...
Спецификата на тази паста се крие в състава ѝ, а изключителната употреба на висококачествена твърда пшеница гарантира, че всеки продукт има вкус и текстура от високо ниво. Това, което я прави уникална, е, че е проектирана да предлага уникално сетивно изживяване по отношение навкус, аромат и текстура.
Какво ни отличава
Ръчна традиция
- Паста с автентичен и традиционен вкус.
Високо качество...
... натурални влакна. Ръчно изработеността на нашия джин се проявява както в избраните материали, така и чрез ръчния номер, приложен на всяка отделна произведена бутилка. Защото "Не е достатъчно да правиш добро, трябва и да го правиш добре". Навкус, сухотата на Лондон Драй, нааромат, интензивността на Дестилирано. Това са характеристиките, които го отличават. В него се изразяват напълно балансирано 5-те му ботанически съставки, извлечени от инфузия на натуралния продукт, изсушен и след това дестилиран: Грейпфрут, Мирт, Кориандър, Черен чай и Сушени грозде.
... пресоване на зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
Потопен в зеленината на защитената зона на Колите Югани, между селата Вълсанзибио, Галцињано Терме и Аркуа Петрарка, се намира маслодавницата Колли дел Поета, известна в цялата област с изключителното си производство на масло.
От нашите скъпи маслини се получава ценният екстра върджин зехтин, известен със златисто жълтия си цвят, деликатния си аромат и чистия си вкус, способен да подчертае вкуса...
...Specialia е компания, която от 2013 г. предлага наслада от деликатесите на продуктите с DOP фисташки от Бронте. Всъщност, по време на изложението на нашите продукти на EXPO 2015, Specialia реши да насочи вниманието именно към фисташките от Бронте, като информира своите посетители да разпознаят нашето "зелено злато", плод с вкус и аромат, признати за уникални, и с изумруденозелен цвят, който го...
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... иновация и уникалност. Изследвания, пътувания и подходящи проучвания за намиране на продукт, който да се отглежда паралелно с маслиновото масло. Създава се насаждение от Лайм и Фингър Лайм, последният от които е особен цитрус с невероятен вкус, аромат и оцветяване. Цената на килограм за някои сортове надвишава 300 евро. Фингър Лаймът е цитрус, произхождащ от Австралия, растенията му отнемат 3-5...
... микроклиматът, благоприятен за биологичното производство, и ценните минерали и хранителни вещества, присъстващи в тези земи, придават на вината наистина уникален вкус и аромат. Нашата основна цел е да запазим всички естествени характеристики на вината, да познаваме и уважаваме земята, да избираме способен и компетентен персонал и да произвеждаме според биологичната система.
... температура, което позволява получаването на груба, пореста и устойчива паста, която гарантира отлична устойчивост при готвене и задържа най-добре сосовете. Печивата (Таралли и други форми) се отличават с използването на натурални съставки с високо качество и иновативен производствен процес, който придава на таралото вкус и аромат. Компанията е сертифицирана по IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Торефационе Кафе Пефè е компания, активна от 1973 година. Опитът, натрупан през годините, ни позволи да създадем уникална смес кафе с неповторим вкус. Жертвите, страстта и отдадеността в този сектор дадоха своите плодове. Днес има много продукти, произведени от Торефационе Кафе Пефè. Кафе Пефè на зърна в опаковки от 1 килограм, кафе в капсули или в подложки, способни да запазят целия ароматна...
Кооперативът ACLI - Ракале работи в долния Саленто и е специализиран в производството и търговията с селскостопански продукти.
В нашата маслодавница, отличното качество на нашето екстра върджин зехтин се отличава с приятен аромат и характерен вкус, благодарение на ръчната реколта, внимателния подбор на плодовете, метода на непрекъсната екстракция и строгите мерки, приложени в маслодавницата за...
...Доматът Сан Марцано, типичен за района, с интензивен вкус и аромат. Също толкова известна е пастата от Граняно. Производителите се селектират сред най-добрите в Кампания, за да можем да гарантираме на клиента най-добрите продукти, които районът може да предложи.
...контролирайки цялата верига до опаковането. Разнообразни са обработките и следователно производствените етапи, през които преминават гъбите, преди да бъдат предназначени за консумация: свежи, сушени, консервирани, замразени, нашите гъби намират приложение, за да задоволят всяка нужда на професионалния оператор в нашия сектор. Селекцията на най-добрите гъби започва в производствените гори и в кошниците на събирачите. Селекционираме най-добрите продукти от цяла Европа, за да гарантираме качество, безопасност и уникален продукт по вкус и аромат.
Бронте, градът в подножието на Етна, е известен в целия свят с отличното си производство на фистъци.
Бронте, рай на фистъците, с плод, чийто вкус и аромат са универсално признати за уникални и специални.
Зеленото злато, така наречено зелено фистаче от Бронте, представлява основния икономически ресурс на обширната територия на етнския град.
Арабите, следователно, като отнеха Сицилия от...
... разказва на FreshPlaza Пино Ла Роза, търговският директор на семейната компания Агрипантел.
От 1994 г. Агрипантел произвежда около 200 гастрономически специалитети, вдъхновени от истинската сицилианска традиция, особено от региона Трапани. Постоянното търсене на съставки и внимателните гастрономически комбинации от народната традиция са предпоставка за качеството на цялото производство. Каталогът се допълва с сосове и подправки, пастети и подправки, конфитюри и мармалади, сушени плодове с интензивен вкус и неповторим аромат.
...
Спецификата на тази паста се крие в състава ѝ. Изключителната употреба на висококачествен семолина от твърда пшеница гарантира, че всеки продукт притежава отличен вкус и отлична консистенция. Това, което я прави уникална, е, че предлага уникално сетивно изживяване по отношение навкус, аромат и текстура.
Какво ни отличава
Ръчна традиция
- Паста с автентичен и традиционен вкус.
Високо качество...
... безценни, както в рецептите от миналото. Дългото узряване ден след ден на "правилното разстояние", за да се дари с неповторим аромат и вкус, с осоляване и ръчно завързване. Ежедневните проверки на качеството, маниакалното внимание към грижата за изключителността, изключителният избор на благородни меса от високо качество, селектирани италиански. Ценностни съставки, които слагаме всеки ден в нашите...
... изключително екстра върджин зехтин, консервите се произвеждат само по време на сезона на събраните суровини, а именно в периода на пълна зрялост, когато са пълни с вкус и аромат. Използването на изключително пресни, биологични зеленчуци, отгледани под сицилианското слънце, характеризира продуктите на Convivia, чиято естественост и автентичност се усещат още от първата хапка.
... традицията изисква, се получава кафе с изключителен аромат, мек и плътен вкус, който оставя в устата интензивния и обгръщащ вкусна кафето.
PUROKAFFE' е търговия с кафе, родена от желанието да се възроди и задълбочи занаятчийската способност на нещата, направени добре и с страст.
Идеята е да се върнем към корените на типичните италиански вкусове, които да се наслаждаваме в смеси, умело създадени от...
...Граппа с горски ягоди, Ликьор ночино, Ликьор седрино, Винсанто от Чианти Класико, ръбест цецин от Сан Пиерино, сезонни плодове и зеленчуци. Стопанството е семейно и производството се управлява лично от собствениците. Районът, в който са засадени маслиновите дървета и лозята на Сан Пиерино, се характеризира с мек хълмист климат, с по-изразителни температурни колебания в долините, които, заедно с състава на почвата, допринасят за придаването на нашите продукти уникален аромат и вкус.
... клиенти целия вкус и ароматна традицията. Но вкусът и високата смилаемост на нашите пиадини - традиционни, с екстра върджин зехтин, пълнозърнести или с розмарин - не са единствената причина да изберете Piadina Le vele. Винаги се стремим да намерим съвети и новини, за да подобрим нашето производство от Романя, като например последната ни новост - LA PIADA BURGER. Изпращаме в цяла Италия и по света, ако търсите добър продукт, който да можете да продавате и приготвяте, сякаш вие сте го приготвили, тогава сме тук, за да ви предложим уникално изживяване.
Caffitaly System е основана през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето.
Caffitaly избра да се посвети на уникален изследователски процес в сектора на кафето: да избере най-доброто от технологията и да я приложи, за да извлече максимума от кафето. От тази идея се роди Caffitaly System, комбинирана система машина-капсула, защитена с международни патенти. Избор на кафе с интензивен аромат и богата гама от напитки за всеки вкус в комбинация с пълна линия от машини с високи производствени характеристики, за да приготвите всичките кафета, които желаете.
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстра върджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
...да ви помогнем в реформирането на съществуващи продукти и да предоставим необходимата помощ за стартиране на производството в индустриален мащаб във вашите заводи. Успешни продукти. Ароматът е една от основните съставки, определящи успеха на продукта. DKS гарантира висок стандарт на качество, за да преведе вашата идея в вкус, съчетавайки маркетинг, технологии и формулативно познание. Формулативното...
... ПРОДУКТ Е ЗАМИСЛЕН И ИЗРАБОТЕН В ДЪРВОДЕЛСКАТА РАБОТИЛНИЦА НА ХЛЕБОНА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ И ОПИТ; МЕТОД НА РАБОТА, ОСНОВАН НА ОСЪЗНАВАНЕТО, ЧЕ ВСЯКА КРЕАЦИЯ ТРЯБВА ДА РАЗКАЗВА НЕЩО ЗА ВАС. МЕБЕЛИ, РОДЕНИ ОТ РАЦИОНАЛНОТО И ФУНКЦИОНАЛНО ИЗУЧАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО, БЕЗ НИКОГА ДА ЗАБРАВЯТ ЕСТЕТИЧНИЯ ВКУС. ИЗБОРЪТ НА ИСТИНСКИ ЗАНАЧИЯ, А НЕ НА ФИРМА С МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО, Е ИЗБОР, КОЙТО В ДЪЛГАТА ПЕРСПЕКТИВА СЕ ИЗПЛАЩА. ЕРГОНОМИЧНОСТ, ПРЕЦИЗЕН ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ, ПРИДАВАТ НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА СТОЙНОСТ, ПРАВЕЙКИ ГО НЕПРОМЕНЛИВО В ТЕЧЕНИЕТО НА ВРЕМЕТО.
CiboCrudo е компания, която предлага храни с органолептични качества с изключителен вкус и аромат. Ние селектираме най-доброто производство в света за всяка от нашите храни, което в същото време трябва да отговаря на нашето основно изискване, а именно, че по време на всички етапи на обработка храната не трябва никога да надвишава температура от 42°, праг, над който хранителните стойности...
MokaMokaCaffè е основана в Неапол през 2000 г. с цел да постигне съвършенство чрез пълно качество, ефективност и постоянно подобрение. Тя е резултат от опита и изобретателността на своя създател и предлага разнообразие от цели седем различни смеси, с диапазон от 100% робуста до 90% арабика, всички характеризирани с решителен вкус и добре определен аромат и мирис, характеристики, които...
Neroliane.it е водещият сайт в Италия и Европа за производството на натурални хранителни аромати, които придават здравословен и лек вкусна вашите рецепти. В малкия град Грас, известен по целия свят с производството на натурални аромати, Neroliane създава нови органични аромати всеки ден, като уважава природата. Neroliane предлага широк избор от аромати, за да позволи на кулинарните ентусиасти да разгърнат своята кулинарна креативност и да внесат цвят, вкус и магия във всички рецепти. От аромати за десерти до натурални аромати за сладолед и дори за солени рецепти, като нашия ароматна гъби.
... обработка на свежия продукт и различните приготвяния на основата на трюфел и други избрани съставки се извършват от висококвалифициран персонал с помощта на съвременни машини за прецизност и безопасност. La Capasso Tartufi гарантира и запазва непокътнат целия вкус, интензивния аромат и хранителните вещества на трюфела и всички останали съставки, които винаги са строго селектирани, използвайки модерни и сложни техники за замразяване, сушене и стерилизация, винаги в пълно съответствие с околната среда и съгласно указанията.