... идеална за професионални и домашни кухни. Нейната удобна опаковка осигурява лесно манипулиране и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител готвач, тази опашка отсвинско месо е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
...Doly-Com Distributie SRL е румънски лидер в преработката на месо, разположен в Ботошани, Румъния. Един от най-големите кланици за говеда, овце и завод за обезкостяване на свинско, говеждо и агнешко/овче месо.
Компанията има капацитет за клане на 60,000 глави годишно и производствен капацитет от 2,672 тона на седмица, покривайки 7,477.65 кв.
Ние сме сертифицирани като един от производителите с най...
С новия си кланица, отговаряща на стандартите на ЕС, Aimaretti е индустрия за клане на свинско месо и производство на качествени колбаси и шунки. Дейността предлага широка селекция от колбаси и качествени, свежи и автентични меса, клани в съответствие с най-строгите хигиенни норми. Най-добрите свежи продукти, гарантирани и без консерванти, за да донесат на масата всеки ден целия вкус на...
... сертификати като SAE, IFS и БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ЖИВОТНИТЕ, наред с други. Този факт позволява на Pla del Ros да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от разфасовки, продукти и услуги с високо качество, адаптирани към реалните нужди на всеки клиент. Нашите основни дейности са: УСЛУГА ЗА КЛАНЕ. Предлагаме на нашите клиенти нашите услуги и съоръжения за клане на свинско, говеждо и конско месо. ТЪРГОВИЯ С МЕСНИ ПРОДУКТИ. Търгуваме с повечето от нашите продукти, произтичащи от клането, разфасоването и обработката на трупове както на свинско, така и на говеждо и конско месо.
..."Ние живеем качество" Компанията Crown Meat GmbH, част от семейния бизнес TEN KATE, се е специализирала в производството на свинско месо за индустрията на колбасите, както и в преработката на странични продуктиотклане. Основната идея на нашата компания е да постигнем бъдеща, екологосъобразна и качествена продукция на суровините, вярвайки в мотото: "Ние живеем качество". Нашето производствено...
...FRESBEIRA - Индустрия на месото, Лтд, се занимава с клане, обработка, разфасоване и трансформация на свинско, козе и овче месо. Предлаганите продукти варират от прясно и замразено месо до колбаси и полуготови изделия. С нова и модерна индустриална единица, изградена от нулата през 2009 г., с капацитет за кланеот 130 до 150 животни/час и с модерни системи за обработка и охлаждане на месо...
... разпределението на свинско месо. Оттогава е установено тясно партньорство с две кланици в близост за извършване на клане. Този подход позволява на всеки партньор в хранителната верига да се фокусира изцяло върху своята основна дейност, без да губи прегледа. Разбира се, обсъждането с партньорите и дългосрочното мислене са в центъра на този подход.
Благодарение на фокуса върху нарязването, опаковането и...
Westvlees предлага свинско месо от А до Я: отклане и нарязване, през замразяване, опаковане и етикетиране до приготвяне на готови за употреба свински ястия. Westvlees произвежда всичките си свински продукти в собствените си мощности. Westvlees е един от водещите европейски производители на прясно и приготвено свинско месо от години. Westvlees заколва 1,2 милиона прасета годишно и ги преработва в...
... — компания за клане на свине; Най-голямата компания за преработка на месо в Европа; Най-голямата компания за клане на говеда в Дания; Една от двете или три най-големи износители на месо в света и най-голямият износител на свинско месо в света. Нашите основни пазари са ЕС, Япония, Русия и САЩ. Датска Кроун предлага около 200 стандартни разреза. Датските говеда имат висок здравен стандарт, а качеството на...
MAPORAL, S.A е основана през 2005 г. и се утвърдиха на пазара като референтна компания, чиято мисия е предоставянето на услуги за клане, разфасоване и разпределение на месо от иберийски свине с високо качество и добавена стойност. Ние сме сертифицирани от CALICER по Нормата за Иберийски свинe, която цели да подкрепи опазването на иберийската порода и системата на управление в стопанствата, и от...
Ние сме семейна фирма, занимаваща се с клане, обработка на полученото суровино и продажба на готови продукти. Нашето месо е с високо качество, тъй като разполагаме с висококвалифициран персонал, както и с доверени животновъди, с които работим от много години. Предлагаме прясно месо с кост или без кост, както и богат асортимент от замразени елементи. Имаме внедрена система HACCP, GPP, GHP.
От създаването си през 1974 г. Baty viandes е компания за клане и разфасовка, специализирана в свинското месо, която се снабдява от регионални фермери. Днес компанията Baty-Viandes предлага широка гама от свински месни продукти, вариращи от голо месо до опаковане в UVCI. Продуктите са опаковани в филм и под защитна атмосфера, с полу-солена и пикантна гама в зависимост от сезона. Компанията осигурява по-голямата част от доставките си с собствен флот от камиони.
... или в поднос под вакуум. Също така предлагаме замразени продукти в кутии, поли блок или кутии за търговци на едро. Съоръженията за клане и разфасовка на Фримоса са одобрени от ЕС и отговарят на всички здравни изисквания. Подготвяме и разпространяваме линия продукти с Халал печат. Инсталациите на Фримоса обхващат 4,000 м² зали и 3,500 м³ хладилни камери. Имаме зали за субпродукти в кланници в Виц, Матаро, Кастел Бисбал и Бургос. Нашата главна седалище се намира в Сант Квирзе дел Валес (Барселона).
Български производител на колбаси от птиче месо (индейка, пиле) и свинско. Собствено отглеждане на индейки, клане и разфасовка. Семейно предприятие с традиции и квалифициран персонал. Действаме на месния пазар от 1990 година. Разполагаме със собствена дистрибуция както за 3,5T, така и за 24T, благодарение на което нашите продукти винаги се доставят навреме. В момента снабдяваме търговски и дребни клиенти в цялата страна и изнасяме продукти за страните от Европейския съюз. Залагаме на професионализъм и най-високо качество на продуктите в съответствие с HACCP.