Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
{
"target_language": "Ние сме търговска компания за износ на агро-хранителни продукти, замразени храни и FMCG (пелени, тиксо,…). Присъстваме в Европа и Африка. През годините значително разширихме нашия асортимент от продукти и разширихме нашата дистрибуторска мрежа за удоволствие на нашите любезни клиенти. Изнасяме в цяла субсахарска Африка с контрол на полето/фабриката (ЕС, Америка,…) до достав...
Производител на замразени плодове и зеленчуци Bio, FRDP е компания, базирана в Южна Франция в Авиньон. 100 % от дейността е посветена на биологичното земеделие от повече от 20 години. Всъщност, биологичното земеделие представлява всички ценности, на които ние се подписваме.
Нашата работа се състои в създаването на вериги за доставки на Bio зеленчуци директно от земеделци или групи от земеделци въ...
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
... охлювовъдство, в естествен цикъл, нашите красиви мекотели се хранят изключително с натурални продукти, отглеждани директно в предприятието, без пестициди и химически добавки и без използване на фуражи.
Те се хранят единствено с зеленчуци, плодове, слънчогледи и ароматни билки, микс от вкуснотии, който ни позволява да предложим продукт с отлично качество по отношение на кулинарните и органолептични характеристики.
На вашите маси ще пристигнат охлюви с точен размер, перфектно пречистени и сухи, готови да бъдат приготвени и опитани.
... 3 мм от краката
- Внимателно почистете гъбите, шапките и ламелите с помощта на малка четка, за да се отървете от евентуални иглички или клонки.
- Нарежете боровинките по дължина
- Измивайте само ако е необходимо (при наличие на пръст), като ги поставите под вода или ги избършете внимателно.
Готвене: винаги ги запържвайте на "висока температура" в тиган и ги консумирайте хрупкави, ако е възможно.
Нарязаните гъби и "готовите за употреба" не изискват, разбира се, нищо друго освен да бъдат сготвени.
Съвети за...
...вани за миене, перални за плаващи продукти, перални за неплаващи продукти, перални с пръскане (душове), перални за опаковки (кашони), перални за опаковки (контейнери), ротационни филтри, статични филтри, резачки с фиксирано острие (гъби, картофи, тиквички, домати, зеленчуци), резачки с дискове (сготвени гъби, чушки, тиквички, листни зеленчуци), ръчни центрофуги, центрофуги за зеленчуци, сушене при ниска температура на листни продукти, везни.
...Нашите занаятчийски консерви са гарантирано без добавки, без консерванти, оцветители или усилватели на вкус. Получаваме свежите си продукти и поощряваме кратките вериги за доставки, като избираме суровините си от местни производители, добри малки зеленчуци (домати, зелени фасул, бобови зърна, грах...), добри меса (свинско, патица...), отлични риби от пазара в Сен Жан дьо Люз или от Адур (чипирони, бял тон, лампрой...). Всички наши консерви са приготвени и сготвени при нас, в нашата работилница от 600 м2, отговаряща на стандартите на ЕС и HACCP, от нашия екип от три готвачки.
... отпадъци, като подобряваме решенията за прясно замразени храни, които са налични през цялата година. Предлагаме последните технологични иновации в преработката на скариди, с пълен контрол на температурата във всяка зона на готвене, минимална загуба на протеини и равномерно сготвени скариди. С бързото пренос на топлина чрез импинджмънт и прецизния контрол на температурата, цветът и хапката на...