... перфектна зрялост
Традиционна винфикация в инокс съдове
Отлежаване в съдове
ЦЕПАЖИ
100% Семийон
ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux разкрива красива блестяща жълта рокля и плодов нос с нотки на цитруси и жълти плодове. В устата разкрива вкусни нотки на екзотични плодове и прекрасно равновесие между сладост и киселинност. Финалът, плодов, се разтяга върху приятна свежест.
... фермерите и за любителите на шоколад в Колумбия и извън нея, тъй като ще има повече фин шоколадов какао от Колумбия на разположение.
Какаото от Колумбия Тумака е от сортовете Тринидаро. Интензивен шоколадов профил с приятна горчивина и ниска киселинност.
Произход: Колумбия
Регион: Тумака
Сорт: Тринидаро
Нюанси: Кремообразен, Подправки, Орехов
SKU: 5430002193175
ЧИСТ ШОКОЛАД: 100% какаови зърна
Енергия: 550Kcal, 2300kJ
Обща мазнина: 52g
от които наситени мазнини: 31g
Въглехидрати: 5g
от които захар: 0g
Протеин: 15g
Сол: 0g...
... аромати на бели плодове, цитруси и цветни нотки, които се комбинират в деликатен и поканващ ароматен букет. Вкусът е също толкова завладяващ, с хрупкава свежест и приятнакиселинност, която перфектно балансира плодовите и цветни вкусове. Това шампанско е перфектно за специални поводи и моменти на празнуване, но също така се съчетава прекрасно с рибни ястия, морски дарове и предястия. Шампанското "Brut...
...Внимателно подбрани измивани арабики от Централна Америка с стабилна основа от три африкански робусти са акцентът на тази по-мека смес. С малко по-тъмен печен вкус, тази изискана смес впечатлява с пълноценен вкус и приятнакиселинност под златиста крема.
ТЕГЛО: 1 кг
БРЕНД: bristot...
...Наричан също "Пачунет". Тази аперитивна напитка е вдъхновена от рецептата на Пачаран, този баски аперитив с шипки. Сокът от шипки придава необходимата киселинност, за да се получи добър аперитив, който ще ви разбуди апетита! В устата аперитивът е много балансиран и предлага приятна дължина.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 75cl
SKU: BPRLL...
... вина е нежно и постепенно, за да се избегне оцветяване на соковете. То се извършва в няколко етапа и мъстите (соковете) се разделят: събира се отделно Кювета (първият сок, следователно най-добрият) и размерът (вторите сокове, получени след връщане). Това шампанско е произведено изключително на базата на Кювета.\nVR = вино от резерва","ASPECT GUSTATIF":"Мек и приятен ефересцентен вкус. Вино, характеризиращо се с красива дължина в устата. Финалът е с лека киселинност, която удължава удоволствието."}...
...Цвят: Чист, блестящ, червен цвят с нюанси на череша, средно-висок слой
Аромат: Силен аромат на зрели плодове: стафиди, сушени сини сливи, фурми, сушени смокини и фино шоколад
Вкус: Умерено сладък с добре интегрирана киселинност, приятна танинност, спомен за мед, течен черен шоколад и лакрица, кръгъл и дълготраен
Препоръчвана температура за консумация: 15℃
Препоръчителни съчетания: Много подходящ...
... голямо мнозинство от фермерите. Това какао се събира от малки производители, които отглеждат, ферментират и сушат собственото си какао.\n\nHarvest\nОктомври – Ноември и Май – Юни\n\nGenetics\nГенетика Тринидарио с малки проценти Криоло и Форостеро\n\nPost Harvesting Process\nЗърната от всяка ферма се ферментират отделно. Ферментацията се извършва в дървени кутии за период от 5 до 7 дни. Сушенето се извършва на дървени маси за около една седмица.\n\nFlavour\nСредно тяло с приятна цитрусова киселинност и ярки нотки на сушени боровинки с ядков завършек."}...
... е била костилката, е кървавочервено, точно като при пресните плодове.
Как мирише?
Всеки резен има богат прасковен аромат, напълно идентичен на миризмата на пресни плодове. За производството на замразеносушен продукт използваме само подбрани, зрели и най-ароматни плодове. Правим го, за да получим максимално удоволствие и ползи.
Какъв е вкусът ѝ?
Замразеносушената праскова има естествена сладост, която се комбинира с лека киселинност, по-близо до костилката. Резаните плодове са готови за консумация и не се нуждаят от допълнителна обработка.
...Моноригине Танзания AA има добра печене, изразителна плътност и деликатна киселинност с послевкус на суров мед. В чашата се представя с тъмен крем и златисти отблясъци. На небцето оставя приятно сладникав вкус, с нотки на шоколад и приятна основа от ревен, забелязват се и няколко светли зърна.
Може да се наслаждавате по всяко време на деня в пълно спокойствие.
...Италианско пенливо вино с фино и устойчиво перле, в което изпъкват цветни и плодови нотки, придружени от приятнакиселинност. Остатъчната захар от 6 гр/л подчертава свежестта и минералността на това Prosecco Superiore, получено винаги от чисти грозда глера, селектирани от нашите най-млади лозя в Сан Пиетро ди Фелето.
Кафе от Галапагос, с уникален и специален произход в света.
Представено на зърна, с плътен вкус, добре балансирано в комбинация с свежия си вкус и приятна, мека киселинност, завършва с деликатен нюанс на плодово шоколад.
Вкусът му остава на небцето ти за дълго време и присъствието му е сравнимо с световноизвестното кафе с карибски произход.
Галапагоските острови, известни със своята флора и...