...Картофеното нишесте се използва като сгъстител и свързващо вещество в сосове, супи и преработени храни, известно със своя неутрален вкус и висока свързваща сила.
...Ние предлагаме картофенонишесте, което е известно със своето високо качество и многофункционалност. Нашето нишесте се произвежда от най-добрите картофи и е идеално за хранителната индустрия. Ние експортираме нашите продукти по целия свят и предлагаме конкурентни цени, както и бързи срокове за доставка. Доверете се на нашия опит в международната търговия, за да намерите най-добрите нишестени продукти за вашите нужди.
... универсален кухненски основен продукт е вашето тайно оръжие за кулинарно съвършенство.
Какво е картофенонишесте?
Картофеното нишесте е пречистен бял прах, извлечен от картофи. То е естествено без глутен, което го прави отличен избор за хора с диетични ограничения. Неговият неутрален вкус и способността да сгъстява, без да променя вкуса на ястията ви, го правят предпочитан избор в кулинарния свят.
Защо...
...Картофеното нишесте се използва широко в хранителната индустрия, фармацевтичната индустрия и в различни отрасли. В хранителната индустрия то се използва като сгъстител, стабилизатор и подобрител на вкуса. Обикновено присъства в сосове, супи, десерти и други храни, където помага за подобряване на тяхната консистенция и текстура.
CAS:9005-25-8
Цвят:Бял
Опаковка:Хартиена чанта 25кг
Количество:5,000кг - 48,000кг
Консистенция:Прах...
Vitchem е хановерска компания, специализирана в производството на добавки и с над 10 години опит в областите на сухите смеси, добавките за бетон и боята. Ние предлагаме на нашите клиенти индивидуално проектирани, висококачествени продукти, както и обширна техническа поддръжка. С професионална лаборатория, управлявана от опитни техници, ние гарантираме, че нашите продукти са стабилни и надеждни. На...
...Картофеният нишесте се получава чрез механично отделяне на други части от картофа чрез измиване, почистване, сушене и пресяване. Крайният продукт е неразтворим в студена вода.
В хранителната индустрия, царевичното нишесте е съставка в яхнии, супи, пълнежи за пайове, готови ястия, десерти, кремове за печене, консерви от месо и риба и предварително опаковани настъргани сирена. То също така се използва в пудинги и желета. Царевичното нишесте се използва за подобряване на хрупкавата текстура като компонент на панировки, обвивки, смеси за покритие и темпура.
...Картофеното нишесте се произвежда от почистено картофено брашно, филтрирано, утаено и изсушено с получената утайка. Може да се използва като сгъстител.
JADAM е регистрираната марка на Wizard Puzzle-Unipessoal LDA, компания, специализирана в бизнеса с дистрибуция в склад, свързваща големи международни производители на химически суровини с клиенти на местния пазар и производители на крайния продукт. Предоставяме фосфатна скала, натриев карбонат, люспи от каустична сода, солна киселина, натриев хипохлорит, уреен тор N46, Super Fosfato Triplo (TSP), ...
...натурално картофенонишесте,
модифицирано картофенонишесте (химически или физически модифицирано),
също така с ниска влажност (с намалено съдържание на вода)...
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофенонишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...опакована в 200-грамова торба с картонено дъно, която съдържа нугапапилоти.
Съставки: захар, глюкозен сироп, мед, бадеми, карамел с солено масло (8,7 %), пудра захар, картофенонишесте, безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), яйчен белтък, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: медът и глюкозният сироп се варят в котел, яйчният белтък се допълва с варена захар, ванилия, бадеми и карамел.
Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
...Биодеградируеми торби
Биодеградируеми компостируеми торби, торби в съответствие с Директива EN 13432. Биодеградируемата торба изтича само когато влезе в контакт с органична среда. Биодеградируемите компостируеми торби са тор за почва, тъй като са произведени от картофенонишесте и използват технологията BIOCARTENE, сертифицирана в Брюксел с OK COMPOST и VINCOTTE в съответствие с Директива на ЕС...
... това се сплескват от големи валци в барабан. Поради бързото сушене на картофените люспи до желаното съдържание на влага, сушеното намачкано картофено пюре след това се остъргва от барабана и се счуква през мелница.
Тъй като люспите лесно абсорбират (студена) вода, тези картофени люспи често се използват в хранителни продукти. Картофеното нишесте запазва високата си абсорбционна способност, тъй като люспите се дехидратират бързо.
...Искате ли да създадете своя козметична марка с продукт - крем за мазна кожа?
Съдържание: 50 г
Без аромат
Лек и течен крем, който лесно се нанася, оставяйки кожата хидратирана без мазен завършек.
Съдържа АЛОЕ ВЕРА, ВИТАМИН C, МАСЛО ОТ ЖОЖОБА, ВИТАМИН E, ЕРИЛТИТ и КАРТОФЕНОНИШЕСТЕ.
Благодарение на леката си текстура, осигурява на кожата ви балансирана хидратация.
Специално формулиран за...
...Царевичното нишесте често се използва в кетчуп, майонеза, различни сосове и пудинги, както и в пълнежи за пайове. Този продукт може също да помогне, ако трябва да направите тестото по-малко глутеново и да му придадете нежност и мекота. Царевичното нишесте има малко повече калории от картофеното нишесте. Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка производствена фаза...
...Фарина от маниока
фарина от картофи
фарина от царевица
Фарината от маниока е нишесте, извлечено от клубените на тропически растения, които принадлежат към семейството на Aceraceae и са в същото семейство като рициновото масло, каучука и ятрофата. Когато се вари с вода и топлина, тя става прозрачна и има устойчив вкус.
Фарината от маниока се произвежда от тапиока, която е рафинирано нишесте...
...Нишестето е основен продукт, който се образува по време на процеса на фотосинтеза при растенията. Картофеното нишесте съдържа високо количество натурално нишесте. Натуралното картофенонишесте е структурно съставено от по-големи гранули в сравнение с другите видове нишесте. Особено се използва в производството на храни, като хлебарство, супи, готови ястия, производство на сахлеп, производство на хляб и в много други храни. Не се предпочита да се използва в десерти, поради факта, че може да промени желаното вкусово качество на продукта.
...Биодеградируемите торби са изработени от естествени материали като царевично нишесте, картофенонишесте или захарна тръстика. Основната характеристика на тези торби е, че поради материала, от който са направени, те се разграждат много по-бързо и когато това се случи, не оставят никакви замърсяващи остатъци, което ги прави идеални съюзници на околната среда.
Този тип екологични торби е много...
... мазнини: с едва 4.5% мазнини, нашите филета помагат за поддържане на здравословно тегло.
Шаблон на кучето: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На менюто: Птиче месо
Аналитични съставки: Суров протеин 38,0%, Сурови мазнини 4,5%, Минерални вещества 5,5%, Сурови влакна 1,5%
Състав: Патешко месо, картофенонишесте, глицерин и сорбитол
Ниво на дъвчене: Ниво 1 - Малък дъвчач...
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител в различни хранителни продукти, включително супи, сосове и печива. Неговата способност да свързва вода е предимство в производството на храни и разработването на продукти. Картофеното нишесте също се използва като свързващо вещество при производството на колбаси и като стабилизатор в млечни продукти. Картофеното нишесте може да се използва в следните продукти: тестени изделия като хляб, паста, бисквити, както и в други продукти като бонбони, консервирани зеленчуци, месни продукти, готови храни и като фураж за животни.
...Картофените люспи се произвеждат от пара и сушени масови картофи. Те са подходящи за готвене и печене. Както пресните картофи, картофените люспи съдържат почти никакви мазнини или протеини, но голямо количество нишесте. Картофените люспи могат да свързват големи количества течност и са идеални като сгъстител и съставка за печене.
...Гато с нуга от 4 кг, нарязан на 20 индивидуално опаковани порции (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция: бадеми, захар, глюкозен сироп, мед, яйчен белтък, обвивка (картофенонишесте, вода, растително масло), натурални аромати. Съставки: солено масло, карамел, захар, масло, сметана, глюкозен сироп, сол.
... и може да се рециклира в нормалния цикъл в комбинация с него. Разбира се, може да бъде поставено и съответно лого. Допълнителните разходи обаче варират в зависимост от пазарната ситуация и са около 50 %.
По-често желано от клиентите, но според нас по-малко смислен вариант, е използването на компостируемо фолио на основата на царевично или картофенонишесте. Тези фолиа са само в индустриални...
...Силата е най-често срещаната въглехидратна резерв в растенията.
Тя се съдържа предимно в зърнени култури като пшенично, царевично и картофенонишесте. Нишестето се образува в растенията чрез фотосинтеза.
Нашето предложение включва
Картофенонишесте натурално
Царевично нишесте натурално
Пшенично нишесте...