... на цвят и имат по-пикантен вкус. Също така, объркването с Черен кимион е често срещано, но това е наистина друга подправка.
Отглеждане на Кимион
Когато цветята преминат в образуване на семена, цветята могат да бъдат отрязани и окачени с главата надолу. Семената могат да изсъхнат.
Кимион в кухнята
Кимионът е известен като съставка в кимионово сирене, но също така се използва много в средиземноморски, азиатски и арабски ястия. Той придава и малко допълнителен вкус на ястия за скара или барбекю. Оставете къри, яхнии, чили, кус-кус или агнешко...
... дип-сос за хапки или като намазка за хляб и сандвичи.
За най-добър вкус и качество препоръчваме да сервирате кокосово-фъстъчния сос на стайна температура или топъл. Порционирайте по необходимост, готово.
Замразени готови ястия
Гастрономически нужди
Хотелиерство
Хранителен сервиз
Търговия на едро с замразени храни
Обществено хранене
Удобство
Гастрономически специалитети...
...Перфектни за чайове, десерти като ябълков щрудел и сърдечни яхнии.
Интензивен аромат: Придава на ястията ви топъл, сладък нюанс.
Изпитайте примамливия аромат и вкус на канелените пръчици от Kitchen Yoga и обогатете кухнята си с тази класическа подправка.
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: дървесен-земен мирис, топъл-ароматен, леко пиперлив аромат с горчив послевкус
Приложение: Куркумата придава на много къри ястия типичния златисто-жълт цвят, но също така се използва за подправяне на оризови ястия, ризото, рибена супа, чатни и северноафрикански ястия с агнешко.
Съвет: Прахът никога не трябва да се запържва в началото на готвенето...