... обикновено се готви или задушава. Загряването унищожава клетъчните стени и прави вкуса по-сладък, а хранителните вещества по-достъпни. Граховата супа се яде в много други части на света, включително Северна и Централна Европа, в Русия, Иран, Ирак и Индия. Обработеният грах е зрял грах, който е изсушен, накиснат и след това подложен на гореща обработка, за да се предотврати развалянето. Готовият грах понякога се продава изсушен и покрит с васаби, сол или други подправки.
...{"Опаковка":"Всички видове опаковки за вашите нужди","Крафт чанта":"5, 10, 15, 20 кг","Метализирани фолиени торбички":"1 кг","Хартиена крафт чанта":"2,5 кг","Видове смилане":"Плътност на насипване: Смилане до плътност от 200 до 600 г/л е възможно","Приложения на картофените флоки":["- Производство на картофено пюре","- Основна крем супа и супа пюре","- Картофени чипсове и закуски","- Сфера на...
... за готови ястия, така и за полуфабрикати за допълнително загряване,
Възможните начини на употреба включват запечатване, използване за автоматични линии, пастьоризация и стерилизация,
Гладките повърхности позволяват печат на информация за вашата компания и продукт (етикет, стикер, печат).
Контейнерът за супа се предоставя сглобен и е готов за употреба. Перфектно решение за храна за вкъщи, ресторанти, кафенета, кетъринг и др.
Наличен с обеми от 375 мл, 500 мл и 750 мл...
...Пекинското зеле беше популярно в Европа само в азиатските квартали до средата на 20-ти век. Но през последните десетилетия, то е на върха на кулинарната популярност, включително и в Русия. Неговата хранителна стойност и отличен вкус се запазват в сушения продукт. От сушеното пекинско зеле се приготвя вкусна корейска супа сиряг-кок, както и националните ястия Намул, Ттиге и Бале. Спътници на...
...Продуктът е пастьоризиран.
Съставки: ДИРЕКТНО ИЗЦЕДЕН СУРОВ ЛИНГОНБЕРИ СУПА 19%,
подсладител – органичен агаве сироп, вода.
Без консерванти и изкуствени добавки.
Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина,
при температура от +2°С до +25°С
и относителна влажност не повече от 75%.
При съхранение е допустимо естествено утаяване под формата на частици пулп.
Разклатете...