Испания, Guijuelo-Salamanca
...растителен протеин, натурален аромат и естествен свински черва. 100 % натурални съставки. Без алергени. Тегло: Около 0,900 кг. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване. Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин. Тегло: Около 0,900 кг.
Испания, Guijuelo (salamanca)
ОТ 1983 Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество. Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Испания, Murcia
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят. Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя. Гурме Корпо...
Испания, Martinamor
... от шунка, разнообразието от колбаси позволява на всеки гост да намери хапка, която отговаря на неговия вкус. От парчета от свински врат, чоризо или салчичонес, до продукти, които запазват историята на цяла една област, като моркон или собрасадо. Грижата за отглеждането на животните, заедно с внимателната работа по селекцията, смилането и мариноването на месото, правят разликата. Времето за узряване завършва процеса, от който произлизат гастрономически и хранително много интересни съкровища, които не остават незабелязани от небцето.
Испания, Sevilla
... във всички държави. Зехтинът е основната и характерна съставка на средиземноморската диета. Произхожда от земите на Андалусия, а употребата му е предимно кулинарна и много полезна за здравето. Имаме и други продукти, като: - Вино - бяло, червено или розе - Чацина - Иберийските чацини са консервирани, мариновани или колбаси. Сред най-известните са чоризо, салчичон, лонгета и други колбаси като бутефара, моркон или месо с плънка. - Сирена - Кабрале, Пайойо, Бофард или манчего...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play