...Използването на качествени суровини ни позволява да задоволим индустриите, работещи в сектора на храните за домашни любимци, които се нуждаят от животински мазнини за хранене в Павия и околността. За производството на този основен елемент за производството на фуражи за животни, използваме свинска мас, но по принцип използваме и говеждо свинско. Присъствието на тези животински мазнини в храните позволява да се предостави на домашните любимци балансирана и питателна диета, като се насърчава тяхното здраве и общо благосъстояние.
...
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинскамазнина с произход Франция, сол, лактоза, декстроза, подправки, аромати
Хранителни стойности KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal
Мазнини: 24,94 г
От които наситени мастни киселини (НМК): 9,63 г
Въглехидрати: 2,91 г
От които захар: 2,39 г
Протеини: 24,44 г
Сол: 4,43 г
Алергени: мляко, съставка, която е засегната: подправка.
...Името масло се запазва за продукти без смеси от растителни мазнини с определено съдържание на млечна мазнина: поне 82 % (не повече от 16 % вода и 2 % обезмаслено мляко на прах). То се произвежда чрез разбиване на сметана или прясно или ферментирало мляко, за да се отдели маслото от суроватката. Продуктът е богат на витамини A, D, K.
...СЪСТАВКИ: Свинска буза, мазнина, свинска кожа и свинска кръв, сол, млечен протеин, подправки, усилвател на вкуса E621. Натурален свински черва. Може да съдържа следи от яйца и соя.
...Месо и свинскамазнина, свински черен дроб 34%, ЯЙЦЕ, сол, пипер, подправки. Месото е с произход от Франция.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Сервирайте охладено с хляб, кисели краставички и малко добро вино…
При нас, празничните ястия винаги започват с предястия и пастети! Най-известният е този, който ще опитате, ПАСТЕТ ОТ ЧЕРЕН ДРОБ!
Един съвет: съхранявайте го в хладилника! Той винаги ще бъде вашият най-верен спътник при неочаквано аперитив, пикник, следобедна закуска или телевизионно предаване.
Не забравяйте да го сервирате с най-добрия си приятел, хрупкавата кисела краставичка!
... свински крак без кост, без кожа
Замразено свинско филе с кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразени свински рамене без кост, без кожа
Замразено свинско врат без кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразено свинско филе
Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа
Замразени свински ребра
Замразена свинска задна мазнина
Замразена свинска рязана мазнина...
...Предлагаме животински мазнини за технически цели:
- свинскамазнина. 3 и 1
- говежда мазнина. 3 и 1
- мазнина от домашни птици. 3 и 1
- смесена мазнина. 3.
Налични продукти с параметри в диапазона:
- 1-10 % свободни мастни киселини; 2 - 20% KOH
- 10-30 % свободни мастни киселини; 20-60% KOH
- над 30 % свободни мастни киселини; 60% KOH.
Доставки в цяла Европа.
Не можем да предоставим фиксирана цена, тъй като продуктите зависят от сезона и цената на наличностите. Моля, свържете се с нас!
Продажбата се извършва с цистерни.
...Беркширска свинска коремна част
Беркширска свинска коремна част
Помислете за корема на прасето като за мазнина с месо върху него. Готвачите обичат да използват беконовия му вкус, за да подправят зеленина или печени бобчета, или в сърдечни супи и яхнии. С добра подправка можете да възпроизведете хрупкавата свинска коремна част, която бихте намерили в любимия си ресторант, у дома във фурната.
...Висококачествен аперитив, произведен с пипер д'Еспелет и други подправки.
В темата за висококачествения аперитив предлагаме свинска терина с черен чесън. Рецептата отразява голямо майсторство и съчетава деликатно ароматите на черен чесън, пипер д'Еспелет и черен пипер.
Поръчайте онлайн, доставка в рамките на 48 часа.
Съставки: постно свинско месо*, свински черен дроб, свинскамазнина*, френски черен чесън*, морска сол, черен пипер*, пипер д'Еспелет*, провансалски подправки*
* Съставки 100% от биологично земеделие
Количество: 90g
Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне.
... някои от най-качествено ориентираните пазари в света гарантира постоянен фокус върху качеството и безопасността на храните.
ЕЕС, Китай, Швейцария, Русия, Южна Африка, Япония, Корея, Хонг Конг, Тайван, Виетнам, Сингапур и много други страни по света.
ПРЕДЛАГАМЕ (ЗАМРАЗЕНО СВИНСКО, КАКТО СЛЕДВА):
Свински филе
Свински крака
Свински корем
Свински черва
Свинска плешка
Свинска яка
Свинска трупа...
...Мариноващо масло "P"
Мариновайте и подправяйте вашето барбекю месо в едно. Много видими подправки и билки добавят апетитен вид и примамливи вкусове. Без добавени алергени*. Независимо дали става въпрос за модни пилешки шишчета, сочни агнешки котлети, хрупкава свинска коремна част или съвременни стекове: просто намажете мариноващото масло върху месото и оставете да се маринова през нощта; след...
...• Продукт с текстура в листа с дебелина от 2,5 до 5 мм
• Лардекор: реорганизирана свинскамазнина, термостабилна
• Птиче декор: реорганизирана птича мазнина, термостабилна
ПРИЛОЖЕНИЯ
• За всички видове меса: свинско, птиче, говеждо, агнешко…
• За различни приложения: шишчета, турнедос, печено, паупиети, пастети…
ПРЕДИМСТВА
• Стабилна цена
• Бактериологична безопасност
• Дълъг срок на годност...
...‘Ндуя е класическият калабрийски колбас, който се представя с яркочервен цвят, мека консистенция и особено пикантен вкус. Получава се от смилане на свинскамазнина 42%, от постното месо на прасето 30% и обилно количество калабрийски чили 25%. Препоръчва се като предястие или като съставка за добавяне към основни ястия и пици.
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350 г
СЪСТАВКИ: Свинско месо, Сол, Натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Тегло: 0.300 кг...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинскамазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...Вкус; Твърд, с намек за розмарин
Аромат: Розмарин
Цвят: Слонова кост
Консистенция: Полутвърда
Обработка на кората: Пластични дисперсии с E235 (натамицин), покрити с свинска мас и сушени листа от розмарин.
... ребра, 9-12 см, 15 кг кашон
Замразени свински стомаси, 10 кг кашон
Замразена свинска гръбна кожа, 20 кг кашон
Замразена свинскамазнина за рязане, 20 кг кашон
Замразена свинска беконова мазнина, 20 кг кашон
Замразени свински езици, швейцарски нарязани, в кашон
Замразен свински врат, с кост, в кашон
Замразен свински крак без кост, полиблок
Замразен свински врат с кост, в кашон
Замразен свински врат...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляно месо и свинскамазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естествена черва. Приблизително тегло 1,3 кг...
... отпадъка от използвано растително масло и хранителни мазнини, са предприятия от хранителната индустрия, в които в процеса на производство има намеса на масла или мазнини). ECO SYSTEM XXI извършва целия цикъл на обработка на остатъчното масло: събира, транспортира, съхранява, подготвя и изпраща до завода за последваща трансформация в биодизел. Също така възстановяваме животински мазнини (мас, мазнина и свинска мас), които се използват за три цели: - човешка храна - животинска храна - индустриални приложения, като сапуноделие или козметика.