... кофеин, което придава на кафето по-силен и горчив вкус. По отношение на вкусовия профил, кафето от Гвинея има земни и дървесни нотки, понякога с нюанси на ядки и черен шоколад. Високото съдържание на кофеин му придава и изразена горчивина.
...Незабавно сензорно пробуждане с този богат и силен аромат, който ни потапя в автентично кафе. Началните нотки на лакрица отстъпват място на перфектна хармония между интензивното кафе и ванилията, с финален щрих от карамел, който напомня за вкусна и утешителна напитка.
Олфактивно семейство: Кафе, гурме
Връхни нотки: Лакрица
Сърдечни нотки: Кафе, ванилия...
...Класически италиански еспресо с силен вкус и аромат, Royal е смес от най-добрите арабики от Южна Америка. Интензивният процес на печене, приложен към кафето Santos Arabica, осигурява средно pH и деликатни шоколадови нотки.
Представяне
Най-добрата смес, състояща се от три вида кафе арабика с най-високо качество, отглеждано на плантациите в Бразилия, Колумбия и Гватемала.
Интензивният процес на...
...Произведен между май и юни, в течна форма има светло кехлибарен цвят, а в кристализирана форма - бежов с оранжеви нюанси. Това е много търсен мед, с изразен и устойчив аромат на небцето. Има цветен и плодов мирис и вкус, който пробужда нотки на хризантеми и нарязана кора, а на небцето оставя растителна и пикантна нотка.
СЪЧЕТАНИЯ
Отличен подсладител за черен и силен чай, за намазване на хляб или тостове за закуска. Тенденцията му е да смекчава и хомогенизира силни вкусове, затова е подходящ за комбиниране с интензивно ароматизирани сирена като "taleggio".
...Смеската Extra Bar се състои от най-добрите зърна кафе Robusta и Arabica. Тя има кремообразна текстура и силен вкус, с изразителни подправкови нотки и леко горчиво послевкус, което води до послевкус на тъмен шоколад.
... мента е идеална за подслаждане на вашите топли или студени напитки, като чай, кафе, смутита или коктейли. Можете също така да я използвате в рецептите си за сладкиши, за да придадете освежаващ акцент на вашите десерти. Тя е страхотна в ледени десерти.
Ползи: Освен че добавя изискан вкус на вашите напитки и десерти, нашият Sucre Menthe Forte е произведен от натурални съставки, без добавки или изкуствени консерванти.
Референтен номер:SUCRE0009B...
...Benefici: кардамонът има силен, сладък и остър вкус и аромат, с нотки на лимон и мента. Кардамонът притежава димна нотка и освежаващ ментов вкус. Понякога семената или шушулките на кардамона се дъвчат, за да освежат дъха и като
Употреби: Смленият кардамон обикновено се среща в сладки ястия. Използва се в гарам масала. Подправката се използва също за овкусяване на зеленчуци и месни ястия. Добавя се към турския кафе, чай и различни напитки. Това е много интензивна подправка и може лесно да се използва в храни и напитки.
Опаковка: 100г, 200г и насипно.
...La Beltza, нашето тъмно бира, е бира с силен характер! В красив тъмен цвят с рубинени отблясъци, тя разкрива тостирани аромати на кафе и шоколад с кремообразен вкус на кафе. Това е гурме бира с много хубава закръгленост.
С дълбокия си цвят и богатите си ароматни нотки, тази бира няма да ви остави безразлични и ще се хареса особено на любителите на специални бири.
...Hausbrandt Венеция зърна
Hausbrandt Венеция е подходяща за кафеавтомати, кафе машини и кафемашини.
Вкусна смес от арабика и робуста, състояща се от 65% най-добри арабика и 35% най-фини робуста зърна. Използваните зърна произхождат от Бразилия и Централна Америка.
Еспресо кафе с пълен и силен вкус, като същевременно има ниска киселинност.
То ласкае небцето и впечатлява с мощна подправка и леко плодово аромa, съчетано с нежна кремообразност.
С удоволствие ще доставим до вашата фирма/предприятие.
...използвано в лате, обикновено е по-пяна и аерирано в сравнение с флат уайт.
Флат уайт, от друга страна, обикновено съдържа две дози еспресо и по-малко количество парано мляко, което води до по-силенкафе вкус. Съотношението мляко към еспресо обикновено е 1:3, което го прави по-смел и с по-изразен вкус на еспресо. Текстурата на млякото, използвано във флат уайт, обикновено е по-гладка и по-силкозна от тази на лате.
В обобщение, основните разлики между кафе лате и флат уайт са количеството и текстурата на използваното мляко, както и силата на кафе вкуса.
... преобразува фурмите в уникален екстракт, богат на хранителни вещества, с много приятен вкус, който все още запазва пълната хранителна стойност, вложена в плода на фурмата.
Прахът от фурми беше смесен с висококачествени кафеени зърна, най-добрия немлечен крем и по-малко захар в добре регулирано съотношение, което обещава богат и силен аромат, специален вкус и превъзходен ефект.
18 г: Пакет...
...Смес с силен, богат вкус. Традиционното печене осигурява дълбокия вкус и интензивния аромат на кафе Lalibela Lunch. Кафето ще бъде идеално за ценители на класическата силна и ободряваща напитка.
Нетно тегло: 200
Брутно тегло: 212
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
...придавайки на кафето сладък и приятен вкус след това. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Силен и енергизиращ еспресо кафе, с мощен и интензивен вкус. Пълен и кремообразен тяло с мощен аромат на какао, с нотки на препечени зърнени храни и ром.
...Кафе на зърна с високо качество.
Пакет с херметично затваряне отпред и клапан за гарантиране на най-добрата запазване на ароматите.
Ароматът Амарето е кафе с изразен вкус на бадеми и силен аромат. Кафе с ярък вкус, с леко горчиви нотки и кремообразна текстура. Насладете се на щипка вдъхновение и оживете ума си с чиста елегантност.
Селекция: Пакет - 250 гр...
...Мисела Форте
Мисела 100% Робуста.
Тъмен и плътен крем.
Силен, решителен, устойчив.
Тъмен печене.
Втората най-произвеждана разновидност кафе в света след Арабика, мисела Форте се характеризира с интензивен и устойчив аромат, плътен и с "шоколадов" вкус. Благодарение на тъмното печене, това е кафе с решителен и устойчив характер... класическо неаполитанско еспресо.
За да се минимизира потреблението...
...Lungo е направен от 95% робуста зърна, които ви дават този силен вкус в по-дълготрайна порция. Перфектно за начало на дълъг ден!
Продават се в опаковки от 10 капсули - Кутия от 10 опаковки 100 капсули...
...MISCELA IMPERIALI, ИДЕАЛНАТА СМЕС, СЪСТОЯЩА СЕ ОТ РОБУСТА И КАЧЕСТВЕНА АРАБИКА, ПОДГОТВЕНА ДА ПРЕДЛОЖИ КАФЕ С СИЛЕН И ВАЖЕН ВКУС, РЕШИТЕЛНО И ПОСТОЯННО ТЯЛО И АРОМА С ПРИЯТНИ СЛАДКИ НОТКИ.
СЪСТАВ: 70% РОБУСТА 30% АРАБИКА...
...създавайки мек вкус, който е едновременно гладък и силен. Плодовият и кисел аромат на тази кафе смес със сигурност ще зарадва вашите сетива, докато правилната степен на плътност и кадифена крема осигуряват наистина удовлетворяваща чаша кафе. Като продукт, произведен в Италия, можете да се доверите, че само най-висококачествени съставки и процеси се използват при създаването на ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА. Със своите 100% зърна арабика, тази смес е перфектен избор за кафе ценители, търсещи изключителна чаша кафе.
...За кафе с кръгъл вкус, силен аромат и приятно дълготраен вкус. Класически продукт за всички.
Наличен в:
250г смляно за мока и еспресо бар,
500г смляно за мока и еспресо бар,
500г и 1кг на зърна.
Предприятие с многостранна дейност "Гама" Валдемар Нитка е международна компания, чиято основна и ключова дейност е търговия на едро с маркови, бързооборотни стоки (FMCG). От основаването на предприятието през 2008 година, постигаме постоянен растеж и изграждаме разширена база от клиенти и доставчици. В момента нашите клиенти са водещи предприятия за търговия на едро и търговски вериги в Европа, А...
...Арабика Кинтамани кафе произхожда от остров Бали, който е известен не само със своята природна красота, но и с уникалното си кафе. Кафето се отглежда в региона Кинтамани, който се отличава с хомогенна селскостопанска структура. Кафените дървета се засаждат заедно с други растения като зеленчуци и портокали под сенчести дървета и се подхранват с органични торове. Кафето се обработва чрез мокър процес, който произвежда по-големи зелени зърна в сравнение с други региони. Вкусът на Кинтамани кафе е свеж и цитрусов, без да оставя послевкус, и има средно тяло с силен, сладък аромат.
...Елегантен и възвишен, богат на аромати и вкусове, с сладък, интензивен и ароматен вкус, който вдъхва живот на интензивната си плътност и мека кремообразност. Предлага силен и устойчив аромат, характеризиращ се с голямо равновесие.
...Кросоувър на сортовете Икату и Катуай, той има история на генетични експерименти в Бразилия, проведени от Бразилския институт по кафе. Със силен плод с уникални характеристики, това е къса растителност, която позволява лесно манипулиране при ръчно или механизирано прибиране.
...Hemera Coffee Traditional е специално вкусно кафе, което се приготвя от комбинирането на два вида кафе - Arabica и Robusta. Във Виетнам и по целия свят, Arabica и Robusta са двата вида, предпочитани над всички останали. Arabica кафето изисква хладния климат, който се среща единствено в планинските райони. Добивът е по-бавен и произвежда най-вкусното зърно с силен, богат вкус, което прави зърната...
...Лимоновият балсам е лечебно растение, известно още като лимонова вербена, сладка вербена или лимонова трева, с силен и свеж лимонов аромат. Това е растение, което предпочита добре дренирани почви и е доста устойчиво на топлина.