Италия, Imperia
..." е екстра върджин с много балансирани характеристики, ароматно, с деликатен вкус и топъл жълт цвят. Етикет на продукта В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта. Комбинации "Класико" добре съпътства всяко ястие, въпреки че е особено препоръчително да се използва сурово, както за салати и зеленчуци, така и за завършване на риба, гриловано месо и минестроне.
Италия, Acicastello
...Предлагаме риба в зехтин като тон, тон с дълга опашка, аншоа, скумрия, подправена със зехтин от Сицилия, риба, уловена само в моретата на Средиземно и Йонийско море, риба, обработена по традиционен начин без добавяне на каквито и да било консерванти и други. Освен това компанията предлага пастет от тон и тон с дълга опашка. Много интересни цени.
Италия, Cicciano
Италия, MILANO
... стоки. С дълъг срок на годност до 31/12/28, този тунец е надежден и универсален продукт, подходящ за широк спектър от рецепти. Перфектен за любителите на средиземноморската кухня, той е основна съставка за тези, които искат да внесат вкуса на морето в своята кухня. Лесен за употреба и готов за употреба, той е идеалният избор за тези, които търсят качество и удобство. опаковка от 6, опаковка от 18, опаковки 48 = 1 палет Минимална поръчка: 5 палета...
Италия, Salerno
...Филета от прясна или замразена риба тон с жълта перка, обработени в същия ден и мариновани в винен оцет. Опаковани в смесено масло, 20% екстра върджин зехтин, 80% слънчогледово масло с пресни аромати. Опаковани в вакуумна опаковка. Риба тон (Thunnus Albacares), (ЗОНА FAO 51), 80% слънчогледово масло, 20% екстра върджин зехтин, оцет, антиоксидант, усилвател, аромат, сол, натурални аромати...
Италия, Salerno
... хартията за опаковане на деликатеси, восъчната хартия е перфектна за защита на смазани или мазни механични части, зъбни колела и спирачни дискове от вода, влага и мазнини. Восъчната хартия се използва в много приложения за преобразуване и гъвкава опаковка и може да се използва и за изкуства и занаяти, особено за създаване на устойчиви на масло работни повърхности и защита на материали по време на...
Италия, Orsogna
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг. Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол. Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек. Полезни съвети: Продукт готов за употреба. Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
Италия, Nave
... бутилиране. Районът, в който се намира имотът, е Кьянти Руфина и тук произлиза много интензивно и ароматно олио, което печели популярност както в специализирания печат, така и на пазара. Продуктът е елегантен и автентичен, достоен да се изрази най-добре като подправка на най-изисканите ястия, подчертавайки вкусовете, без да ги покрива. Неговата деликатност позволява умело използване и за подправка на морска риба. Капацитет: 0.50л Код: 03566 Категория: Олио Държава: Италия Регион: Тоскана...
Италия, Carovigno
... Значение на моно-култивар: Когато говорим за моно-варетално или моно-култиварно EVO масло, имаме предвид масло, получено от маслини, отглеждани от един единствен, изключителен сорт. Терминът моно-култивар всъщност има гръцки корен, "монос", което означава уникален, и "култивар", което се отнася до сорта. Моно-вареталното EVO масло е високо ценено, защото, тъй като идва от един единствен сорт, не се произвежда в големи количества и, най-вече, е силно повлияно от климатичните условия на годината.
Италия, Campello Sul Clitunno
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата. Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
Италия, Cinto Caomaggiore
...Опаковъчна хартия с парафиново покритие за храни и хартии за опаковане на храни. Парафинираната хартия е подходяща за хранителни продукти, основно за опаковане на риба, месо и шоколадови барове, благодарение на свойствата си на устойчивост на влага и мазнини, което я прави особено подходяща за директен контакт с сирена, масло и за опаковане на шоколадови барове и мазни храни. Парафинираната...
Италия, Castelfidardo
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод. Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла. Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
Италия, Calatafimi Segesta
...Многофункционално масло. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено блести. Отлично с задушени зеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
Италия, Maruggio
...Идеален за дресинг, той добре се съчетава с парфюмите и ароматите на средиземноморската кухня и уважава вкуса на храните. Подчертава най-простите ястия като брускета, салати и винегрети, също е препоръчителен за печено месо, супи, яхнии и печена риба. Това е масло за всички, които искат да се хранят здравословно и балансирано.
Италия, Sciacca
... пазара със своите изключителни способности за иновации. Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
Италия, Scario
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстра върджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстра върджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...
Италия, Fasano
...Bluver произвежда повече от 20 години аперитиви от морски дарове и зеленчуци в масло или натурални. Присъстваща в цяла Европа, Bluver произвежда ексклузивния "Misto Mare Infarinato": смес от замразена риба, покрита с брашно за пържене, готова за 5 минути. Нашата компания доставя на голямата хранителна дистрибуция, Ho.re.ca. и ресторантьорството.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play