... за храносмилателната система.
Нашите ферментирали и обработени кисели краставички се приготвят с хладка, солена саламура за до три месеца, така че горчивото съединение да бъде отстранено, зеленчуците да се омекотят и да се напълнят с аромат. След това се измиват, сортират и опаковат в контейнери в саламурен разтвор за запазване.
Процесът на прибиране на реколтата играе ключова роля в...
...Тон на Азорите, уловен с въдица – Консервна фабрика Санта Катарина
Тонът, уловен с въдица, е награден от Greenpeace през 2011 г. за своята най-устойчива риболовна методика в света: „pesca de salto e vara“.
Принципът? Една въдица и една кука на рибар, и да се въоръжите с малко търпение… Никакви мрежи или други устройства, които да увреждат морското дъно.
Приготвена с грижа от жените в консервната фабрика, рибата тон с нежно месо се готви всаламура, подправя се и се опакова, преди да отпътува за Нормандия с платно.
...Ние сме търговци на едро на солени свински крака всаламура. Изнасяме солени свински крака всаламурав цяла Европа и Африка. Нашите продукти са с най-високо качество и се съхраняват при строги условия, за да се гарантира свежест и вкус. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
...Бротула, принадлежаща на семейството Urophycis spp, е риба с мек вкус и плътна текстура, идеална за широк спектър от кулинарни приготовления. Уловена в водите на югозападния Атлантик, бротулата е известна със своето бяло месо и способността си да абсорбира вкусове, което я прави популярен избор за яхнии и рибни супи.
В Pesquerías Marinenses, ние се уверяваме, че всяка бротула се обработва с най...
...Pepus мидата се избира на рибния пазар в идеалното време на всеки сезон, от средата на юли до октомври. След това се класифицира по размер и се опакова на едро.
...Ръчна соларна помпа, проектирана за професионална употреба в месарството и колбасарството, позволяваща солене на едно или две шунки едновременно.
Тази помпа, проста и лесна за употреба, разполага с резервоар за саламура от хранителен полипропилен с капацитет 1,5 литра, прозрачен, което позволява визуализация на нивото.
Подходяща е за течни саламури, за да се осолят шунките.
Иглата за инжектиране е от инокс 316L.
REF:PMPSAMAN
Капацитет (л.):1,5 л
Произведено в:Франция
Височина:32 см
Други размери:Дължина на инжектора: 14 см
Нетно тегло:475 г...
...Големи каперси с фина (11-13 мм) калитра, естествени каперси, имат по-мека текстура в сравнение с другите калитри. Каперсите с фина калитра, използвани в рибни рецепти, включващи печене, също така са част от приготвянето на различни сосове, които се съчетават с ястия от месо, риба и пиле.
Каперсите с фина калитра Naturelez, приготвени всаламура, не съдържат никакви добавки и са събрани в района на Османчик в Чорум, чрез устойчиви селскостопански методи.
Информация за продукта
Калитра: Фина (11-13 мм)
Приготвяне: Саламура
Обем на буркана: 500 cc
Нетно тегло: 520 g
Тегло след отцеждане: 300 g...
От 1968 г. развива и изследва инжектори с високо налягане, специализирайки се в производството им. Резултатът от тази специализация е разработването от OGAL S.A. на инжектори с висок технологичен клас, разширявайки първоначалното поле на варени месни продукти до мариновани, птици и риба. Хидравлични инжектори с високо налягане, инжектори с високо налягане с двойна система, системи за приготвяне на саламура, омекотители, инжектор мини 14.
... в света, благодарение на нашето благоприятно местоположение във Виго. Нашето търговско партньорство с галисийски и португалски компании ни позволява да предлагаме сардина, скумрия, херинга, бога, сабога... замразени всаламура и тунел от първо качество и на най-добри цени. Също така имаме връзки с компании от Чили, Перу, Аржентина и други държави, от които внасяме различни видове замразена риба.