Франция, Pledran
...Модул, посветен на рязането и подготовката на всички видове месо (говеждо, овче, свинско, козе и др.). Ние ви предлагаме - по избор - модул, включващ: - зона за прием на суровини (трупове) - зона за рязане и опаковане - част за готвене (по избор) - пространство за съхранение на готови продукти - помещение за съхранение на консумативи, - съблекалня - част от социалните помещения (офис, стая...
... да я поръсите върху печено месо или риба в края на готвенето. Можете също да я използвате в марината за месо. Мащерката ще добави свежест на вашите ястия, като например печени зеленчуци. За да добавите енергия на вашите салати или тостове, можете да поръсите заатар отгоре. Можете също да добавите тази смес от подправки върху прясно козе сирене, което ще придаде вкус. Тя може също да служи като основа за сос с йогурт. КАРТОН:5Kg КАРТОН:10Kg...
Франция, Gonesse
...Задушено козе месо, с избор на гарнитура...
Франция, Carquefou
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет, И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
Франция, Saint-Omer
... месо. Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото. Съдържание на кутията: 3 молива за подправки за стъргане Една острилка Препоръка: 1 стърготина върху хапка 5 до 10 стърготини в чиния Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
Франция, Auxerre
...Око Жълта рокля с патина Нос Ароматите се разкриват между млада круша и кроасан, предвещавайки гурме вкус. Дървесината е дискретна, почти йодна и солена. Устата Първата нотка е топла, права и солена. Дървесната закръгленост разкрива дължина в устата, преминаваща от младо бяло плодове до гурме вкус на дюлева паста. Съчетание с храна: Аперитив, месо в светъл сос и дълготрайни сирена (синьо или козе...
Франция, Saint Cannat
...ВИНОВЕ Малбек (Минервуа - Лангедок) 70% Сира (Лангедок) 30% ВИНОФИКАЦИЯ Източник за Малбек: - Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността. Източник за Сира: - Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки. ДЕГУСТАЦИЯ Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки. Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата! Идеално сервирано на 12°C-14°C...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play