... иновация и уникалност. Изследвания, пътувания и подходящи проучвания за намиране на продукт, който да се отглежда паралелно с маслиновото масло. Създава се насаждение от Лайм и Фингър Лайм, последният от които е особен цитрус с невероятен вкус, аромат и оцветяване. Цената на килограм за някои сортове надвишава 300 евро. Фингър Лаймът е цитрус, произхождащ от Австралия, растенията му отнемат 3-5...
... температура, което позволява получаването на груба, пореста и устойчива паста, която гарантира отлична устойчивост при готвене и задържа най-добре сосовете. Печивата (Таралли и други форми) се отличават с използването на натурални съставки с високо качество и иновативен производствен процес, който придава на таралото вкус и аромат. Компанията е сертифицирана по IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Торефационе Кафе Пефè е компания, активна от 1973 година. Опитът, натрупан през годините, ни позволи да създадем уникална смес кафе с неповторим вкус. Жертвите, страстта и отдадеността в този сектор дадоха своите плодове. Днес има много продукти, произведени от Торефационе Кафе Пефè. Кафе Пефè на зърна в опаковки от 1 килограм, кафе в капсули или в подложки, способни да запазят целия ароматна...
Кооперативът ACLI - Ракале работи в долния Саленто и е специализиран в производството и търговията с селскостопански продукти.
В нашата маслодавница, отличното качество на нашето екстра върджин зехтин се отличава с приятен аромат и характерен вкус, благодарение на ръчната реколта, внимателния подбор на плодовете, метода на непрекъсната екстракция и строгите мерки, приложени в маслодавницата за...
...Доматът Сан Марцано, типичен за района, с интензивен вкус и аромат. Също толкова известна е пастата от Граняно. Производителите се селектират сред най-добрите в Кампания, за да можем да гарантираме на клиента най-добрите продукти, които районът може да предложи.
Бронте, градът в подножието на Етна, е известен в целия свят с отличното си производство на фистъци.
Бронте, рай на фистъците, с плод, чийто вкус и аромат са универсално признати за уникални и специални.
Зеленото злато, така наречено зелено фистаче от Бронте, представлява основния икономически ресурс на обширната територия на етнския град.
Арабите, следователно, като отнеха Сицилия от...
... разказва на FreshPlaza Пино Ла Роза, търговският директор на семейната компания Агрипантел.
От 1994 г. Агрипантел произвежда около 200 гастрономически специалитети, вдъхновени от истинската сицилианска традиция, особено от региона Трапани. Постоянното търсене на съставки и внимателните гастрономически комбинации от народната традиция са предпоставка за качеството на цялото производство. Каталогът се допълва с сосове и подправки, пастети и подправки, конфитюри и мармалади, сушени плодове с интензивен вкус и неповторим аромат.
... безценни, както в рецептите от миналото. Дългото узряване ден след ден на "правилното разстояние", за да се дари с неповторим аромат и вкус, с осоляване и ръчно завързване. Ежедневните проверки на качеството, маниакалното внимание към грижата за изключителността, изключителният избор на благородни меса от високо качество, селектирани италиански. Ценностни съставки, които слагаме всеки ден в нашите...
... изключително екстра върджин зехтин, консервите се произвеждат само по време на сезона на събраните суровини, а именно в периода на пълна зрялост, когато са пълни с вкус и аромат. Използването на изключително пресни, биологични зеленчуци, отгледани под сицилианското слънце, характеризира продуктите на Convivia, чиято естественост и автентичност се усещат още от първата хапка.
... традицията изисква, се получава кафе с изключителен аромат, мек и плътен вкус, който оставя в устата интензивния и обгръщащ вкусна кафето.
PUROKAFFE' е търговия с кафе, родена от желанието да се възроди и задълбочи занаятчийската способност на нещата, направени добре и с страст.
Идеята е да се върнем към корените на типичните италиански вкусове, които да се наслаждаваме в смеси, умело създадени от...
...Граппа с горски ягоди, Ликьор ночино, Ликьор седрино, Винсанто от Чианти Класико, ръбест цецин от Сан Пиерино, сезонни плодове и зеленчуци. Стопанството е семейно и производството се управлява лично от собствениците. Районът, в който са засадени маслиновите дървета и лозята на Сан Пиерино, се характеризира с мек хълмист климат, с по-изразителни температурни колебания в долините, които, заедно с състава на почвата, допринасят за придаването на нашите продукти уникален аромат и вкус.
... клиенти целия вкус и ароматна традицията. Но вкусът и високата смилаемост на нашите пиадини - традиционни, с екстра върджин зехтин, пълнозърнести или с розмарин - не са единствената причина да изберете Piadina Le vele. Винаги се стремим да намерим съвети и новини, за да подобрим нашето производство от Романя, като например последната ни новост - LA PIADA BURGER. Изпращаме в цяла Италия и по света, ако търсите добър продукт, който да можете да продавате и приготвяте, сякаш вие сте го приготвили, тогава сме тук, за да ви предложим уникално изживяване.
Caffitaly System е основана през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето.
Caffitaly избра да се посвети на уникален изследователски процес в сектора на кафето: да избере най-доброто от технологията и да я приложи, за да извлече максимума от кафето. От тази идея се роди Caffitaly System, комбинирана система машина-капсула, защитена с международни патенти. Избор на кафе с интензивен аромат и богата гама от напитки за всеки вкус в комбинация с пълна линия от машини с високи производствени характеристики, за да приготвите всичките кафета, които желаете.
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстра върджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
...да ви помогнем в реформирането на съществуващи продукти и да предоставим необходимата помощ за стартиране на производството в индустриален мащаб във вашите заводи. Успешни продукти. Ароматът е една от основните съставки, определящи успеха на продукта. DKS гарантира висок стандарт на качество, за да преведе вашата идея в вкус, съчетавайки маркетинг, технологии и формулативно познание. Формулативното...
... ПРОДУКТ Е ЗАМИСЛЕН И ИЗРАБОТЕН В ДЪРВОДЕЛСКАТА РАБОТИЛНИЦА НА ХЛЕБОНА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ И ОПИТ; МЕТОД НА РАБОТА, ОСНОВАН НА ОСЪЗНАВАНЕТО, ЧЕ ВСЯКА КРЕАЦИЯ ТРЯБВА ДА РАЗКАЗВА НЕЩО ЗА ВАС. МЕБЕЛИ, РОДЕНИ ОТ РАЦИОНАЛНОТО И ФУНКЦИОНАЛНО ИЗУЧАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО, БЕЗ НИКОГА ДА ЗАБРАВЯТ ЕСТЕТИЧНИЯ ВКУС. ИЗБОРЪТ НА ИСТИНСКИ ЗАНАЧИЯ, А НЕ НА ФИРМА С МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО, Е ИЗБОР, КОЙТО В ДЪЛГАТА ПЕРСПЕКТИВА СЕ ИЗПЛАЩА. ЕРГОНОМИЧНОСТ, ПРЕЦИЗЕН ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ, ПРИДАВАТ НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА СТОЙНОСТ, ПРАВЕЙКИ ГО НЕПРОМЕНЛИВО В ТЕЧЕНИЕТО НА ВРЕМЕТО.
MokaMokaCaffè е основана в Неапол през 2000 г. с цел да постигне съвършенство чрез пълно качество, ефективност и постоянно подобрение. Тя е резултат от опита и изобретателността на своя създател и предлага разнообразие от цели седем различни смеси, с диапазон от 100% робуста до 90% арабика, всички характеризирани с решителен вкус и добре определен аромат и мирис, характеристики, които...
Neroliane.it е водещият сайт в Италия и Европа за производството на натурални хранителни аромати, които придават здравословен и лек вкусна вашите рецепти. В малкия град Грас, известен по целия свят с производството на натурални аромати, Neroliane създава нови органични аромати всеки ден, като уважава природата. Neroliane предлага широк избор от аромати, за да позволи на кулинарните ентусиасти да разгърнат своята кулинарна креативност и да внесат цвят, вкус и магия във всички рецепти. От аромати за десерти до натурални аромати за сладолед и дори за солени рецепти, като нашия ароматна гъби.
... обработка на свежия продукт и различните приготвяния на основата на трюфел и други избрани съставки се извършват от висококвалифициран персонал с помощта на съвременни машини за прецизност и безопасност. La Capasso Tartufi гарантира и запазва непокътнат целия вкус, интензивния аромат и хранителните вещества на трюфела и всички останали съставки, които винаги са строго селектирани, използвайки модерни и сложни техники за замразяване, сушене и стерилизация, винаги в пълно съответствие с околната среда и съгласно указанията.
...благодарение на различни комбинации от процентите на арабика и робуста. За тези, които желаят, имаме и декофеинирани и ароматизирани формулировки. За да ви предложим най-изисканите чайове с уникален аромат, сме подбрали най-ценните сортове от биологични плантации в Източна Азия. Защото само по този начин е възможно да се съчетае високо качество с абсолютен вкус.
... лична селекция на най-добрите суровини и от перфектната и внимателна грижа за производствения процес, всичко строго ръчно изработено.
Никаква допълнителна химия, а само уникална интерпретация на стари семейни рецепти, които с изкуство и опит подчертават "по природа" съставки от първокласно качество, за да донесат в домовете ви уникални специалитети с неповторима аромат и вкус.
... компанията да запази непроменено качеството на продукта с времето. Смесите Велути произлизат от печенето на най-добрите кафета, селектирани в южноамериканските, индийските и африканските страни, сред кафетата СТРИКТНО измивани, смеси, съставени на 75% от арабски сортове. Кафе с плътен вкус и цвят, подобен на шоколад.
През 1987 година в Медa на улица Маттеоти 77, провинция Монца Брианца, се ражда Торефазионе Хавай Мока, където собственикът Роберто Сантамброджио все още развива своята страст към кафето. Започвайки от внимателен подбор на известни зелени кафета, той създава качествени смеси за своята ценна клиентела, търсейки неповторим вкус и изтънчен аромат. Нашите смеси, които можете да опитате в баровете...
Био екстра върджин зехтин от Сицилия. Oliosa е млада компания, специализирана в продажбата и разпространението на екстра върджин зехтин от Сицилия, произведен и бутилиран в провинция Палермо. Това е био зехтин, без следи от пестициди или други вредни вещества, получен чрез студено пресоване на сицилиански маслини, с интензивен аромат и силен вкус, бутилиран в формати от 750-500-250-100 мл, наличен и в ароматизирана версия с чесън, чили, босилек, лимон, градински чай, розмарин и риган.
Фирма Myrsine, занаятчийски производител на ликьори, чрез своя опит и умения предлага услуги както в сектора на виното, така и в ресторантьорството с високо качество, използвайки само натурални продукти. Уникалният мирт е ценен за своя вкус, лимончиното с интензивен и решителен аромат, амаро Долиенсе на основата на генциана, отлично като дижестив, и балансираната и приятна лакрица се отличават с качество и елегантност.
...Около агротуризма се развива нашата селскостопанска дейност, обхващаща 15 хектара и 6000 маслинови дървета за производството на качествено зехтин и маслини с интензивен аромат. Изключително за нашите клиенти се посвещаваме на производството на зеленчуци и плодове, чиято автентичност е по-добре гарантирана и възможна благодарение на ограниченото производство. Комплексът е съставен от просторни зали, наскоро реновирани с вкус и елегантност, за да посрещне вашите събития, и от удобни и уединени стаи за вашите престои.
Torrefazione Guizzardi - La storia
Досега 30 години опит в сектора на печенето, обработката и продажбата на кафе, през 1994 г. компанията Guizzardi усети необходимостта да продължи този път, прокарвайки нови пътища, които да й позволят да получи от своето кафе уникални смеси по отношение нааромат, мирис и вкус.
Внимателен подбор на суровини, производствени системи сред най-съвременните...
Марка Caffè Motta е собственост на компанията Intercaf s.r.l. Дългогодишният професионален и занаятчийски опит, дълбокото познаване на сектора и изключителната грижа за качеството, направиха възможно създаването на уникален продукт. Днес древните методи на печене съжителстват с най-съвременните технологии с цел да се гарантира перфектно смесване и правилен баланс между вкус и аромат. В центъра на...
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкусна зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.