Испания, Guijuelo-Salamanca
...отлежаване в избата, нарязване на нож и опаковане. Съставки: Шунка Bellota 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене, отлежаване в избата Съставки: Шунка Bellota 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Guijuelo (salamanca)
... значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е от медитеранска подвид на Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка. Процес на солене В Иберийски Brisa всички парчета се покриват със морска сол, за да се улесни дехидратацията и съхранението им...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play