Франция, Laissac
... както едно време. Нарязан на тънки филийки, той е внимателно поставен в стъклен буркан, 100% рециклируем и дори с възможност за връщане! В версия Marmite от 300 г. DLC: 90 дни Тегло: 300 г Произход: Лайсак, Аверон...
Италия, Parma
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play