...Зехтин екстра върджин смес ТИН 1Л
100% италиански зехтин екстра върджин от висша категория
Специфичният вкус на този деликатно плодови зехтин екстра върджин от смесен тип се дължи на сортовете маслини, използвани: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola и Leccina.
Студено пресован по механичен начин, зехтинът Just Puglia е перфектен за всяка качествена рецепта.
... диня, с рикота, Череши от Етна.
Всички наши продукти следват древната рецепта с Вода, Захар и Плод, без оцветители или химически консерванти. В практична опаковка от 3,30 литра, могат да се съхраняват във фризер при -18° и са готови за сервиране. Извършваме доставки в цяла Европа.
...Коппа ди теста, известна също като коппа в касета, се произвежда от месото на главата и с добавка на благородни части от свинята. Продукт на "старите норцини" и умело предаден от древната рецепта. Леко ароматизирана с лимон и портокал, вкусна като следобедна закуска или подправена с екстра върджин зехтин и чили като основно ястие. Вкусна.
... перфектен резултат. Сиропите за кафе са създадени, за да подчертаят вкуса на кафе напитките, без да покриват оригиналните аромати и вкусове. Те се разтварят незабавно с няколко завъртания на лъжицата и се смесват перфектно с напитката, без да образуват бучки, подобрявайки текстурата на напитката и придавайки й по-голяма плътност. Накрая ще можете да персонализирате кафе напитките и да намерите любимата си рецепта. Достатъчно е просто да добавите нашите сиропи за кафе, за да се насладите на момент на чиста страст: всяка кафе напитка ще стане специална и уникална.
... лопати с регулируема височина и магнитно свързване. Специално проектирането устройство TKA позволява водата в обвивката да бъде в постоянно движение, осигурявайки хомогенна температура и без възможност за прегряване. Целият цикъл на стерилизация се контролира от микроконтролер. AgarClave разполага с 100 напълно модифицируеми и запомнящи се оперативни програми, с предварителен преглед на графика на температурата в зависимост от програмирания цикъл и възможност за добавяне на коментари за всяка рецепта.
...Оливковите листа се използват според древна средиземноморска рецепта, адаптирайки метода на ръчно приготвяне. Произвежда се Olivetum - горчиво с сладък вкус, направено от оливкови листа и кори от цитрусови плодове. То е напълно произведено с натурални съставки. Оливковите листа и листата на цитрусовите плодове се накисват в алкохол; след филтриране се добавя карамелизирана захар, докато се...
...Правим го с цялата грижа, която заслужава един от най-присъстващите деликатеси на трапезите на нашите семейства. Само пресни бутове, с тегло над 15 кг, от тежки италиански свине, осолени и ароматизирани с микс от подправки. Внимателно обезкостен, за да не се разкъсат мускулните влакна, шунката се готви бавно на пара при температура около 68°. Това е нашата проста рецепта: качествено месо и грижа за обработката. Само така варената шунка ще бъде мека и привлекателна, сладка, никога кисела.
...Приготвена по оригиналния японски метод, Unagi Kabayaki на Nipponia е филе от японска змиорка, изпечено в сос Кабаяки по традиционния японски метод и замразено, за да се запазят всички органолептични свойства на този вид.
Unagi Kabayaki е най-ценената и известна японска рецепта с змиорка в света. Става въпрос за филета от змиорка, мариновани в сладък сос на основата на соя и мирин, и изпечени на...
...Сладко удоволствие за хапване.
Приготвено от подбрани съставки и по традиционна рецепта. Простичка, но неустоима рецепта.
Също така налично в други варианти: шамфъстък, бадем, бадеми и захаросан портокал.
Наличен и за линията на сладкарството, на едро.
...От нашите основи на Crefola приготвяме Crepole с тесто от полента. Древна рецепта на нашите баби и дядовци, според която, след като се приготви полентата, тя се оставя да изстине, след което се нарязва и се смесва с брашно, яйца, мляко и различни други съставки. Ръчно разточени според семейната традиция.
... или вода в тенджерата, за да получите основата за приготвяне на желаните ястия. След това продължете с приготвянето на месо, риба, зеленчуци или сосове според предпочитаната рецепта, като проверявате за необходимост от сол в края на готвенето.
...Уникален продукт, роден от опит и грижа при обработката на съставките. Благодарение на специална и гарантирана обработка, предлагаме напитка от бадемов сок с реално съдържание на бадеми от 6% или 8% и с ниско съдържание на наситени мазнини, но с много вкус и качество. Без глутен, без лактоза, без холестерол, с тази рецепта не се отказвате от здравословните съставки. Продуктът е без консерванти и с намалено използване на аромати. Много хранителни свойства ще зарадват вашето небце и креативност.
...в зависимост от производствените нужди на клиента и е лесна за употреба. Удобният 4-инчов Touch Screen позволява, след въвеждане на подходящите параметри, да имате данните за всичките си производства въведени и запаметени; просто трябва да изберете избраната рецепта по името, с което е запаметена, и машината ще започне да работи автоматично.
... екзотичния привкус в класическа рецепта.
2. Пасти от бадеми с шамфъстък: експлозия от сицилиански вкус, обогатена с интензивния и кремообразен вкус на шамфъстък. Тези пасти са неустоими за любителите на богатите и силни вкусове.
3. Пасти от бадеми с портокал: есенцията на портокала се слива със сладостта на бадема, създавайки перфектна комбинация между свежест и сладост. Идеални за тези, които търсят...
...100% Месо от охлюви Helix, Вода, Сол и Натурални Аромати.
Почистени и предварително сварени, загрейте охлювите и ги пригответе според предпочитаната от вас рецепта.
Опаковки: консерва 850g, консерва 200g, буркан 350g.
...Пиада без свинска мас, за заведения. Еластично тесто, подходящо за всякакъв вид манипулация. Вторично съхранение 4 дни при стайна температура. Нова рецепта EVO...
...Високо и постоянно качество, традиция, отговорност и иновации са съставките на нашата тайна рецепта. От 1999 г. SpecialCoffee е ароматът, вкусът и крема на перфектното еспресо "made in Italy". Нека ви развълнува..
Рецепти за пицокери се занимава с популяризиране и запознаване с традиционната рецепта за валтелински пицокери и вариациите на това ястие в зависимост от регионите и продуктите. Рецепти за пицокери е портал, който иска да създаде общност, запалена по кухнята, особено валтелинската, и е част от марката Моро Паста, пастификата в Кавенна, основана през 1868 г., която работи за да донесе на вашите...
Нашата пекарна е основана през 1952 година и все повече се специализира в производството на бисквити с известен вкус. Древна и ценна рецепта, сложен и все още занаятчийски метод на работа, съставки с абсолютно качество, заедно съставят уникалността и оригиналността на нашите продукти. От съчетанието между миналото, представено от умелото преработване на рецепти от други времена, и настоящето...
Firework, италианска компания, млада, динамична и в постоянно разширяване.
Произвеждаме 100% натурални енергийни напитки с уникален, разпознаваем вкус, рецепта с аромати, сокове, есенции, екстракти и висококачествени биологични суровини.
Нашите продукти се произвеждат в завод, който отговаря на най-високите качествени стандарти, включително ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, Кошер, Халал, IFS и BRC...
„Капри пю“ е малка компания, която, по желание на своите предци, изисква САМО качествени продукти. Всъщност тя е известна и ценена от своите дегустатори благодарение на качеството на продуктите, които предлага на пазара. Особено Лимончело, който не е само отличен дижестив, но и важна съставка за вашите най-добри ястия! Търсим партньори за износ на нашето лимончело и другите ни ликьори, за да докажем, че качеството е истинската рецепта за търговия.
... международна експанзия, обединяват активи и ноу-хау и създават нов важен играч на италианския и международния пазар. Alfasigma днес е компания, фокусирана върху специалности с рецепта, продукти за самостоятелно лечение и нутрацевтични / медицински храни. Компанията оперира в Италия чрез 5 офиса с ясно разграничени фокуси: централният офис в Болоня, международното подразделение в Милано и други оперативни дирекции в Помеция. Фармацевтичната продукция на групата се извършва в Алано (Пескара) и в Помеция (Рим), докато химическото производство е в Серменета (Латина).
...Понякога е нужно да имаш смелостта да вярваш в мечтите си и да следваш инстинктите си! Алдо Предари е собственик на сладкарницата Dolce amorsi.
След години, прекарани в индустриалния сектор, той решава да поеме по нов път: този, който води към красотата на вкуса и сладкарството.
Той наема висококвалифициран екип, където различни умения се съчетават в създаването на специфични продуктови линии. Постоянното усилие е да се подчертае простотата, така че "знанието" и културата на "знанието как" да могат да трансформират традиционната рецепта в деликатно сетивно изживяване.
Нашата компания произлиза от стара семейна рецепта: креативност, опит, конкурентоспособност, проектна дейност, страст към тази работа. Това е рецепта, която използваме от много години, по-точно от 1950 г., когато Енрико Кастелатци основава занаятчийската работилница. Оттогава Casa Del Dolce винаги е била и наш дом, а решението да запазим управлението и собствеността на компанията в семейството ни...
...Занаятчийска компания за типични сладкарски изделия, направени по естествен начин без добавки или химически консерванти. Нашата особеност са сладките Саси д'Абруцо, където сме единствените производители на оригиналната рецепта от 1928 година. Освен това произвеждаме хрупкави бадеми с 90% съдържание, които нямат равни, тъмен шоколад, разтопен и темпериран при ниска температура и естествено охладен...
IRCA е семейна компания, специализирана в производството на хранителни продукти за хлебопекарство и сладкарство.
Широка гама от сладкарски смеси с изключително качество, изработени от подбрани и автентични съставки, умело балансирани от техниците на нашата експериментална лаборатория. Всяка препоръчана рецепта е разработена с пълно уважение към различните сладкарски традиции и внимателно...
... Nutrimento черпят вдъхновение от ценната и стара семейна рецепта, която съдържа множество идеи от традиция, търсена и днес от потребителите. Компанията е в състояние да разработва продукти с чужди марки, следвайки проекта за създаване: от изработването на рецептата до персонализирането на опаковката. Il Nutrimento използва за своите рецепти много суровини, отглеждани в Италия, за да гарантира по-кратка верига на доставки, насърчаване на италианското биологично земеделие и по-малко въздействие върху околната среда, причинено от транспорт.
... традиционната турска рецепта. Опитът в сектора и постигането на все по-високи стандарти за качество позволиха на Percin Doner да удовлетвори напълно изискванията на най-взискателните потребители. Постоянните инвестиции в технологии, изследвания и човешки ресурси са основата на положителните резултати, постигнати до момента. Поддържането и подобряването на качеството и хигиенните условия се...
... маркетингов план, който в рамките на 6/12 месеца може да донесе първите резултати. След първоначален преглед на ситуацията ще бъде проверено присъствието в различните канали и степента на ангажираност на вашата целева аудитория в различните точки на контакт. Определяне на целевата аудитория, типичен клиент, пътуване на клиента, налични вътрешни/външни ресурси и бюджет, можем да преработим и адаптираме във времето комуникационен план, насочен към вашата цел. Присъствието в множество канали и данни, основани на решения, са необходимите съставки за успешна рецепта.