Гърция, Pallini
Leo’s House of Bagels е основан от Leonardos Gavallias, роден в Бруклин, с над 30 години опит, включително в известния бизнес на Murray’s Bagels. Leo реализира мечтата си да внесе любимото си нюйоркско бейгъл в родния си край. Нашите съоръжения с високи стандарти, с голям производствен капацитет в Палини, Атина, целят да поддържат оптимално качество и автентичност, за да бъдем единственият произво...
Съответстващи продукти
Всичко
Всичко
Други Продукти
Лук
Лук
Словакия, Dolný Ohaj
Словскроб е водещ играч в търговията с глобални хранителни стоки, използвайки почти 24 години опит, за да предлага висококачествени, сертифицирани продукти на конкурентни цени. Компанията работи с хибриден модел, комбиниращ традиционни методи и силно онлайн присъствие чрез своята търговска платформа, Rootie. Тази напреднала платформа ефективно свързва купувачи и доставчици. С десетилетия доверие в...
Испания, Malaga
...ОБЛЕАС, ПРИГОТВЕНИ С ВЕГЕТАЛНА МАРГАРИНА И ПРЕМИУМ ПШЕНИЧНО БРАШНО. ПОДХОДЯЩИ ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ПЪРЖЕНЕ. ОПАКОВАНИ СА ПО ДУЗИНА В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ. СРОК НА ГОДНОСТ: ШЕСТ МЕСЕЦА В ЗАМОЗИЛНИ УСЛОВИЯ ПРИ -18ºC. ИЗПРАЩАТ СЕ В КУТИЯ ПО 16 ДУЗИНИ. РАЗМЕР 14 СМ ДИАМЕТЪР - ТЕГЛО ПО ДУЗИНА 450 ГР. ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА.
Словакия, Košice
Добре дошли в MILKYLAND, водещ лидер в индустрията за разпределение на храни с десетилетен опит в търговията на едро, внос/износ и ефективно управление на логистиката. Нашата основна специализация е в млечните продукти, особено в разнообразието от сирена и алтернативи, обогатени с растителни мазнини. С гордост предлагаме селекция от премиум сирена като Моцарела, Едам и Трапист, всяко от които е из...
Франция, Gonesse
...Листата от Brick в руло MIL BRICK L’Authentique са продукт от високо качество, произведен, преработен и опакован във Франция. Проектирани за любителите на изискана кухня, тези листа от brick са изработени от внимателно подбрани съставки като пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло. Те са без ГМО, не са йонизирани, не са хидрогенирани и са подходящи за вегетарианци. Този продукт също така...
Италия, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana е безглутеново брашно за хлебни изделия, характеризирано с комбинация от царевично нишесте, оризово нишесте, растителни влакна и царевично тесто. Не произлиза от процес на деглутенизация; не съдържа мляко, яйца или пшенично нишесте. Продукт с високо качество, натурален и характеризиращ се с високо съдържание на влакна и полезни естествени ензими. Смес, която придава...
Франция, Soreze
...Брашно от пшеница тип 65. Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове. То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции: - културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване. - не се допуска химическа обработка...
... пролетни рулца и китайските пролетни рулца е, че обвивката на пролетното рулце не е направена от пшенично брашно, а от оризово брашно. Те могат да се ядат по два начина: пържени или непържени, завити в листа от маруля и потопени в сос.
Нидерландия, Oudeschild
...Тип: Универсално брашно Финност (%): 100 Тип на обработка: Смелене Произведено от: Пшеница Добавки: Не Без консерванти, химикали или избелване Това пшенично брашно е фино смляно Отлично за хляб, торти, тесто за пица и много други Несравним вкус и текстура...
Германия, Köln
...Нашето SUNGRANO пшенично брашно предлага най-високо качество и отговаря на всички европейски стандарти. На разположение са общо четири сорта, с които могат да се покрият множество приложения. SUNGRANO пшенично брашно е висококачествен източник на фибри от устойчиво екологично производство.
Франция, Appietto
...Хрупкава паста за намазване без палмово масло от Biscuiterie d'Afa. Хрупкавата текстура на тази нова паста за намазване ще зарадва както малките, така и големите. Идеална за използване в десерти, сладолед, палачинки или просто за консумация с лъжица! Ако обичате нашите канистрели, то ще харесате и нашата паста за намазване. Тегло: 250 гр Съставки: Корсикански бисквити Канистрели 57% (Пшенично...
Франция, Olivet
...Специалното пшенично брашно тип 00 е много богато на глутен и позволява получаването на еластично тесто, което е много лесно за разточване.
Франция, Saint-Etienne
...Специално пшенично брашно за пица, с неговото съдържание на глутен, осигурява цялата необходима еластичност за приготвяне на вашето тесто за пица. То намалява проблема с изгорялото брашно във фурната и подобрява външния вид и вкуса на вашите пици.
...25 KG Kraft чанта. Предназначение Смес за хляб Sudem (10 кг), съставката мая (за хлебчета 300 г, за големи хлябове 400 г) и вода (6 литра) се смесват, за да се получи тесто. Температура на тестото 25-27 °C, замесва се 10 минути бавно, 7 минути бързо. За 1-ва ферментация 15 минути (на плота). За 2-ра ферментация, отнема 30 минути. Пече се 30-35 минути. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
Франция, Malataverne
...Съставки: пшенично брашно, захар, масло, яйца, захаросани лимонови кори, набухвател, натурален лимонов аромат, сол. Палетът е сух бисквит от маслено тесто. Той е дебел, около 1,5 см, и съдържа средно 20 % масло, както и ванилова захар. Името му произлиза от играта с палети, чиито метални елементи имат формата на бисквита.
Швейцария, Hendschiken
...Парче по 70 г, картон замразен в тесто. Съставки: бутер тесто (бяло брашно (пшеница), вода, растителни мазнини и масла без хидрогениране (палмово, рапично), пшенично нишесте, инвертиран захарен сироп, йодирана сол, емулгатори (E471, E475), консерванти (E200, E202), киселинни агенти (E270, E330)). Шунка Швейцария 20% (свински бут, вода, нитритна сол, сол с консерванти E250, захарни видове...
Франция, Faverolles-Sur-Cher
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме. Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване. След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене. След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени. Нетно тегло: 150г Опаковка: прозрачна торба Срок на производство: 15 дни...
Испания, Canet De Mar
...Вкусни гурме панетони с оригинални съставки и най-високо качество. Нашето тесто е резултат от спонтанна ферментация на пшенично брашно, вода, мляко и плодове. Закваската, която използваме, съдържа много високо количество микроорганизми, които се размножават, стимулирайки оптимална ферментация, която може да елиминира всякакви патогенни микроби. След 72 часа усилена работа се получава меко и...
Франция, Saint Mard De Réno
...Малкото спелта, наричано още "енгрейн", е известно със своята ниска съдържание на глутен. Съдържа повече растителни протеини от повечето други зърнени култури. Благодарение на своите 8 основни аминокиселини и бавни захари, малкото спелта е истински източник на енергия. Енгрейнът, идеалната замяна на пшеницата! Използване: като заместител на пшеничното брашно за вашите сладкиши, палачинки, тесто за пай или за тесто за хляб, като тук смесвате с пшенично брашно, за да подпомогнете втасването.
Германия, Nuthe-Urstromtal
...От 1999 г. coolback символизира вкус и свежест в най-високо качество на хлебарството. Замразени хлебни изделия Пшенично тесто с натурален квас. Особено хрупкаво и ароматно. Печено в каменна фурна. Артикулен номер: 994808 Замразено тегло: 80 г Бройки/картон: 100 Картон/палета: 24 Бройки/палета: 2.400 Срок на годност: 9 / 12 месеца Степен на готовност: предварително изпечено...
Франция, Lomme
... продукта. • ПРОДУКТ: Първо изберете продукта, който желаете. Независимо дали става въпрос за хляб, закуска или тесто за пица, имаме широка гама от концепции, които можете след това да персонализирате. • БРАШНО: Изберете пшенично брашно за лек вкус или оригинално зърнено брашно за повече характер. Изберете типа брашно, който най-добре отговаря на вашия продукт. • ТИП ТЕСТО: За закуските изберете...
Германия, Badenweiler
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
Франция, Yvre L Eveque
Занаятчийски мелничар. Производител на 100% френско пшенично брашно. Производител на брашна за хлебопекарство. Брашна за хлебари. Брашно с червен етикет за традиционен френски хляб. Производител на сладкарски брашна. Брашно от пшеница за производство на бутер тесто и втасали теста. Брашно от пшеница за производство на виенски хляб. Брашно за хляб, богато на зърнени култури. Производител на биологични брашна. Брашна за стари багети. Брашно за стари багети, обогатени със слънчогледови семена. Брашна от пшеница CRC.
Белгия, Sint-Niklaas
... карамелизирани захарни кристали и подправки. Златен марципан е бадемов спекулаас, обогатен с леко запечени бадеми. Горчиво-сладък спекулаас от чисто тесто за спекулаас и марципанови елементи за ценители. Златен мед е меден спекулаас. Както подсказва името, в този спекулаас, обогатен с мед, част от тъмната захар е заменена с мед. Златното пълнозърнесто е пълнозърнест спекулаас, направен от автентично пълнозърнесто брашно, ароматни подправки и канелена кора.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play