...ТЪКАН 100% ПАМУК ЕКРУ C/9
Нейната структура позволява производството на конфитюри, желетаи сиропи.
Устойчива на топлина до кипене, машинно пране, биоразградима.
Размери 35x45см
60x40см
70x70см
80x80см
120x120см
или размер по поръчка.
Функции Отцеждане, Пресоване...
... хибискус с подправки подхранва тялото. Цветът на хибискус притежава много антиоксидантни свойства, които действат в дълбочина върху кожата, храносмилането и транзита. Карамфилът детоксикира в дълбочина, докато канелата укрепва имунната система. Сладко или солено, това желе става перфектната добавка за всички ваши ястия. Сервирано на закуска или за десерт, то прекрасно се съчетава с палачинки, йогурти и други хлябове. Използвано като гарнитура за вашите ястия, неговият пикантен вкус на червени плодове идеално се комбинира с меса.
Съдържание: 260 мл...
...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на кухненски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на сладка, мармалад, компот ижелета. Ние сме ентусиазирани от комбинацията на високи стандарти за продуктите, специални стандарти за приготвяне на пектин, оптимална гранулометрия на продуктите и кратки времеви процеси.
Ние се адаптираме към нуждите на всеки клиент и изграждаме персонализирани или модулни системи, които отговарят на техните изисквания.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION е сертификационна структура Halal, базирана в Белгия и активна на целия европейски континент. Ние сме специализирани в сертификацията на Halal продукти и услуги.
Сертифицираме както големи компании, така и малки предприятия. Сертификацията Halal не се ограничава само до хранителни продукти, а обхваща и други сектори като козметика, опаковки, химикали, хранителни доба...
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, разположена в живописния регион на Жура, е специализирана в създаването на вкусни ръчно приготвени конфитюри на основата на плодове, приготвени по традиционни методи. Нашите конфитюри се изготвят без фруктоза, без киселинност и без изкуствени консерванти, за да запазят вкуса на плодовите приготовления от миналото. Те съдържат само плодове и захар.
Ние предлагаме ши...
...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отгледани в биологично земеделие, последвано от проста варене.
Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина.
Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г.
Бруто тегло: 535 г
Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
... разпространена по целия свят и изненадва с многообразието си за употреба в чайове, конфитюрии плодови желета. Кората от южната шипка е основата за този новоразработен специален екстракт.
Колагеновият хидролизат (Fortigel®) е особено важен за функцията на ставите, тъй като ставният хрущял се състои от около 70 процента колаген. Колагеновият хидролизат се усвоява особено добре от организма...
...Примери за приложения: Компоти с парчета плодове, козметични кремове, винегрет, горчица, тесто за мъфини и кексове, млечни продукти, концентрирани плодови сокове, сосове, нишестета, вина; конфитюри, желета; масла…
Надеждна и здрава конструкция; неръждаема стомана 316l електрополирана или 304 и 316l полирана на огледало.
Авто-изсмукване с висока всмукателна мощност.
Вътрешен въздушен разпределител, напълно защитен.
Може да се почиства на място.
... желатин.
<strong>Употреба</strong> Агарът се използва като заместител на желатина в кремове, желета, мусове, конфитюрии в други продукти. Разтваря се при температура 85-95 градуса по Целзий, а стяга при 32-35 градуса. Не е необходимо да се поставя в хладилник. За получаване на средна твърдост на гела се използва пропорцията: 1 равна чаена лъжичка агар на 1 чаша течност. Агарът се разтваря в малко...
...Машина за формоване, пълнене и запечатване в средния клас на производителност за широк спектър от приложения - напр. всички видове йогурти, намазки, желета, конфитюри, сокове, вода, сосове, плодови салати и др.
Могат да се използват различни материали и да се реализират множество форми на чаши.
Хигиенни класове: clean, ultra-clean...
... свойства. Съдържа също витамини B1 и B2, които стимулират апетита, растежа, храносмилането и подобряват дихателната система. Освен това съдържа бета-каротин, фибри и витамин PP. Кората съдържа лимонен, масло с антиоксидантно действие, което се бори със свободните радикали.
В КУХНЯТА
Сицилианските сладкари и производители на сладолед го използват в много рецепти, от желета до сладоледи, от гранити до прясно изцедени сокове, до ликьори иконфитюри.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Съдържа различни витамини от C до B1 и B2, както и PP, бета-каротин и фибри.
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
... вкусно и гурме кулинарно пътуване.
Известно със своето богатство на фибри, витамини A и C, както и бета-каротини, това сладко със сигурност ще възбуди вашите взискателни небца с фини екзотични и тропически вкусове.
Общо съдържание на плодове: 56%
Съставки: манго, захар, лимонов сок, бергамот, джинджифил, желатин: пектин
Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
... към сушата и морските пръски, той понася температури до 14°C и бедни варовикови почви.
Използван като подправка, розмаринът и етеричното масло от розмарин придават аромат на състава на фугасите, пиците, букет гарни, конфитюриижелета...
В козметичната индустрия етеричното масло от розмарин влиза в състава на кремове, сапуни и шампоани заради своите себорегулиращи свойства при акнеична кожа.
Съдържание: 10 мЛ/0,35 фл.оз...
... оцветители и без изкуствени аромати. Предлагаме широк спектър от артиснки конфитюри екстра, желетаи други сладки изкушения от висока класа, приготвени по старинна рецепта, съчетаващи деликатно съчетание от традиционни вкусове и много оригиналности.
...„TWIN CHEF LCD“ е създаден, за да отговори на изискванията на сладкари и производители на сладолед, които искат да създават свои собствени творения бързо и в малки количества, за да имат винаги свеж продукт. Изключително гъвкав, той позволява получаването на сладоледи, сорбета, както и широка гама от продукти: кремове, ганаш, шоколадова основа, конфитюри, плодови желетаи др., оставяйки на...
...Стъклен буркан с ръбове, или буркан за конфитюр, се характеризира с изразителни ръбове.
Независимо дали става въпрос за ягоди, кайсии или къпини, с капацитет от 340 мл и капачка TO 82, този буркан ще запази по най-добрия начин всички ваши конфитюри, мармалади и други желета. Той може също така да служи като контейнер за мед.
Референтен номер: 340T82
мЛ: 340
Диаметър: 86
Височина: 79
Тегло (г): 160
Опаковка: Палета от 3 887
Тип капачка: TO 82...
...Медна тенджера за конфитюр 40 см Tom Press.
Изключителни конфитюриижелета за цялото семейство.
Изработена от медна ламарина с дебелина 2 мм, тази тенджера с диаметър 40 см, височина 17 см и обем 12 литра е здрава и отлично провежда топлината.
Тя е снабдена с две повдигнати чугунени дръжки за лесно манипулиране.
Диаметър на дъното 28 см.
Тенджерата за конфитюр е съвместима с всички видове...
...DENEL спечели множество медали, първи награди и други отличия за качеството и оригиналността на своите продукти, както и за уменията на своя екип. Качеството и уменията на DENEL са официално признати и награждавани от много години. Най-известното събитие е Общият селскостопански конкурс, организиран по време на Международното селскостопанско изложение, което се провежда всяка година.
Последните...
...Нашето ягодово стъкло може да се използва за конфитюри, желета, чатни, консерви и всякакви видове маринати.
Накрая имаме правилното стъкло за любимия конфитюр на Германия! В това стъкло всяка ягодова конфитюра става нещо наистина специално - също така е чудесен подарък и изненада. Обемът е нито твърде много, нито твърде малко - и е подходящ за конфитюри с ниско съдържание на захар, които трябва да се консумират сравнително бързо след отваряне.
Отвор: TO 63
Диаметър: 52 мм
Височина: 85,8 мм...
...TK IQF Биологични малини, Малини, Диви малини, Малиново пюре, Биологично малиново пюре без семена, Диво малиново пюре без семена
Малините са известни със своите полифенолни антиоксиданти. Те са естествени химикали, които могат да стимулират метаболитните процеси.
Националните институти по здравеопазване на САЩ провеждат два текущи клинични изпитвания с малини, в които се тества противораковият ефект при хора.
Малините се използват с удоволствие за десерти, конфитюрии безсеменни желета.
HECOSFAIR, Бъди герой!
HECOSFAIR, солидарна марка на изключителни, био fairtrade и crueltyfree продукти, ви предлага да се храните здравословно и да консумирате екологично, етично, устойчиво, от 2019 г.
- HECOSFAIR спечели, през 2021 г., наградата за Най-добра crueltyfree хранителна марка във Франция от LUXLife Magazine.
- Също през 2021 г., някои от продуктите на HECOSFAIR в категорията деликат...
...Просто „море“ от най-доброто био желеобразуващо средство на Lecker от морски водорасли е особено подходящо за приготвяне на желета, кремове, конфитюрии торти, но също така и за солени ястия като желета в аспик. Веганската алтернатива на желатина! То е безвкусно, без консерванти и с изцяло растителен произход.
Съставки: Агар Агар*
*=от контролирано биологично производство
Алергени: няма
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
... за храни и може да се използва и в хранителни продукти. Можете да я използвате при приготвянето на конфитюриижелета. Или искате да създадете собствени сокове и лимонади, които да имат малко по-кисел вкус? Няма проблем с нашата лимонена киселина. Нашата моногидратна лимонена киселина има съдържание на вода до 9%.
Приложение: Лимонената киселина е разтворима във вода. Дозировката варира в...
...Консерви, мармалади, желета, лимонов крем и мед от Tiptree. Плодовете, използвани в Tiptree, могат да идват от собствените ферми на компанията, от местни производители или от доверени източници в чужбина. Какъвто и да е източникът, Wilkin & Sons се уверяват, че само най-добрите плодове се използват във всеки случай. Всеки един плод се сортира на ръка, преди да достигне до варилните съдове.
BIOLOKLOCK е компания за преработка на плодове от биологично земеделие. Ние предпочитаме местно снабдяване с нашите плодове и приготвяме нашите конфитюри в котел. В биоземеделието сме от 1973 г. и работим нашите продукти по занаятчийски начин, за да постигнем най-добро качество при производството на: Биологични конфитюри, компоти, пюрета, желета, кремове от сини сливи и кестени. Или още сушени плодове и плодове в сироп.
Aldia е компания за преработка на плодове, специализирана в производството на желета, конфитюрии плодови препарати за приложения в сладкарството, институционалния пазар и големи кухни. Продукти: конфитюри екстра (с захар), конфитюри диабетични (без захар), плодови пюрета със захар, плодови пюрета диабетични, плодови консерви в сироп, плодови консерви диабетични, плодови препарати, сладка за пекарство…...