...Листата от Brick в руло MIL BRICK L’Authentique са продукт от високо качество, произведен, преработен и опакован във Франция. Проектирани за любителите на изискана кухня, тези листа от brick са изработени от внимателно подбрани съставки като пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло. Те са без ГМО, не са йонизирани, не са хидрогенирани и са подходящи за вегетарианци. Този продукт също така...
...Брашно от пшеница тип 65.
Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове.
То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции:
- културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване.
- не се допуска химическа обработка...
...Хрупкава паста за намазване без палмово масло от Biscuiterie d'Afa.
Хрупкавата текстура на тази нова паста за намазване ще зарадва както малките, така и големите.
Идеална за използване в десерти, сладолед, палачинки или просто за консумация с лъжица!
Ако обичате нашите канистрели, то ще харесате и нашата паста за намазване.
Тегло: 250 гр
Съставки: Корсикански бисквити Канистрели 57% (Пшенично...
...Специално пшенично брашно за пица, с неговото съдържание на глутен, осигурява цялата необходима еластичност за приготвяне на вашето тесто за пица.
То намалява проблема с изгорялото брашно във фурната и подобрява външния вид и вкуса на вашите пици.
...Съставки: пшенично брашно, захар, масло, яйца, захаросани лимонови кори, набухвател, натурален лимонов аромат, сол. Палетът е сух бисквит от маслено тесто. Той е дебел, около 1,5 см, и съдържа средно 20 % масло, както и ванилова захар. Името му произлиза от играта с палети, чиито метални елементи имат формата на бисквита.
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
...Малкото спелта, наричано още "енгрейн", е известно със своята ниска съдържание на глутен. Съдържа повече растителни протеини от повечето други зърнени култури. Благодарение на своите 8 основни аминокиселини и бавни захари, малкото спелта е истински източник на енергия.
Енгрейнът, идеалната замяна на пшеницата!
Използване: като заместител на пшеничното брашно за вашите сладкиши, палачинки, тесто за пай или за тесто за хляб, като тук смесвате с пшенично брашно, за да подпомогнете втасването.
... продукта.
• ПРОДУКТ: Първо изберете продукта, който желаете. Независимо дали става въпрос за хляб, закуска или тесто за пица, имаме широка гама от концепции, които можете след това да персонализирате.
• БРАШНО: Изберете пшенично брашно за лек вкус или оригинално зърнено брашно за повече характер. Изберете типа брашно, който най-добре отговаря на вашия продукт.
• ТИП ТЕСТО: За закуските изберете...
Занаятчийски мелничар. Производител на 100% френско пшенично брашно. Производител на брашна за хлебопекарство. Брашна за хлебари. Брашно с червен етикет за традиционен френски хляб. Производител на сладкарски брашна. Брашно от пшеница за производство на бутер тесто и втасали теста. Брашно от пшеница за производство на виенски хляб. Брашно за хляб, богато на зърнени култури. Производител на биологични брашна. Брашна за стари багети. Брашно за стари багети, обогатени със слънчогледови семена. Брашна от пшеница CRC.