... употреба с минимални усилия.
• Здрав счупвач за ядки – Проектиран да се справя дори с най-трудните ядки без счупване или огъване. Здравата счупвачка за ядки е изградена да счупва ядки с твърдачерупка с лекота, осигурявайки надеждно представяне без риск от повреда на инструмента.
• Гладка отварачка за консерви – Осигурява безопасно, гладко и ефективно отваряне на консерви без остри ръбове...
...Кастилският орех е ядка, произхождаща от дървото Juglans regia, известно също като орех. Той се характеризира с твърда и грапава черупка, която защитава ядро с хрупкава текстура и мек, леко горчив вкус. Тази ядка е широко ценена за своите хранителни свойства, тъй като е богата на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и минерали като магнезий и желязо. Кастилският орех се използва както в сладкарството, така и в солени ястия и е основна съставка в традиционни и гурме рецепти поради своята универсалност и хранителна стойност.
...Бадемът е ядково растение, чиито плодове също се наричат бадеми. Те имат тънка обвивка и твърдачерупка, която защитава деликатния ендосперм. Бадемите са популярна съставка в готвенето и печенето, както и питателна закуска. Те са богати на протеини, мастни киселини, витамини и минерали като витамин Е, магнезий и калций. Бадемите са известни със своите здравословни ползи, включително подобряване на здравето на сърцето, понижаване на холестерола и контрол на кръвната захар.
... брашно от твърда пшеница от най-висок, първи и втори клас.
Група B: произведена от брашно от мека стъкловидна пшеница от най-висок и първи клас.
Група C: произведена от брашно за печене от пшеница от най-висок и първи клас.
Твърдите сортове пшеница имат по-високо съдържание на глутен и по-ниско съдържание на нишесте в сравнение с меките. Пастата, произведена от тях, има по-нисък гликемичен индекс.
Степента на готовност на пастата може да варира в зависимост от нейния тип и местни традиции. #паста #спагети #макарони #вермичели #брашно...
...Слънчогледовите семена са ядливите плодове на слънчогледа (Helianthus annuus). Те са малки, плоски и овални, с твърда външна черупка в сив или черен цвят. В черупката се намира едно семе, което обикновено е светлокафяво или сиво-зелено. Слънчогледовите семена имат мек, ядков вкус и често се консумират като закуска или се използват като съставка в различни кулинарни приготовления. Те са богати на...
...Среден растеж и полуизправено разклоняване. Лесно подрязване и управление. Висок добив
Плод: Твърдачерупка, кръгла форма и леко сплескана. Вкусът е леко сладък
Зрялост: 25 август - 5 септември
Опрашител: Самоопрашващ се...
...Произведена от кокосовата палма, една кокосова ядка тежи между 1 и 1,5 кг и се състои от първа влакнеста и кафява обвивка, много твърда кафява черупка, в която се намира ядливата пулпа на кокоса. Накрая, в кухината, се намира известната кокосова вода.
Съвети за консумация
Да се консумира в солени или сладки приготовления (торти, бисквити, кремове...).
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина.
Съставки
Кокос, произведен от биологично земеделие...
...Нашият канадски омар произхожда от студените води около Нова Скотия. Поради това омарът има твърдачерупка, която защитава нежното месо. Продуктът е известен със своя сладък вкус и изключително качество.
Нашият канадски омар се лови по устойчив начин от поколения, с капани.
Целите омари се готвят след улова в черупката. Това се случва при оптимална температура и с конкретно време за готвене. По...
...От австрийско производство
Предимства:
• свежо
• твърдачерупка
• добър вкус!
Съдържание: около 1300g
Единица: 1 брой (еквивалентно на около 22 пилешки яйца)
Оставащ срок на годност: 30 дни
Температура на съхранение: 8°C - 18°C плюс...
...Орехът макадамия или орехът от Куинсланд произхожда от Австралия, където ореховите дървета растат в диво състояние в горите на крайбрежието на Куинсланд и Нов Южен Уелс.
Това е друпа, месест плод, състоящ се от бял ядро в кръгла, кафява, гладка и много твърдачерупка.
Консумира се от 5000 години от аборигените, които я наричат Kindal Kindal, и е открита през 1858 г. от двама английски ботаници...
...Произход: Газиантеп/Турция
Опаковки: 10кг, 20кг Вакуум
Тип: Зелени, В черупка,
HTS Код: 08025100, 080252
Произхождайки от рода Pistacia, видът Pistacia vera е роден в Близкия изток, Средиземно море и Западна Азия. Зелено семе, което е ядката на фисташката, се намира в твърдачерупка, която се чупи по време на консумация. Ядките от фисташки са много популярни като закуска, но също така се използват като съставка в месни продукти като салам или колбаси, или в сладкарската индустрия като част от шоколад, торти, турски наслади, баклава, сладолед и други традиционни турски сладки.
Производител и дистрибутор на охлюви Helix aspersa Müller с твърда и напълно изработена черупка, с нежно бяло месо и изискан вкус. Посетете ни на www.caracolessevilla.com и ни последвайте във Facebook CARACOLES SEVILLA.