... комбинация с универсалността му, го правят отличен избор за подобряване на хранителната стойност на различни кулинарни творения.
Снабден от немодифицирани генетично грах, VG Titans P65-M се произвежда с ангажимент към устойчивостта и качеството. Този текстуриран грахов протеин е идеален за компании, които искат да иновират и разширят предлагането си в сектора на растителните храни. Неговата способност да се интегрира безпроблемно в широк спектър от рецепти го прави задължителна съставка за тези, които отговарят на нарастващото търсене на вегански и вегетариански опции.
... големи торби.
Протеинът от грах се използва често в вегетариански и вегански продукти, спортно хранене, печива и като съставка в готови храни. Може също да бъде текстуриран, за да се създадат аналози на месо и да се увеличи съдържанието на протеин в заместители на месото.
...Фина текстура от грах (1-4 мм), произведена от концентрат на грахов протеин (72% в сухо вещество), без ГМО.
Придава текстура и хрупкавост на продуктите и ги запазва след термична обработка. Идеален за вегански и вегетариански приложения: аналози на месо, пастети, намазки.
В храни с високо съдържание на протеин, имитира ядки. Неутрален на вкус.
...Веганският смалец е приготвен на основата на нахут и елдена каша с добавка на ябълка и печен лук. Той е 100% вегански и отлично се съчетава с всякакъв вид хляб. Богат е на пълноценни въглехидрати, фибри, протеини, витамини и минерали.
Нахутът, известен също като чия или италиански грах, е истинско съкровище на протеин с висока хранителна стойност. В състава му ще намерим и значителни количества...
...
* Намалява загубата на вода по време на готвене
* Подобрява финалната текстура в продукти с ниско съдържание на натрий
* Подобрява текстурата и еластичността
* Увеличава силата на гела, улеснявайки загубата на протеин
* Намалява съдържанието на гуми и желатини
и др.
Най-широкото приложение е за: месни продукти, млечни продукти, морски дарове, хлебни изделия, сирена/извара, вегански продукти.