Франция, Belley
...ТЪКАН 100% ПАМУК ЕКРУ C/9 Нейната структура позволява производството на конфитюри, желета и сиропи. Устойчива на топлина до кипене, машинно пране, биоразградима. Размери 35x45см 60x40см 70x70см 80x80см 120x120см или размер по поръчка. Функции Отцеждане, Пресоване...
Франция, Gennevilliers
... хибискус с подправки подхранва тялото. Цветът на хибискус притежава много антиоксидантни свойства, които действат в дълбочина върху кожата, храносмилането и транзита. Карамфилът детоксикира в дълбочина, докато канелата укрепва имунната система. Сладко или солено, това желе става перфектната добавка за всички ваши ястия. Сервирано на закуска или за десерт, то прекрасно се съчетава с палачинки, йогурти и други хлябове. Използвано като гарнитура за вашите ястия, неговият пикантен вкус на червени плодове идеално се комбинира с меса. Съдържание: 260 мл...
Швейцария, Langnau Im Emmental
...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на кухненски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на сладка, мармалад, компот и желета. Ние сме ентусиазирани от комбинацията на високи стандарти за продуктите, специални стандарти за приготвяне на пектин, оптимална гранулометрия на продуктите и кратки времеви процеси. Ние се адаптираме към нуждите на всеки клиент и изграждаме персонализирани или модулни системи, които отговарят на техните изисквания.
Белгия, Bruxelles
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION е сертификационна структура Halal, базирана в Белгия и активна на целия европейски континент. Ние сме специализирани в сертификацията на Halal продукти и услуги. Сертифицираме както големи компании, така и малки предприятия. Сертификацията Halal не се ограничава само до хранителни продукти, а обхваща и други сектори като козметика, опаковки, химикали, хранителни доба...
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, разположена в живописния регион на Жура, е специализирана в създаването на вкусни ръчно приготвени конфитюри на основата на плодове, приготвени по традиционни методи. Нашите конфитюри се изготвят без фруктоза, без киселинност и без изкуствени консерванти, за да запазят вкуса на плодовите приготовления от миналото. Те съдържат само плодове и захар. Ние предлагаме ши...
Франция, Ducy-Sainte-Marguerite
...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отгледани в биологично земеделие, последвано от проста варене. Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина. Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г. Бруто тегло: 535 г Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
Германия, Bad Ditzenbach
... разпространена по целия свят и изненадва с многообразието си за употреба в чайове, конфитюри и плодови желета. Кората от южната шипка е основата за този новоразработен специален екстракт. Колагеновият хидролизат (Fortigel®) е особено важен за функцията на ставите, тъй като ставният хрущял се състои от около 70 процента колаген. Колагеновият хидролизат се усвоява особено добре от организма...
Франция, Saint-Pierre En Faucigny
...Примери за приложения: Компоти с парчета плодове, козметични кремове, винегрет, горчица, тесто за мъфини и кексове, млечни продукти, концентрирани плодови сокове, сосове, нишестета, вина; конфитюри, желета; масла… Надеждна и здрава конструкция; неръждаема стомана 316l електрополирана или 304 и 316l полирана на огледало. Авто-изсмукване с висока всмукателна мощност. Вътрешен въздушен разпределител, напълно защитен. Може да се почиства на място.
Полша, Brzozów
... желатин. <strong>Употреба</strong> Агарът се използва като заместител на желатина в кремове, желета, мусове, конфитюри и в други продукти. Разтваря се при температура 85-95 градуса по Целзий, а стяга при 32-35 градуса. Не е необходимо да се поставя в хладилник. За получаване на средна твърдост на гела се използва пропорцията: 1 равна чаена лъжичка агар на 1 чаша течност. Агарът се разтваря в малко...
Франция, Noyers Sur Jabron
...малиново, къпиново, боровинково, черен касис, горчива портокалова конфитюр и желе,... Конфитюри със шафран: круша, кайсия, мирабела, Цветно желе: бъз, акация, цветя на глухарче...
Други Продукти
1 грам шафран
1 грам шафран
Германия, Ranstadt
...Машина за формоване, пълнене и запечатване в средния клас на производителност за широк спектър от приложения - напр. всички видове йогурти, намазки, желета, конфитюри, сокове, вода, сосове, плодови салати и др. Могат да се използват различни материали и да се реализират множество форми на чаши. Хигиенни класове: clean, ultra-clean...
Италия, Capo D'orlando
... свойства. Съдържа също витамини B1 и B2, които стимулират апетита, растежа, храносмилането и подобряват дихателната система. Освен това съдържа бета-каротин, фибри и витамин PP. Кората съдържа лимонен, масло с антиоксидантно действие, което се бори със свободните радикали. В КУХНЯТА Сицилианските сладкари и производители на сладолед го използват в много рецепти, от желета до сладоледи, от гранити до прясно изцедени сокове, до ликьори и конфитюри. НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ Съдържа различни витамини от C до B1 и B2, както и PP, бета-каротин и фибри.
Германия, Buxtehude
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
Турция, Istanbul
...Декорация за паста с различни ароматизирани стандартни и блестящи студени желета: Продукт: Студени желета Произход: Турция Форма: желе Опаковка: 7 кг кофи x 4 = кашон ВИДОВЕ ЖЕЛЕ (АРОМАТИ): Шоколадово, карамелено, обикновено, бяло, ягодово, малиново, боровинково, вишнево, портокалово, бананово, лимоново, мангово, ананасово, киви, кайсиево...
Франция, Auterive
... вкусно и гурме кулинарно пътуване. Известно със своето богатство на фибри, витамини A и C, както и бета-каротини, това сладко със сигурност ще възбуди вашите взискателни небца с фини екзотични и тропически вкусове. Общо съдържание на плодове: 56% Съставки: манго, захар, лимонов сок, бергамот, джинджифил, желатин: пектин Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
Франция, Saint Germain En Laye
... към сушата и морските пръски, той понася температури до 14°C и бедни варовикови почви. Използван като подправка, розмаринът и етеричното масло от розмарин придават аромат на състава на фугасите, пиците, букет гарни, конфитюри и желета... В козметичната индустрия етеричното масло от розмарин влиза в състава на кремове, сапуни и шампоани заради своите себорегулиращи свойства при акнеична кожа. Съдържание: 10 мЛ/0,35 фл.оз...
Франция, Nousty
... оцветители и без изкуствени аромати. Предлагаме широк спектър от артиснки конфитюри екстра, желета и други сладки изкушения от висока класа, приготвени по старинна рецепта, съчетаващи деликатно съчетание от традиционни вкусове и много оригиналности.
Франция, Choisy Le Roi
...„TWIN CHEF LCD“ е създаден, за да отговори на изискванията на сладкари и производители на сладолед, които искат да създават свои собствени творения бързо и в малки количества, за да имат винаги свеж продукт. Изключително гъвкав, той позволява получаването на сладоледи, сорбета, както и широка гама от продукти: кремове, ганаш, шоколадова основа, конфитюри, плодови желета и др., оставяйки на...
Испания, Torrent
...използван в много хранителни приложения за придаване на ярки розови нюанси. Приложения: Газирани напитки, алкохолни напитки, сладкарски изделия, подправки, хлебни изделия, меса, Десерти, супи и сосове, мазни покрития, конфитюри и желета, млечни продукти.
Франция, Coufouleux
...Стъклен буркан с ръбове, или буркан за конфитюр, се характеризира с изразителни ръбове. Независимо дали става въпрос за ягоди, кайсии или къпини, с капацитет от 340 мл и капачка TO 82, този буркан ще запази по най-добрия начин всички ваши конфитюри, мармалади и други желета. Той може също така да служи като контейнер за мед. Референтен номер: 340T82 мЛ: 340 Диаметър: 86 Височина: 79 Тегло (г): 160 Опаковка: Палета от 3 887 Тип капачка: TO 82...
Франция, Soreze
...Медна тенджера за конфитюр 40 см Tom Press. Изключителни конфитюри и желета за цялото семейство. Изработена от медна ламарина с дебелина 2 мм, тази тенджера с диаметър 40 см, височина 17 см и обем 12 литра е здрава и отлично провежда топлината. Тя е снабдена с две повдигнати чугунени дръжки за лесно манипулиране. Диаметър на дъното 28 см. Тенджерата за конфитюр е съвместима с всички видове...
Мартиника, Saint Joseph
...DENEL спечели множество медали, първи награди и други отличия за качеството и оригиналността на своите продукти, както и за уменията на своя екип. Качеството и уменията на DENEL са официално признати и награждавани от много години. Най-известното събитие е Общият селскостопански конкурс, организиран по време на Международното селскостопанско изложение, което се провежда всяка година. Последните...
Германия, Berlin
...Нашето ягодово стъкло може да се използва за конфитюри, желета, чатни, консерви и всякакви видове маринати. Накрая имаме правилното стъкло за любимия конфитюр на Германия! В това стъкло всяка ягодова конфитюра става нещо наистина специално - също така е чудесен подарък и изненада. Обемът е нито твърде много, нито твърде малко - и е подходящ за конфитюри с ниско съдържание на захар, които трябва да се консумират сравнително бързо след отваряне. Отвор: TO 63 Диаметър: 52 мм Височина: 85,8 мм...
Германия, Hamburg
...TK IQF Биологични малини, Малини, Диви малини, Малиново пюре, Биологично малиново пюре без семена, Диво малиново пюре без семена Малините са известни със своите полифенолни антиоксиданти. Те са естествени химикали, които могат да стимулират метаболитните процеси. Националните институти по здравеопазване на САЩ провеждат два текущи клинични изпитвания с малини, в които се тества противораковият ефект при хора. Малините се използват с удоволствие за десерти, конфитюри и безсеменни желета.
Франция, Paris
HECOSFAIR, Бъди герой! HECOSFAIR, солидарна марка на изключителни, био fairtrade и crueltyfree продукти, ви предлага да се храните здравословно и да консумирате екологично, етично, устойчиво, от 2019 г. - HECOSFAIR спечели, през 2021 г., наградата за Най-добра crueltyfree хранителна марка във Франция от LUXLife Magazine. - Също през 2021 г., някои от продуктите на HECOSFAIR в категорията деликат...
Германия, Wörrstadt
...Просто „море“ от най-доброто био желеобразуващо средство на Lecker от морски водорасли е особено подходящо за приготвяне на желета, кремове, конфитюри и торти, но също така и за солени ястия като желета в аспик. Веганската алтернатива на желатина! То е безвкусно, без консерванти и с изцяло растителен произход. Съставки: Агар Агар* *=от контролирано биологично производство Алергени: няма Вегетарианско: Да Веганско: Да...
Германия, Hamburg
... за храни и може да се използва и в хранителни продукти. Можете да я използвате при приготвянето на конфитюри и желета. Или искате да създадете собствени сокове и лимонади, които да имат малко по-кисел вкус? Няма проблем с нашата лимонена киселина. Нашата моногидратна лимонена киселина има съдържание на вода до 9%. Приложение: Лимонената киселина е разтворима във вода. Дозировката варира в...
Обединеното кралство, Tiptree
...Консерви, мармалади, желета, лимонов крем и мед от Tiptree. Плодовете, използвани в Tiptree, могат да идват от собствените ферми на компанията, от местни производители или от доверени източници в чужбина. Какъвто и да е източникът, Wilkin & Sons се уверяват, че само най-добрите плодове се използват във всеки случай. Всеки един плод се сортира на ръка, преди да достигне до варилните съдове.
Франция, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK е компания за преработка на плодове от биологично земеделие. Ние предпочитаме местно снабдяване с нашите плодове и приготвяме нашите конфитюри в котел. В биоземеделието сме от 1973 г. и работим нашите продукти по занаятчийски начин, за да постигнем най-добро качество при производството на: Биологични конфитюри, компоти, пюрета, желета, кремове от сини сливи и кестени. Или още сушени плодове и плодове в сироп.
Белгия, Oudenaarde
Aldia е компания за преработка на плодове, специализирана в производството на желета, конфитюри и плодови препарати за приложения в сладкарството, институционалния пазар и големи кухни. Продукти: конфитюри екстра (с захар), конфитюри диабетични (без захар), плодови пюрета със захар, плодови пюрета диабетични, плодови консерви в сироп, плодови консерви диабетични, плодови препарати, сладка за пекарство…...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play