да замените до 30% от пшеничното брашно с ечемично.
Брашно от ечемик 5кг...
...Можете да имате здравословна диета, като смилате традиционно и културно пълнозърнесто брашно с машинната система за каменно смилане.
Можете да получите качествено брашно, като използвате напълно ново поколение машини в системата за смилане на пшеница с каменна мелница.
Машини като пневматичната система, сито, филтър и вентилатор, използвани в системата за смилане на пшеница с каменна мелница, са...
...Пшеничен малцов прах е предимно подходящ за производството на тъмен хляб и печива. Това е традиционно, ферментирало ръжено малцово брашно, което развива тъмния си цвят не чрез печене. Традиционният метод на производство придава на продукта интензивен и ароматен ръжен вкус с леко сладко-кисел нюанс.
...употребата на нахут е актуална за средиземноморския регион. Нахутът се използва за производство на нахутено брашно, което се използва по-специално в индийската кухня. А, например, в италианската кухня се използва за приготвяне на плоски питки фарината, но обемите на отглеждане на нахут в самата Италия са незначителни. Основно се използват бели сортове семена за храна. Термичната обработка отнема повече време в сравнение с лещата и граха. Семената на нахута служат като източник на цинк и фолиева киселина.
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
...Изработена от традиционно френско брашно, тази гама предлага продукти с високо качество и по-добра запазваемост. Бавната ферментация при ниска температура осигурява нужното време за развитие на ароматите и генерира влажна и пореста среда, обгърната от тънка и хрупкава коричка, която се дължи на печенето върху камък.
...комбинации от съставки и размери на питките и хлебни изделия.
Нашите продукти са изработени изцяло на ръка, за еластичността и пухкавото усещане, което желаем в питката за сувлаки.
_______________________________________________________________________
Питки и Хлебни изделия
Традиционно тесто
Тесто с брашно от спелта
Тесто с царевично брашно
Тесто с пълнозърнесто брашно
Тесто Volcano * черно тесто
Създаваме питки във всички комбинации от съставки, размери и хлебни изделия. Издигаме вашето меню.
... правилата и изкуството на хранителната индустрия.
Това започва още с композицията на нашето тесто за пица, което се състои от предварително тесто и по-късно добавено прясно тесто, на които – напълно "немодерно" – се дава по един цял ден за почивка, защото вкусът и удоволствието от храненето не могат да се подчинят на бързината на производството на конвейер. Разбира се, че нашето брашно идва от...
... отговорят на нуждите както на малки фермери, така и на големи индустриални складове за зърно, боб, какао, кафе, както и за мелници за брашно, фуражи и масла.
Марките CROP-PROTECTOR® включват:
– Охладители – за охлаждане на съхраняваното зърно
– Генератори на азот – органични, за нетоксично контролиране на нападения – промиване на съхраняваната реколта с азот и намаляване на нивата на кислород, за да...
...
Сертификат Халал / Certificate Halal
Сертификат Ökop Bio-Bescheinigung
Сертификат Bio Bayern
Сертификат WHU / Certificate WHU
Регионалност и качество
Дългогодишни местни доставчици ни осигуряват най-добрите съставки за нашите качествени хлебни изделия. Баварската изворна вода от Алпите и висококачественото брашно от местните фермери правят нашия ръчно изработен хляб нещо уникално. Повече от 100...