Полша, Warszawa, Poland
...Пермеатът се произвежда от прясно пастьоризирано обезмаслено мляко, получен след ултрафилтрация на млякото за извличане на протеини и мазнини. Продуктът след това се суши с помощта на напреднали техники за спрей сушене. Продуктът понякога се нарича "депротеинизирана суроватка", когато е получен от суроватка. Благодарение на факта, че суроватъчният пермеат е богат на лактоза, но беден на протеини, може да се използва в производството на сладкиши, хлебни изделия и мазнини. Освен това се добавя в производството на сладоледи, разтопени сирена, напитки и козметика.
Италия, Canelli
... дължина 2 метра с моторизирано задвижване и крайна акумулационна плоча. - Пневматична група за прихващане и разделяне на контейнерите. - Обемна дозираща единица, подходяща за гъсти течности като мед, плодови сокове, конфитюри, сосове, пасти, патета, дресинги, разтопени сирена, кремове и др., регулируема от 40 до 1000 cc. - Пневматичен капач с ниска скорост на въртене и регулируем въртящ момент. Машината не изисква смяна на формата за контейнери с различни форми и размери, само за капсули с различни диаметри. Версии за по-високи производства също са налични.
Швейцария, Langnau Im Emmental
...Миксерът за сирене KASAG се отличава с хомогенно и нежно смесване на най-разнообразните съставки. Състои се от резервоар, коаксиален смесител и специфични за клиента съединения. Дъното, както и обвивката, са охладени и оборудвани с херметично заварена изолираща обвивка. Миксерът за прясно сирене KASAG е лесен за преместване с палетен повдигач. Резервоарът KASAG за разтопени сирена разполага с анкерен смесител с остриета. Оборудван е с помпа на изхода.
Франция, Colmar
...Уникален сорт в Елзас, който произвежда розови или червени вина. Много приятен, той е верен спътник на меса, дивеч, барбекю и сирена. Цвят: интензивно рубинено червено с разтопени танини, пълно и богато. Сортове: 100% Пино гриджо Валежи: 550 мм/година Възраст: 25 години Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви Алкохол: 13% Захар: <2 г/л Обща киселинност: 3,19 г/л Температура на сервиране: 16°C през зимата, 12°C през лятото Годност: 5 години...
Италия, Martina Franca
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Белгия, Andenne
... вкусове. Креативни, иновативни и гъвкави, ние предлагаме решения, които отговарят на нуждите и мрежите на нашите клиенти, като предлагаме адаптирани продукти и опаковки. Гуманисто предлага асортимент от около 100 рецепти за успешен аперитив или предястие: - Сирена на кубчета - Приготвяния на основата на сирене - Крокети/разтопени сирена - Нарязани колбаси и солености - Мариновани маслини - ДИПС...
Франция, Courville Sur Eure
... линейни и ротационни машини, са способни да дозират продукти с много разнообразни характеристики. Йогурти, извара и пресни сметани, разтопени сирена и млечни специалитети, десерти, други намазки, карамел, мед, плодови сосове, конфитюри, компоти. NOVA произвежда също така гама от полуавтоматични и автоматични машини за фитосанитарни, химически, козметични продукти и продукти като: млечни изделия, продукти от плодове и зеленчуци, сосове, напитки.
Белгия, Nivelles
Групата Белест е специализирана в производството на сирена и се обръща към професионалисти в сферата на общественото хранене (училища, домове за стари хора, болници, компании, хотели, нефтени компании, самолетно и железопътно кетъринг, увеселителни паркове, кетъринг и др.). Тя предлага различни видове сирена: разтопени сирена, пресни сирена, твърди и меки сирена. И разпространява следните марки: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Италия, Bomporto
Unifill проектира и изгражда в Италия термоформовъчни и пълначни машини за производство на иновативни еднодозови контейнери от 0,1 мл до 500 мл за течни, полутечни и гъсти продукти, както и за супозитории и вагинални таблетки. Unifill е лидер в световен мащаб в областта на еднодозовите опаковки за хранителния сектор (подправки, сосове, масла, оцети, йогурти и разтопени сирена), химическия сектор (почистващи препарати, добавки, торове, ароматизатори, инсектициди), фармацевтичния сектор (пити добавки, кремове, супозитории) и продукти за грижа за тялото. Опаковане по поръчка на трети лица.
Испания, Villamayor De Santiago
...дивизията SANABRIA GASTRONOMÍA произвежда разтопени сирена, млечни продукти и аналогични, проектиране на продукти по поръчка за сектора HORECA, гастрономията като цяло, кетъринг и хранителни услуги. В собствените си лаборатории следят последните тенденции към продукти без лактоза, внимателни към околната среда, загрижени за благосъстоянието на животните и човешкото здраве, търсейки иновационни решения като вегански сирена и други "free-from".
Франция, Change-Laval
...Работим в хранителната индустрия за проектиране и изграждане на модулни съоръжения и напълно автоматизирани линии. Нашите компетенции в сектора на хранителните стоки се прилагат за млекарници (пресни сирена, разтопени сирена), млечни продукти, напитки, сокове, супи, сосове, сладкарство, шоколад и др. Например, произвеждаме и търгуваме с единици за пастьоризация и термична обработка, осигуряваме модули за дозиране и смесване, оборудване за неръждаема стомана, автоматизирани NEP станции.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play