... в производството на определени видове бира и ликьори (в Германия).
Етеричното масло се получава от плодовете, което се използва за синтез на линалил ацетат, цитрал и други ароматни вещества, използвани в парфюмерията и козметиката, за да придадат на парфюмните продукти мирис на момина сълза, виолетка, роза, бергамот, лилия, лимон и др. Етеричното масло се използва в технологиите, производството на сапуни и в текстилната индустрия. След дестилацията на етеричното масло, се извлича мазното масло, което се използва в сапунената индустрия и производството на олеинова киселина.
...Слънчогледово масло "Краснодарско отбодно" има много деликатен аромат. Маслото е пречистено от вредни замърсявания и остатъци от свободни мастни киселини. Перфектно е за пържене на месо, риба и зеленчуци.
Рафинирано дезодорирано замразено, най-добро качество. Отговаря на GOST 1129-2013.
Слънчогледовото масло "Краснодарско отбодно" е опаковано в PET бутилки с обем 0,87 л, 0,9 л, 1 л, 4,5 л и 5...
...Брашното от нахут се използва широко в сладкиши, сосове, зърнени храни, както и в различни ястия с месо и риба. Брашното има необичаен аромат и вкус, който леко напомня на орех. Нахутът съдържа големи количества микроелементи и витамини. Уникалната характеристика на брашното от нахут е, че не абсорбира растително масло при пържене. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство...
... напълно се разкриват при нагряване. Това прави подправката незаменима добавка за печене на сладкиши и конфитюри. Плътният стар анасон перфектно подчертава вкуса на агнешко и свинско месо, хармонично допълвайки вкуса на лук и чесън. Използва се като суровина за сосове и маринати. Любителите на стар анасон го добавят в кафето.
Използване за
За месо, риба и морски дарове, за печене, десерти и горещи напитки.
Вкус
Горчиво-сладък, без захарен вкус, с островен нюанс и аромат на анасон.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 18
Мазнини (г / 100г)…...