...Без копито и цяла кожа
Ref:12001
Лечение:15-16 месеца
Средно тегло на единица:7-8,5 кг. приблизително
Нетно тегло приблизително на кутия:39-51 кг. приблизително
Единица x кутия:2...
...Премиум обработено качество замразено свинско
Здравословно за човешка консумация
*Спецификации:*
- Бяла кожа
- Изпрано, чисто и свежо
- Без счупени кости 0%
- Добре почистено и свежо
- Без натъртвания
- Без черни подложки или амонячни изгаряния
- Без лоши миризми
- Без излишна кръв или кръвни петна
- Съдържание на влага по-малко от 3%
Средна дължина на предните крака: - 17-18 см/бр
Средно...
... всяко пристанище без проблем. Нашият продукт отговаря на тестовете на SGS.
Ние сме водещ доставчик на всички видове замразена свинска кожа и части от Унгария, Бразилия, Германия и Тайланд. Нашата политика е да удовлетворим нашите клиенти и да поддържаме дългосрочни бизнес отношения. За да продължим напред с какъвто и да е бизнес, ще изискваме мека заявка за оферта, която да включва вашата...
...Полу-каркас от свинско месо е част от трупа, получена след надлъжно симетрично рязане на трупа по дължина на гръбнака. Продава се с намазана, измита кожа, без хематоми, разрези или кръвоизливи.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладено, Замразено
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºС
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºС...
...Този разрез е постен, нежен и без кости. Вкусен е печен, на скара, в тиган или запечен. Опитайте го в комбинация с пресни, сезонни зеленчуци, гриловани праскови или пресни домати, овкусени с босилек през лятото, или карамелизирани круши или ябълки, приготвени с кленов сироп през зимата и есента.
...Почистен от остатъци от косми
100% с сухожилие
Бяла кожа
0% счупени кости
Добре почистен и свеж
Без натъртвания
Без черни подложки или изгаряния от амоняк
Без лоши миризми
Без излишна кръв или кръвни петна...
...Предлагаме свинско месо от замразено качество A.
Произход от Бразилия. Завод с ISO и CE сертификати. Сигурно снабдяване. Директен производител, без посредници.
В нашия каталог можете да намерите пълната гама от замразени свински части: Задна мазнина, Вратна кост, Рязане на задната мазнина, Рязане на мазнина, Уши, Крака предни-задни, Глава, Сърце, Чревна система, Месо от бузите безкожа, Листова...
...Описание от производителя
Имаме налични следните свински части и други по запитване.
замразено свинско филе, без верига, без кости
замразени свински остатъци
замразени свински бузи, безкожа, замразени свински щанги
замразени свински ребра и свински щанги
замразено свинско обикновено бекон...
...Използваме само чисти и натурални суровини от рибешки люспи, което прави нашия рибен колагенов пептид свободен от заболявания. Не използваме други източници на суровини като рибешка кожа, кости, свинско и т.н., тъй като тези източници не отговарят на стандартите за качество и ефективност на продукта.
...Замразено свинско месо
Спецификация: Безкожа, мазнини и кости; всяка половинка труп е нарязана на следните четири парчета:
1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8 кг нето.
2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35 кг нето.
3. Филе: Всяко парче с минимално тегло 0.55 кг нето.
4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2 кг нето.
С малко мазнина оставена на всяко парче месо. Във всяка кутия е...
... без кост, в кашон
Замразен свински корем, с кост, с кожа, N2, в кашон
Замразени свински лунни кости, 10 кг кашон
Замразени свински хумерусни кости, 20 кг кашон
Замразени свински фемурни кости, 20 кг кашон
Замразено прасе
Предоставяме замразени свински предни/задни крака, предварително почистени от кръв и замърсявания.
... като киселият вкус покрива нежния сладък аромат на шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинско месо. Съставки: свинско месо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
...
Мек и твърд свински мазнина и свинска коремна мазнина (VPF при нужда), рамо 3 D и 4 D, гърди с или безкожа, врат, черен дроб, постно свинско, глезен, постно свинско, триминг, капа, месо от диво прасе, кон, елен, бик, кенгуру, гъска PAC, пиле, птици...
Можем също така да ви направим предложения за всички риби и продукти от хидробиологичния сектор (само замразени).
Свържете се с нас за консултация на 04 74 05 69 97...