Германия, Bad Bramstedt
...За класиката сред мексиканските яхнии - пикантна, люта, плодова и леко сладка - не е нужно да търсите повече в тайните рецепти на стари индианци, за да приготвите перфектно Чили кон Карне. Нашата подправка прави всяко Чили кон Карне просто по-добро и абсолютно автентично. Разбира се, работи чудесно и с растителни алтернативи на месо! Съдържание: 50,00 г Артикулен номер: 270646 Енергия: 358 kcal / 100 г, 1497 kJ / 100 г Мазнини: 13 г / 100 г от които наситени: 2,4 г / 100 г Въглехидрати: 37 г / 100 г от които захари: 34 г / 100 г Протеини: 13 г / 100 г...
Румъния, Giurgiu County
Фабрика Република Ойл се специализира в преработката на растителни масла, с акцент върху нашата премиум гама от екстра върджин масла. Използвайки само студено пресоване, нашите масла от първото пресоване са двойно филтрирани, избягвайки разтворителна екстракция и високи температури, за да запазят чистотата и хранителните вещества. Нашето екстра върджин слънчогледово масло е студено пресовано и дв...
Унгария, Budapest
...Счуканият червен чили е популярна подправка, известна със своите различни нива на пикантност, от нежна до изключително люта. Използва се в яхнии, супи и ястия с боб и е основна съставка в испанската кухня. Червеното чили подобрява вкуса на яхнии, сосове и супи на доматна основа и се използва в ориенталски ястия с нудли. За да запази своята сила, счуканият червен чили трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...Хабанеро е остър сорт чили. Степен на острота 10, равен на 240000 Сковилови единици и повече. Освен острота, те предлагат и тропичен плодови аромат. Обикновено се използват за производството на известния сос с люта чушка. Хабанеро подхождат на домати, тропически плодове и подправят пикантни сосове. Артикулен номер: 7050he500 Количество / Съдържание: 500г Степен на острота: 10 Сковилови единици: 240000...
България, Sofia
...Ползи: пушената паприка придава дълбок и богат вкус на всички ястия. Може да се използва вместо сладката червена паприка, когато искате да добавите пикантен нюанс към ястието си, или вместо люспите от кайенски пипер или чили. Пушената паприка се произвежда, както и другите прахове от паприка, от чушки, които се пушат, сушат и смилат на прах. Този процес придава цвят и вкус. Цветът може да варира...
Германия, Bad Bentheim
...Чили гранули Чили гранулите са направени от чили чушки. Чили чушките произхождат от Южна и Централна Америка. Чили чушките съдържат веществото капсаицин, което прави чушките люти, така че колкото повече капсаицин съдържа чушката, толкова по-остра е гранулата. Остротата се измерва в SCU (скалата на Сковил). Тази подправка има SCU от 25000 и затова е средно люта. > Здравни приложения Чили чушките...
Испания, Cox (alicante)
...Класифицирана като втората най-люта маслина в нашите продукти, маслините гордал, пълнени с люта чили, се изработват ръчно.
Германия, Ahrensburg
...Маринован горещ чили зехтин - Натурален - с морска сол Някои го харесват горещо! Истинска препоръка за вашите пикантни грил шишчета, хрупкави слайсове от корем или вкусни сочни вратни стекове. Нашият съвет: Чили крила - не за слабонервни! Може би не е масово, но трябва да го опитате! Без добавени алергени*. Също така подходящ за хлебни изделия. Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус...
Тунис, Tunis
...Нашите чеснови брик листа са приготвени от много тънко тесто, направено от брашно, семолина и люта чушка. Категории: Хранителна индустрия Брик листа...
Тунис, Hammam Sousse
...Натурална гореща сос от кайенски чушки Barbarian Harissa, 350 гр стъклен буркан Хариса (произнася се ха-ри-съ) е пикантна паста от чили, широко използвана в северноафриканската и близкоизточната кухня. Повечето рецепти за хариса се приготвят с комбинация от горещи чили чушки, чесън, зехтин и подправки, като кимион, кориандър и сол. Всички наши сосове и салати са ръчно приготвени, следвайки...
Турция, Istanbul
...ЛЮТА ЧИЛИ СОС, СЛАДЪК ЧИЛИ СОС, ЛOUISIANA СОС, БАРБЕКЮ СОС, СРИРАЧА СОС, СЛАДКО-КИСЕЛ СОС, ПЕСТО СОС...
Франция, Gennevilliers
...Пюрето от чили с гладка текстура, каквото предлагаме, е рядкост, тъй като изисква внимателна подготовка за отстраняване на многото семена. И все пак, какво удоволствие за любителите на пикантните нотки! Това е традиционно занаятчийско производство, създадено изключително за Seneafood. Пюре от чили с изключително силен вкус, 100% натурално, без оцветители и консерванти, в съответствие с действащото законодателство. Съставки: Пресен чили 97%, масло 1%, оцет 1%, сол 1% Основен вкус: силно пикантен Текстура: Гладка без семена Препоръка за консумация: Подходящо за солени ястия...
Германия, Hamburg
...Категория: Подправки за месо Вкус и аромат: пикантен-лютив Тази люта смес се използва за натриване или мариноване на месо. Също така е чудесна за усилване на кетчуп, за чили кон карне и за люто гювеч. Съставки: смлени чили, млени чили, чесън на гранули, кориандър, деликатесен червен пипер Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина. Съдържание: 27 г в бяла метална кутия...
Франция, Paris
...Харисата е яркочервена люта чили паста, произхождаща от Тунис, понякога описвана като 'основната подправка на Тунис'.
Турция, Mersin
От пресни червени чушки правим: - най-добрия червен чили сос, сладка и люта паста от чушки. Налични размери: 5 кг, 10 кг, 120 кг. Произход: Турция.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play