...Сушеноговеждомесо от Аубрак, нарязано на тънки филийки в стъклен буркан, 100% рециклируем. Благодарение на иновативната си концепция, сушеното говеждомесо от Аубрак се съхранява при стайна температура в продължение на 3 месеца. Произведено в нашата работилница в Лайсак, Аверон, сушеното говеждо, наричано също брезаола, цецина, грижонско месо, в зависимост от рецептите и регионите, спазва...
"Direct Meat Service" е семейна компания, специализирана в предлагането на премиум месни продукти за търговия на дребно и едро. С над три десетилетия опит в индустрията, те са изградили репутация за доставка на месо от най-високо качество - говеждо, свинско, агнешко и птиче, всичко от надеждни ферми. Неговото съвременно съоръжение осигурява оптимална обработка и опаковане, поддържайки най-високите...
...% инжекционен обем), той е наличен само под формата на прах, включително стабилизация на разтвора. Започвайки от универсалната основна подправка, TenderFox® е наличен и в ароматните варианти Печено, Опушено и Сушено и Варено шунка, както и в вкусовете птица, свинско и говеждо. В комбинация с TopFox® суха подправка, TenderFox® може да се използва по много други начини, например в вкусовете агнешко...
...СУШЕНА БАКЛАЖАНОВА КУБЧЕ (10x10)
Цвят: месо-светло кремав
Размер: кубчета с равномерно оформени страни 5-10 мм
Влажност: не повече от 14,0%
Състав: баклажан...
... дебелината на продукта и позволява лесно поставяне на месото под пресата. Освен това, тя е сваляща се. Следователно е възможно да се монтира гладка плоча за деликатни меса като птиче месо или текстурирана плоча за меса като говеждо или свинско.
Ръчната месна преса е идеална за ескалопи, сушеномесо, месо за уок или дори минути стекове.
Размери на машината (В×Ш×Д): 880 (1600 с крака)×400×450 мм
Ширина на лентата: 400 мм
Тегло: 25 кг (36 кг с крака)
Гаранция: 1 година...
...Вкусни Droewors, направени от 100% британско говеждомесо и изсушени с нашата уникална рецепта от автентични южноафрикански билки и подправки с нотка на чесън.
...Simple Jerky предлага премиум, ръчно изработено говеждо джърки, направено от говеждомесо от австрийски пасища, осигурявайки етично снабдяване, кратки транспортни маршрути и пълна проследимост. С над 45% протеин и под 5% мазнини, това е здравословна, високо-протеинова закуска, перфектна за активен начин на живот и фитнес цели. Без изкуствени добавки, фосфати и усилватели на вкуса, Simple Jerky...
... възстановява нейните свойства и вкус. Това зеле е подходящо за традиционен борш, шурпа и като допълнение към ястия от птица или говеждомесо.
Използване за
Супи, сосове, маринати, ястия от месо, птица и дивеч.
Вкус
Слабо сладък
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 26
Мазнини (г / 100г)… 3,5
Въглехидрати (г / 100г)… 34
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 270...
...ДОМАШНО СУШЕНО ПОДПРАВЕНО ГОВЕЖДО (BEEF JERKY) е направено от постно говеждо бедро с 100% словенски произход, от което е премахната цялата мазнина, нарязано на ивици и след това изсушено, което предотвратява развалянето. Обикновено това сушене включва добавяне на сол за предотвратяване на развитието на бактерии върху месото, както и подправки за по-добър вкус, преди да се премахне влагата. Думата "JERKY" произлиза от charki, която идва от народния език на коренните жители на Северна Америка Quechua, което означава "сушено, осолено месо".
...Ние сме производители на добавки. Предлагаме запълване на капсули, смесване на прахове, опаковане и дизайн на етикети за добавки. Предлагаме също на едро замразено сушеноговеждомесо, говежди жлези/органи (сертифицирано органично).
Балатони Мийт произвежда само традиционно унгарски пушени и сушени салами и колбаси. Фабриката се намира в Кистелек, Унгария, и предлага широка гама от продукти, включително салами и колбаси от свинско, мангалица, говеждо, сиво говедо, пилешко, риба, пуйка, щраус, конско, агнешко, гъши, патешко и козе месо. Произведени са и био салами от сиво говедо и био колбаси от мангалица. Висококачествени продукти, без изкуствени добавки. Фабриката използва само унгарски суровини.
... от 100% рециклирани продукти, и сега разглеждаме добавянето на соларни панели към нашето специално построено съоръжение в Чешир. Вземете предвид и 7 поколения земеделски опит и семейна история от Южна Африка, наистина смятаме, че опитът, който имаме в кръвта си, добавя нещо наистина уникално. Както казваме #НеВсичкиБилтонгСаЧеренИБелия, ние използваме само 100% британско говеждомесо 100% от...
... широка гама от наши собствени качествени гурме Boerewors (традиционни южноафрикански колбаси), Билтонг, Сухи колбаси (Droewors), под нашата собствена марка. Производители на автентичен занаятчийски билтонг, направен с най-доброто британско говеждомесо и подправки от Южна Африка. Те са комбинирани с страст за производство на билтонг, който да вкуси точно като всеки южноафриканец ще запомни от дома.
... преработка на месо, търговци на едро, търговци. Суровини, използвани за производство на колбаси, салами, варена шунка, сушеномесо, нарязано месо, франкфуртери, бекон. Странични продукти като вътрешности, кости за храна за домашни любимци, свинска кожа и рибена кожа, рибени люспи за производство на колаген.
...меден ром, шоколадови и прасковени ликьори, Пачаран, Орухо, ликьори и еделбрандове от Щирия.
Испанска бира Estrella Damm, San Miguel и PAGOA. Зехтин и маслини от ограничено производство. Мариновани зеленчуци: артишок, гаспачо, пиперки Пикильо, Фабада. Съставки за паеля: ориз от Каласпарра, шафран, Бокеронес, Мохама, пастети, Пулпо ал Ахиль. Сирена, шунка и колбасови специалитети: горски шунка и D.O. Маестразго-Серано от Теруел, еленско и говеждосушеномесо...