... мека мазнина. Ръчен процесна производство. Узряване между 24 – 30 месеца.
Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол
Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процесна производство. Узряване между 24 – 30 месеца...
... маслини от сорта "Arróniz" в точното време наузряване, без да се достига до най-високата му степен назрялост, за да се запазят всички аромати и вкусове, чрез механични процеси и студено пресоване. Благодарение на сорта "Arróniz", чрез незабавна филтрация и внимателен естествен декантационен процес, маслените полифеноли, като хидрокситирозол и олеуропеин, помагат за намаляване на инцидентите на...
...Серрано шунка с изсушаване не по-малко от 15 месеца. Узрява в хранилища през целия процес, като се търси оптималната точка назрялост, за да се постигне продукт с равномерен разрез, с аромат и отличен вкус, много ниско съдържание на сол. Всички наши продукти се произвеждат чрез интегриран процесна цялата производствена верига, при който сами произвеждаме фуражите, отглеждаме животните, ги...
...Позициониран в по-гурме сегмент и с гладка текстура, сиренето Senras Premium преминава през 6-месечен процеснаузряване, който му придава малко по-интензивен и продължителен вкус.
Тегло: 0,5 кг
Тегло: 0,8 кг
Тегло: 1,2 кг...