Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
Производител на замразени плодове и зеленчуци Bio, FRDP е компания, базирана в Южна Франция в Авиньон. 100 % от дейността е посветена на биологичното земеделие от повече от 20 години. Всъщност, биологичното земеделие представлява всички ценности, на които ние се подписваме.
Нашата работа се състои в създаването на вериги за доставки на Bio зеленчуци директно от земеделци или групи от земеделци въ...
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
...Нашите занаятчийски консерви са гарантирано без добавки, без консерванти, оцветители или усилватели на вкус. Получаваме свежите си продукти и поощряваме кратките вериги за доставки, като избираме суровините си от местни производители, добри малки зеленчуци (домати, зелени фасул, бобови зърна, грах...), добри меса (свинско, патица...), отлични риби от пазара в Сен Жан дьо Люз или от Адур (чипирони, бял тон, лампрой...). Всички наши консерви са приготвени и сготвени при нас, в нашата работилница от 600 м2, отговаряща на стандартите на ЕС и HACCP, от нашия екип от три готвачки.