...Сухото мляко (SMP) е млечен продукт, създаден чрез изпаряване на прясно пастьоризиранообезмаслено краве мляко в процеса на спрей-сушене. SMP е универсална съставка с висока степен на разпределение и разтворимост във вода, което я прави идеален избор за индустриално производство. Широкият спектър от приложения включва производството на млечни продукти като йогурти, напитки на млекна основа...
...Цяло мляко UHT DANA 3,5% мазнина от прясно краве мляко и 12 месеца срок на годност - UHT млякото в тетра пак е нашият най-продаван продукт на много местни пазари по целия свят.
Нашите опаковки от 1 ЛИТЪР и 500ML на UHT мляко са налични в разновидности като цяло мляко, полумаслено мляко или обезмасленомляко.
Вашите потребители ще обикнат нашите опаковки в Тетра пак заради лесната им употреба...
...Доставчик на Пълномаслено Мляко на Прах за продажба в Европа. Ние експортираме мляко на прах от всякакъв вид, включително обезмасленомляко на прах, Nido и пълномаслено мляко на прах в 25кг чанти. Нашето мляко на прах се произвежда под строги контролни условия за качество, което гарантира, че запазва всички основни хранителни вещества и аромати. Идеално за печене, готвене или като хранителна добавка, нашето мляко на прах е универсална съставка за различни приложения. Ние сме ангажирани да предоставяме висококачествени млечни продукти, които отговарят на международните стандарти.
...обезмаслено и пълномаслено мляко на прах в 25 кг торби.
Можем да доставим прах от обезмасленомляко с посочените по-долу характеристики: Добра разтворимост, Добра диспергируемост, Ниско съдържание на мазнини, Чист вкус.
Предложени приложения:
Рекомбинирани продукти; включително подсладено кондензирано мляко, пастьоризираномляко, йогурт и други ферментирали млечни храни, млечен сирене, извара...
...Сухото мляко с ниско съдържание на мазнини се произвежда чрез отстраняване на водното съдържание от пастьоризиранообезмасленомляко чрез процес, наречен спрей-сушене. Класификацията на сухото мляко с ниско съдържание на мазнини се основава на термичната обработка, приложена по време на производството му, която може да бъде категоризирана като висока температура, средна температура или ниска температура.
*достъпни са повече стандартизирани продукти.
...На базата на обезмасленомляко, MEGGLE произвежда кисела казеин и казеинати за различни приложения в хранителната индустрия.
Прекратяването на казеина се причинява от контролирана киселинност на чисто, пастьоризиранообезмасленомляко. В непрекъснат и хигиеничен процес, изварата се измива, суши и пресява/мели до стандартизирана големина на частиците.
Казеинатите са преобразувани и разтворими...
...Магерно мляко на прах, известно също като обезмаслено сухо мляко, е млечен продукт, получен чрез отстраняване на водния компонент от прясно мляко. То се произвежда, като водата от пастьоризирано магерно мляко се изпарява, докато се получи сух прах. Магерното мляко на прах има ниско съдържание на мазнини, обикновено по-малко от 1 %, тъй като по-голямата част от млечните мазнини се отстраняват по...
...за увеличаване на сухото вещество при производството на кисело мляко, за да се получи по-гъсто или по-стегнато кисело мляко
Биологичното обезмасленомляко на прах се произвежда от пастьоризираномляко чрез щадящо отстраняване на водата в процеса на спрей-сушене в Австрия.
Съхранение: на сухо и при стайна температура, минимален срок на годност: 12 месеца от датата на производство при неотворена опаковка
съдържащи алергени: мляко/млечна захар (лактоза)...
...Съставка:
Пастьоризиранообезмаслено краве мляко, пастьоризирана сладка сметана (40%), сол (1%), избрани млечнокисели култури. Продуктът съдържа лактоза.
Температура на съхранение: между +2°C и +8°C
SF № 28/2018...