...Винарна Тестинг Сицилия е създадена, за да популяризира винения туризъм в Сицилия чрез познаване на виното, произведено от сицилианските изби. Препоръчваме къде да дегустирате добро вино, от ресторанти до винарни, описвайки уникалните ястия, приготвени от сицилиански готвачи или типични сицилиански рецепти. В нашия портал имате възможност да резервирате дегустационни турове с партньорските изби. Ако не знаете къде да отседнете, предлагаме ви места за настаняване като агритуризми, B&B и хотели, за да изживеете уникален престой в Сицилия.
... момента е моята работа, и страстта ми към света на виното, затова реших да създам този онлайн винен магазин. Изучавайки италианската енология и участвайки в множество събития в сектора, избрах малки занаятчийски изби, натурални, биологични, биодинамични вина и вина, които са израз на територията.
Кантина дел Кастело е идеалното място, където можете да се насладите на типични вина от региона, една изба в Сова, където традицията оживява с всяка глътка. Нашата е историческа изба, разположена в рамките на градските стени на замъка Сова, съставена от хора, които са запалени по региона, лозята и виното. Нашата земеделска компания произвежда вино от гроздето, което идва от сърцето на...
Увеличете продажбите на вино, Спестете от инвентара, Увеличете лоялността на клиентите си с eBacco
eBacco е платформата за вино за вашето заведение, онлайн. Помагаме на ресторанти, барове, винени магазини, винени барове, хотели и други професионалисти от Horeca, предлагайки консултации и персонализирани анализи за света на виното, както и директно снабдяване с вино от производителя.
...Медальонът замества яка и може да има различни форми. Тези термоуспокояващи капсули се адаптират към широк спектър от бутилки и могат да се използват в сектора на виното, маслиновото масло, дестилатите, бирата и други.
...J.Baker е агенция за комуникация и дизайн, която следва своите клиенти, предоставяйки им персонализирани комуникационни стратегии. Специализирана в сектора на напитките и алкохолните напитки, агенцията се ръководи от арт директора Даниеле Фава, винен експерт, който повече от двадесет години работи за популяризиране на концепцията "Виното е култура". J.Baker подпомага клиентите в изграждането на...
...Vini and Wines не е просто сайт за електронна търговия, а проект, който се ражда от срещата на двама любители на виното, двама сомелиери, обединени от страстта си към т.нар. "добро пиене", но по различен начин: Серджо Гавацени и Лоренцо Регинато.
WINE IL VINO е платформа, създадена от запалени ценители, които работят в сектора на виното. Тя стартира през 2014 г. и от самото начало се занимава с подбора и продажбата на вина онлайн, избирайки и оценявайки виното без да се налага да чакаме специализирани ръководства в сектора. В нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от червени вина, бели вина, розета, пенливи вина и шампанско. В нашия...
... на боговете за гърците. "Suspirannu®️" се роди от желанието да покажем корените и истинските културни произходи на храната и виното. Suspirannu е въздишка на удоволствие, която ангажира всички сетива всеки път, когато древни сицилиански традиции се извикват чрез нашите продукти.
... технологията за студено формоване. Напредналата конструктивна техника на тези помпи ги прави подходящи за употреба в широк спектър от индустрии: в индустрията на виното (вино, грозде, мъст, преливане в винопроизводители, захранване на филтри, бутилиране), в хранителната индустрия (особено маслоделска и млечна), в химическата и фармацевтичната индустрия.
Територията на Монферато, известна със своите вина и исторически регион на Пиемонт, беше призната преди няколко години за Световно наследство от ЮНЕСКО поради универсалната стойност на дълбоко вкоренената култура на виното и изключителния пейзаж, оформен от човека, с цел отглеждане на лози. От години тук се намира една от водещите компании в света на лозарството: семейната компания на Алесандро...
... винопроизводствена традиция, като се грижи за отглеждането на сортовете грозде, които растат в терен, формиран в различни геоложки ери, които придават много характеристики на виното Брунело. Консорциумът спазва следното работно време: от понеделник до четвъртък 09:00-13:30/14:30-18:00; петък 09:00-13:30/14:30-17:00; събота и неделя затворено.
... богатството на виното трябва да се получи първо на полето, от работата в земеделието, и едва след това от технологията, налична в избата. Поради тази причина културите са разположени на терени, подходящи за отглеждане, богати на скелет и изложени на слънце. Значително внимание в агрономичната техника се отделя и на околната среда, като за защита срещу болестите се използват продукти с ниско въздействие върху околната среда.
Винарна Пицнер - Млади винари от Южно Тирол
Заедно силни - свързани с природата - определени от качеството
С тези ключови думи обрисуваме нашето разбиране за продукт, свързан с родината и природата. Виното! То е оказвало значително влияние върху човешката културна история вече от векове до днешния ден.
Нашата малка винарна в Кардун разказва история на 700 години. Ние, братята Маркус и Томас...
...Етикетът е важен носител на разнообразни съобщения в все по-сложен и конкурентен пазар. Auroflex, етикетна фабрика, специализирана в производството на самозалепващи етикети на ролка за големи и малки/микро тиражи, обхваща широка гама от търговски области, от агро-хранителната индустрия до почистващите средства, но основният бизнес на компанията е в сектора на виното и маслиновото масло, където...
Ла Ди Маджо Норане се намира на север от Гаргано, в Молизе, в древното феодално владение на маркизите Норане от Санта Кристина. Компанията произвежда вина от собствени гроздове още от 1800 година.
Ди Маджо Норане обръща особено внимание на селекцията, събирането на гроздето и техниките на винопроизводство, с цел постоянно подобряване на качеството и здравословността на виното. Лозята се третират...
... производството на балсамов оцет),
-органични деривати от грозде.
Двата основни продукта за винената индустрия са концентрат от червен/бял гроздов сок, използван за коригиране на цвета на виното, и RMC (ректифициран концентриран мъст), използван за обогатяване на мъстите и новите вина по време на ферментацията, но също така се използва за подслаждане и обработка на качествени тихи и пенливи вина...
... пространството благодарение на своята модулност. За обзавеждане на винени магазини, обзавеждане на изби, обзавеждане на винени барове, обзавеждане на хотели с вино и по принцип за всички заведения, които желаят да декорират, излагайки виното, ние извършваме реализация на проект, който започва от планирането на пространството и се развива чрез избора на материали и покрития до завършването на цялостното...
... чуждестранните потребители до Made in Italy на виното и занаятчийската бира. През декември 2015 г. Tibevo се трансформира в MIC Srls с цел да продължи работата на предшественика си, но с разширен обхват. По-широка оферта и безплатна услуга за потребителите, която позволява търсене, намиране и закупуване на производителите и желаните продукти на италианската територия, предоставяща информация за продукти...
Ние сме търговски агенти в сектора на виното. Сътрудничим с важна италианска компания, особено от региона Тоскана, която произвежда висококачествени вина: червени, бели и розета. Можем да изнасяме в цяла Европа.
... бъчви, предназначени за ферментация и съхранение на виното. През 1989 година настъпи важен обрат - всички земи с площ над 150 хектара бяха преобразувани в метод на биологично земеделие.
за производството на: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO с биологичен метод.
La Vetritalia Special Glass е динамична компания, която произлиза от двадесетгодишен опит на пазара за разпространение на стъклени контейнери за съхранение на хранителни продукти и заема значима позиция на национално ниво.
В момента целевият пазар е представен от важни клиенти в секторите на маслото, виното, бирата, водите, доматените сосове, меда, аншоа и консервната промишленост, фармацевтиката...
GRUPPO BACARDI - MARTINI Офиси: (изберете 011 8108 + желан вътрешен номер) Завод: (изберете 011 9419 + желан вътрешен номер) Център за посетители (Светът на Мартини, Музей на историята на виното Мартини, Тераса Мартини): имейл:...
Фирмата Feudo Gagliardi на семейството Возо, основана в началото на 70-те години, се намира в района на Локрида в провинция Реджо Калабрия, в средата на това, което беше люлката на древната магно-гръцка цивилизация, земя на народа на Енотри, където виното е археология и култура. В този слънчев край лозарството за семейството Возо представлява автентична традиция, компетентност и страст, предавани...
Гордеем се, че произвеждаме само висококачествен Прозеко, гарантирайки качеството и произхода на виното (DOC). Контролираното наименование за произход, известно с акронима DOC, е марка с италиански произход, използвана в енологията, която сертифицира района на произход и определя събирането на грозде, използвано за производството, на което е поставена марката; това се използва за обозначаване на известен продукт с качество, чиито характеристики са свързани с естествената среда и човешките фактори и спазва специфичен производствен регламент, одобрен с министерска заповед.
Над 15 години опит в графичната област като арт директор и проектен мениджър. Занимавал съм се с редакционна графика, създаване и управление на събития, свързани с изкуството, храната и виното, и спорта, мултимедийни проекти, традиционни рекламни кампании и неконвенционални комуникационни действия, проектиране на игри и джаджи, търсене на технологии и екологични материали, следил съм музейни...
...механично и електрическо сглобяване. Bimap srl е сертифицирана от Bureau Veritas съгласно EN 3834/3 и EN 15085/2 за железопътния сектор. Сред нашите клиенти са водещи компании на пазарите за стерилизация на хирургически инструменти, мултинационални компании в сектора на безалкохолните напитки, бирата и виното, водещи компании в света на гладенето и в геотермалния сектор, компании, представляващи...
... своите вина. Нашата философия може да бъде обобщена така: "Качеството на вината зависи основно от гроздето, от неговия произход, от начина, по който се отглеждат лозята и от уменията на лозаря; след това в избата необходимите намеси на човека служат само за да осигурят, че виното дава в качество всичко, което е възможно."...