Всички наши резачки с гравитация и вертикални резачки са проектирани и произведени в пълно съответствие с действащите европейски директиви (CE). Материалите, подходящи за контакт с храни...
Компанията SAINI SRL произвежда и търгува с хранителни добавки, съставки, подправки, аромати, помощни вещества, консерванти и оцветители за месопреработвателни предприятия, производители на шунка и хранителната индустрия.
От 1958 година сме в Порденоне като отправна точка за добрата храна. При нас можете да намерите добър хляб, сладкарски изделия и гастрономия, произведени в нашите лаборатории. Можем да предоставим и кетъринг услуги за Панаира в Порденоне, предвид близостта до него. Сурови шунки Пармска и Сан Даниеле с дълга зрялост, сурова шунка от Кормонс, италиански екстра върджин зехтин, извлечен на студено, пасти от високо качество. Посетете нашия сайт www.martingourmet.it имейл: info@martingourmet.it...
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
... народна традиция, са разработили сладки и солени гастрономически продукти, поддържайки строг контрол върху производствените процеси.
В сладката гастрономия замразените касати и сицилианските каноли имат голямо значение.
В солената гастрономия основният продукт са замразените аранчини. Те са налични в три версии: аранчини с рагу, аранчини с масло и аранчини с шунка.
Допълнение към солената гастрономия Maestro Gourmet: замразени пицети, замразени пълнени пакетчета, замразени супли, замразени оризови крокети, замразени карточати и замразени калцони.
...:2008; ISO 14001:2004 и сертификация EMAS; сертификат BRC и IFS и още много други. Към днешна дата италианският пазар представлява 95% от оборота, докато останалите 5% са разпределени между всички останали държави, към които изнасяме: Европа, Русия, САЩ, Япония, Мексико, Канада, Австралия, Бразилия. Нашият шунка, зрял поне 16/18 месеца, се предлага с кост, без кост или нарязан в защитна атмосфера.
... от Монферато и от региона Кампания
- Моцарела и рикота (от búфало или краве мляко)
- Студени меса (шунка, салам, шпек, бекон, също и с ароматизатори)
- Маслини и зехтин
- Каперси
- Фини бисквити (също от органично производство)...
La Frigo Impianti S.r.l. е компания от Умбрия, която оперира на международния пазар повече от двадесет години, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряване на колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
CASTIOGLIONI FOOD е специализирана в производството на италианска паста с гладка текстура и различни видове пълнежи: месо, суров шунка, постно. В комбинация предлагаме сосове на основата на умен трюфел и екстра върджин зехтин от Бианколила, Черасуола, Ночелара.
Производим и селектираме селскостопански и животновъдни продукти. Предоставяме пресни гъби, манатарки и кардонели, както и консервирани гъби: замразени, сушени и в зехтин. Предоставяме колбаси, шунка и висококачествени сирена. Доставяме директно на нашите партньори.