Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
...Всички наши свине са сертифицирани в Биологично Земеделие. Те се хранят с сертифицирани зърнени култури от нашата ферма.
Нашият сух свинскисалам е опакован вакуумно.
Гарантирано без лактоза и без нитритни соли.
Срок на годност: 3 месеца.
Тегло: 190г...
...лонзо, сушенсвински бут, сушен говежди месо от Aubrac, чоризо, гуанчале, сушена наденица, салам, съставляват нашата гама от колбаси без нитрит, произведени в нашата работилница в Laissac в Aveyron.
COTE2BOEUF е също така изобретателят на Popines: нарязана колбаса в стъклен буркан, 100% рециклируем и с възможност за връщане. След вакуумиране, Popine ще се запази 3 месеца при стайна температура. Достъпна в 3 формата (Popine, Marmite, Chaudron), тя ще придружава вашите раклети през зимата и платата с колбаси през красивия сезон.
Компанията Legon е специализирана в търговия на дребно с месо и производство на сухи колбаси. Продукти: болонезе, салам, фойе пикé, чист свински колбас (с или без лешници), арденски колбас, салам Уикенд и Голиат, суха наденица Лутин или Пикадор, пушен сушен врат, фермерска наденица.