Полша, Warszawa, Poland
...Сухото мляко (SMP) е млечен продукт, създаден чрез изпаряване на прясно пастьоризирано обезмаслено краве мляко в процеса на спрей-сушене. SMP е универсална съставка с висока степен на разпределение и разтворимост във вода, което я прави идеален избор за индустриално производство. Широкият спектър от приложения включва производството на млечни продукти като йогурти, напитки на млекна основа...
Естония, Tallinn
...Цяло мляко UHT DANA 3,5% мазнина от прясно краве мляко и 12 месеца срок на годност - UHT млякото в тетра пак е нашият най-продаван продукт на много местни пазари по целия свят. Нашите опаковки от 1 ЛИТЪР и 500ML на UHT мляко са налични в разновидности като цяло мляко, полумаслено мляко или обезмаслено мляко. Вашите потребители ще обикнат нашите опаковки в Тетра пак заради лесната им употреба...
Германия, Berlin
...Доставчик на Пълномаслено Мляко на Прах за продажба в Европа. Ние експортираме мляко на прах от всякакъв вид, включително обезмаслено мляко на прах, Nido и пълномаслено мляко на прах в 25кг чанти. Нашето мляко на прах се произвежда под строги контролни условия за качество, което гарантира, че запазва всички основни хранителни вещества и аромати. Идеално за печене, готвене или като хранителна добавка, нашето мляко на прах е универсална съставка за различни приложения. Ние сме ангажирани да предоставяме висококачествени млечни продукти, които отговарят на международните стандарти.
Украйна, Kiev
...обезмаслено и пълномаслено мляко на прах в 25 кг торби. Можем да доставим прах от обезмаслено мляко с посочените по-долу характеристики: Добра разтворимост, Добра диспергируемост, Ниско съдържание на мазнини, Чист вкус. Предложени приложения: Рекомбинирани продукти; включително подсладено кондензирано мляко, пастьоризирано мляко, йогурт и други ферментирали млечни храни, млечен сирене, извара...
Белгия, Plombières
...Сухото мляко с ниско съдържание на мазнини се произвежда чрез отстраняване на водното съдържание от пастьоризирано обезмаслено мляко чрез процес, наречен спрей-сушене. Класификацията на сухото мляко с ниско съдържание на мазнини се основава на термичната обработка, приложена по време на производството му, която може да бъде категоризирана като висока температура, средна температура или ниска температура. *достъпни са повече стандартизирани продукти.
Германия, Wasserburg Am Inn
...На базата на обезмаслено мляко, MEGGLE произвежда кисела казеин и казеинати за различни приложения в хранителната индустрия. Прекратяването на казеина се причинява от контролирана киселинност на чисто, пастьоризирано обезмаслено мляко. В непрекъснат и хигиеничен процес, изварата се измива, суши и пресява/мели до стандартизирана големина на частиците. Казеинатите са преобразувани и разтворими...
Италия, MILANO
...какаово масло, емулгатор: слънчогледова лецитин, аромат ванилин), натрошени бисквити "Pan di Stelle" 2% [пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, масло, пастьоризирано прясно мляко с високо качество, какао, шоколад (какаова паста, захар, какаово масло, естествен аромат ванилия, емулгатор: соева лецитин), пресни яйца, мед, лешници, пшенично нишесте, разрыхлители (натриев бикарбонат, амониев...
Германия, Hamburg
...Магерно мляко на прах, известно също като обезмаслено сухо мляко, е млечен продукт, получен чрез отстраняване на водния компонент от прясно мляко. То се произвежда, като водата от пастьоризирано магерно мляко се изпарява, докато се получи сух прах. Магерното мляко на прах има ниско съдържание на мазнини, обикновено по-малко от 1 %, тъй като по-голямата част от млечните мазнини се отстраняват по...
Турция, Ankara
...Произведен от прясно пастьоризирано обезмаслено мляко. Свободно течен бял, леко жълтеникав свободно течен прах. Типичен чист неутрален вкус, леко сладък, без отличителни чужди вкусове.
Австрия, Albersdorf/gleisdorf
...за увеличаване на сухото вещество при производството на кисело мляко, за да се получи по-гъсто или по-стегнато кисело мляко Биологичното обезмаслено мляко на прах се произвежда от пастьоризирано мляко чрез щадящо отстраняване на водата в процеса на спрей-сушене в Австрия. Съхранение: на сухо и при стайна температура, минимален срок на годност: 12 месеца от датата на производство при неотворена опаковка съдържащи алергени: мляко/млечна захар (лактоза)...
Румъния, Monor
...Съставка: Пастьоризирано обезмаслено краве мляко, пастьоризирана сладка сметана (40%), сол (1%), избрани млечнокисели култури. Продуктът съдържа лактоза. Температура на съхранение: между +2°C и +8°C SF № 28/2018...
Италия, Bronte
...Съставки: брашно от мека пшеница тип "О", пастьоризирано яйчен жълтък, масло, фруктоза, захар, натурална закваска на прах (пшеница), емулгатор E471, пълномаслено мляко на прах, бирена мая, сол, аромати. Плънка: захар, паста от лешници 30% (печени и преработени лешници), растителни масла и мазнини (палмово, палмово ядро), масла (слънчогледово), обезмаслено мляко на прах, суроватка на прах...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play