...Инстантен продукт за приготвяне на топло. Съдържа само растителни източници на протеини, въглехидрати и мазнини. Формулата е обогатена с витамини и минерали. ВкусКъри à la Мадрас. Примерна формула.
...Ползи: семената от кориандър имат топълвкус, нещо между градински чай и цитруси. Кориандърът е както подправка, така и билка (използват се както семената, така и листата). Семената от кориандър са източник на манган, желязо, магнезий и фибри. Казва се, че е полезен за по-добро храносмилане, за детоксикация и за обща стимулация на имунната система. Употреба: За приготвяне на чай: добавете 2 чаени...
... на цвят и имат по-пикантен вкус. Също така, объркването с Черен кимион е често срещано, но това е наистина друга подправка.
Отглеждане на Кимион
Когато цветята преминат в образуване на семена, цветята могат да бъдат отрязани и окачени с главата надолу. Семената могат да изсъхнат.
Кимион в кухнята
Кимионът е известен като съставка в кимионово сирене, но също така се използва много в средиземноморски, азиатски и арабски ястия. Той придава и малко допълнителен вкус на ястия за скара или барбекю. Оставете къри, яхнии, чили, кус-кус или агнешко...
... европейски стилове) заедно с портокалова кора, за да придадат цитрусов вкус. Семената на кориандъра също са едно от основните ботанически съставки за ароматизиране на джин! Целите семена могат да се използват и за мариноване и осоляване, за да добавят цитрусово, пикантно измерение. Смлени, подправката обикновено се използва в къри и печива – след като е запечена и смляна, за да омекоти...
... дип-сос за хапки или като намазка за хляб и сандвичи.
За най-добър вкус и качество препоръчваме да сервирате кокосово-фъстъчния сос на стайна температура или топъл. Порционирайте по необходимост, готово.
Замразени готови ястия
Гастрономически нужди
Хотелиерство
Хранителен сервиз
Търговия на едро с замразени храни
Обществено хранене
Удобство
Гастрономически специалитети...
...Перфектни за чайове, десерти като ябълков щрудел и сърдечни яхнии.
Интензивен аромат: Придава на ястията ви топъл, сладък нюанс.
Изпитайте примамливия аромат и вкус на канелените пръчици от Kitchen Yoga и обогатете кухнята си с тази класическа подправка.
...Био-куркумовият прах има топъл, горчив вкус и често се използва за подправяне или оцветяване на къри подправки, горчица, масло и сирене. Той съдържа жълто оцветено химично вещество, наречено куркумин, поради което куркумата често се използва за оцветяване на храни и козметика.
...Цвят на слънце и топълвкус, това е идеалният съюзник за усъвършенстване на вашите ястия с миди. Тази смес от меко къри, чесън, магданоз, лук и мащерка ще подчертае и вашето бяло месо, сосове и барбекю приготвяния.
ТЕГЛО: 0.100 кг...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: дървесен-земен мирис, топъл-ароматен, леко пиперлив аромат с горчив послевкус
Приложение: Куркумата придава на много къри ястия типичния златисто-жълт цвят, но също така се използва за подправяне на оризови ястия, ризото, рибена супа, чатни и северноафрикански ястия с агнешко.
Съвет: Прахът никога не трябва да се запържва в началото на готвенето...