Германия, Berlin
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
Швеция, Linghem
"Direct Meat Service" е семейна компания, специализирана в предлагането на премиум месни продукти за търговия на дребно и едро. С над три десетилетия опит в индустрията, те са изградили репутация за доставка на месо от най-високо качество - говеждо, свинско, агнешко и птиче, всичко от надеждни ферми. Неговото съвременно съоръжение осигурява оптимална обработка и опаковане, поддържайки най-високите...
Франция, Pledran
...Модул, посветен на рязането и подготовката на всички видове месо (говеждо, овче, свинско, козе и др.). Ние ви предлагаме - по избор - модул, включващ: - зона за прием на суровини (трупове) - зона за рязане и опаковане - част за готвене (по избор) - пространство за съхранение на готови продукти - помещение за съхранение на консумативи, - съблекалня - част от социалните помещения (офис, стая...
Нидерландия, Rotterdam
...Нашето халал месо се обработва с най-голямо внимание и грижа, според традиционни методи, за да запази автентичните вкусове, които нашите клиенти по целия свят ценят. Не чакайте повече! Открийте магията на нашето премиум халал агнешко и козе месо от Нидерландия и Испания. Свържете се с нас днес за повече информация.
Италия, Fidenza
...Козе сирене с цъфтяща коричка и мека паста...
... да я поръсите върху печено месо или риба в края на готвенето. Можете също да я използвате в марината за месо. Мащерката ще добави свежест на вашите ястия, като например печени зеленчуци. За да добавите енергия на вашите салати или тостове, можете да поръсите заатар отгоре. Можете също да добавите тази смес от подправки върху прясно козе сирене, което ще придаде вкус. Тя може също да служи като основа за сос с йогурт. КАРТОН:5Kg КАРТОН:10Kg...
Португалия, Santarém
Monte Safira е премиум производител и износител на висококачествени португалски продукти, специализирайки се в сурово зехтин и традиционна колбасария. Разположен в Португалия, Monte Safira е посветен на производството на автентични продукти, използвайки традиционни методи, насочени към потребители, които търсят вкусовете на родината си. Продуктовият асортимент на компанията включва екстра върджин ...
Франция, Gonesse
...Задушено козе месо, с избор на гарнитура...
Италия, Martina Franca
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Франция, Carquefou
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет, И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
Италия, Venezia
...Изключително силен. Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна. Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица. Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Франция, Saint-Omer
... месо. Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото. Съдържание на кутията: 3 молива за подправки за стъргане Една острилка Препоръка: 1 стърготина върху хапка 5 до 10 стърготини в чиния Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
Италия, Nave
...Предложени съчетания La Grola е подходяща за придружаване на ястия с червени меса, както печени, така и с тъмни сосове, особено агнешко и козе месо. Освен това е вкусна с задушени или на скара гъби и с узрели, не пикантни сирена. Бележки Това е изключителен резултат от срещата на две велики личности: хълма La Grola и местните сортове грозде на Valpolicella. Отличната експозиция на лозята, които...
Франция, Auxerre
...Око Жълта рокля с патина Нос Ароматите се разкриват между млада круша и кроасан, предвещавайки гурме вкус. Дървесината е дискретна, почти йодна и солена. Устата Първата нотка е топла, права и солена. Дървесната закръгленост разкрива дължина в устата, преминаваща от младо бяло плодове до гурме вкус на дюлева паста. Съчетание с храна: Аперитив, месо в светъл сос и дълготрайни сирена (синьо или козе...
Германия, Hamburg
... за бобови култури, кус-кус, булгур, ориз, козе сирене или моцарела. Съставки: Сумах Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина. Съдържание: 40 г в бяла метална кутия...
Франция, Saint Cannat
...ВИНОВЕ Малбек (Минервуа - Лангедок) 70% Сира (Лангедок) 30% ВИНОФИКАЦИЯ Източник за Малбек: - Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността. Източник за Сира: - Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки. ДЕГУСТАЦИЯ Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки. Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата! Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Испания, Riudellots De La Selva
... решение за постигане на по-креативна кухня." По отношение на нашите продукти, разполагаме с голямо разнообразие от референции, произхождащи от говеждо, свинско, овче и козе месо, като: * Говеждо: калибриран стек, ентракот, буза, филета, опашка, особуко,... * Свинско: лоумо нарязано на 5 мм, център на котлет, свински крак, тайна... * Овче и козе: нарязани котлети, рамене,... * Изделия: 100% говежди хамбургери, кюфтета, мляно месо, бутефара,... * Конфитирани (4-то поколение): свинска буза, свински крак, говежди ребра, свински ребра, свински лапи,...
Румъния, Bucuresti
...пуешко, пъдпъдъци, агнешко, охлюви и други), всичко може да бъде прясно или замразено - Консерви от всички видове. Може да бъде месо, плодове, зеленчуци, туршии, готови за консумация, сладка и други - Ястия от всички видове: салам, франкфуртери, шунка, колбаси, пастет, мортадела и други видове - Млечни продукти и яйца, мляко на прах, мляко, сирене, жълто сирене, козе сирене, жълто козе сирене, яйца...
Испания, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Голямо разнообразие от меса Всички те са от първокласно качество и са преминали стриктен контрол на здравето, удостоверен с сертификат от ЕС. Доставка до индустриални клиенти. Разполагаме със собствени меса от: - Яре. - Младо яре и котлети от яре. - Телешко, козе, свинско. - Печено прасенце, разнообразна деликатесна продукция. Търговец на едро на меса. Хладилен склад и помещение за разфасовка. Фабрика за колбаси. Дистрибуция до хотели, ресторанти, училища и колективи.
Испания, Cumbres Mayores
... подправки. Работим основно с червени меса: говеждо, овче и козе. Това са животни, които живеят на свобода и се хранят с естествена храна. Отказваме да работим с индустриално хранени и отглеждани в клетки животни. Цялото производство се извършва в селото Кумбрес Майорес, малко селце, разположено в планините на Сиера де Арасена. Регион, световно признат за своите колбаси и по-специално за шунката Пата...
Португалия, Vila Nova De Gaia
GOEXPORT е компания, посветена на международната търговия с хранителни продукти, особено всякакъв вид месо и субпродукти (говеждо, свинско, козе и птиче месо). Ние оперираме на 5 континента, за да отговорим на търсенето и качеството, които всеки клиент заслужава.
Румъния, Constanta
... агнешко, овче и козе месо; Цели трупове Цял труп или разфасовки на шест начина; Безкостно или с кост рамо, Някои от нашите разфасовки включват следните; Котлети, Рак, Шанк, Врат, Лоин котлет, Ръмп Странични продукти; Трипа, Чрево, Мазнина, Бъбреци, Черен дроб, Сърце, Тестиси, Език, Обработки, Обработване на месо от глава Нашата марка "La Dragalina" ви предлага вкуса на богатата румънска...
Португалия, Vila Nova De Poiares
...FRESBEIRA - Индустрия на месото, Лтд, се занимава с клане, обработка, разфасоване и трансформация на свинско, козе и овче месо. Предлаганите продукти варират от прясно и замразено месо до колбаси и полуготови изделия. С нова и модерна индустриална единица, изградена от нулата през 2009 г., с капацитет за клане от 130 до 150 животни/час и с модерни системи за обработка и охлаждане на месо...
Обединеното кралство, London
... нашите клиенти, за да осигурим оптимално обслужване. Отново, HOOK MEAT SUPPLIES LTD поддържа високи стандарти за качество и подкрепя правилното позициониране на нашите продукти. Нашите основни продукти са говеждо, свинско, колбаси, птиче месо, агнешко и овче месо, преработено месо, морски дарове, ядливи масла, растителни масла като екстра върджин зехтин, кокосово масло, авокадово масло...
Унгария, Budapest
Балатони Мийт произвежда само традиционно унгарски пушени и сушени салами и колбаси. Фабриката се намира в Кистелек, Унгария, и предлага широка гама от продукти, включително салами и колбаси от свинско, мангалица, говеждо, сиво говедо, пилешко, риба, пуйка, щраус, конско, агнешко, гъши, патешко и козе месо. Произведени са и био салами от сиво говедо и био колбаси от мангалица. Висококачествени продукти, без изкуствени добавки. Фабриката използва само унгарски суровини.
Имате ли понякога трудности да намерите правилния продукт в немски супермаркет? Особено при кошерна диета, понякога не е лесно в страна, където свинското месо се среща почти във всички месни храни. Ние в Yayla предлагаме разнообразие от турски храни, било то пуешко месо, пилешка наденица или вкусно козе сирене. В нашия асортимент има и много традиционни турски продукти, като например Съзме йогурт или Сучук. При нас със сигурност ще намерите нещо подходящо за удоволствие без граници!
Испания, Madrid
Говеда и меса Ангел Апарисио. Търговски оператор на говеждо и овче месо - козе месо. Продажба на овце - живи кози или в охладени трупове. Износ на охладени говеда и прясно месо от овце и кози. Произход Испания.
Белгия, Geel
Белгийската група Sopraco е сред водещите доставчици на месо в Европа. Групата Sopraco предлага месо по поръчка за голямата дистрибуция, търговските вериги, месарниците и ресторантите: телешко, говеждо, свинско, козе, дивеч и птици. Широкият асортимент от месни продукти включва както технически части, така и порционирано, прясно, замразено, преработено или приготвено месо, включително опаковано в защитна атмосфера.
Испания, Aracena
Ние сме производители на шунки, рамене и иберийски колбаси от Сиера де Уелва. Предлагаме прясно и замразено месо от иберийска свиня, говеждо, агнешко и козе.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play