...отлежаване в избата, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Шунка Bellota 50% Иберийска порода
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене, отлежаване в избата
Съставки: Шунка Bellota 50% Иберийска порода
Нетно тегло: 100 гр.
... значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е от медитеранска подвид на Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на солене
В Иберийски Brisa всички парчета се покриват със морска сол, за да се улесни дехидратацията и съхранението им...