...ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА, перфектният продукт за марки, които искат да добавят висококачествена кафе смес към своята линия на частни етикети. Тази премиум кафе смес е направена изключително от най-добрите зърна арабика, внимателно подбрани, за да осигурят перфектен баланс между вкус, аромат и текстура. Нашият италиански процес на печене гарантира, че зърната са изпечени до съвършенство...
... и вода не могат да преминат през нея. Тези специални характеристики правят восъчната хартия идеална опаковка за използване в хранителната индустрия за покриване на храни и тави запечене. Парафиновата хартия е удобна за предотвратяване на изсъхване на храната и загуба на текстура, поддържайки свежестта на месото, сиренето, бисквитите, рибата, пастите, тортите и мазните изделия. Точно като...
... на инициативи, които показват как компанията е успяла да се адаптира с голяма иновационна способност към измененията на вкусовете, навиците, пазара и напредъка на все нови технологии в процесите на печене.
В Съединените щати, където терминът "bake-off" е създаден, той описваше неформално състезание с печива между приятели, колеги и съседи; днес значението на "bake-off" се е разширило до общото "състезание", "предизвикателство", което перфектно представя нашия начин на разбиране на иновацията, която внасяме в нашите продукти.
Разполагаме с най-съвременните съоръжения за печене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявай...
... линия за боядисване (пещ запечене, боядисвателна кабина и др.), което позволява използването й и на строителни обекти и е приложима при всякакви метеорологични условия (горещо или студено, дъжд – ако обектът е защитен от пряка дъжд).
...Нашите уреди за улавяне на сажди позволяват обработката на обеми въздух, идващи от дървени фурни запечене на пици, хляб и други хранителни продукти.
Нашите уреди за улавяне на сажди се използват за намаляване на въглеродните частици (сажди) и неизгорелите вещества, присъстващи в димовете, излъчвани от индустриални кухни и др., с отлична ефективност, както е документирано от тестове, проведени от сертифицирани лаборатории, осигурявайки пълно и абсолютно спазване на най-строгите нормативи, в сила в Италия и Европа.
... зеленчуци. Неговата универсалност го прави отличен избор запечене и отличен вариант за хранене на деца.
Сирене, което въплъщава сладостта и простотата, Новело Сардо е наслада за небцето, подходящо за всякакви поводи - от лека храна до изискан десерт.
...Където суровината понякога е по-малко изискана, се компенсира с дълга традиция на печене. Тази смес от робуста кафе е чаша с кремообразен тъмен хеш и сивкави нюанси. В носа се появяват нотки на какао и дърво, докато на вкус кафето има изключителна плътност, цяла крема!
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
...Bosco Verticale, проектирана от арх. Р. Инторча, е подходяща както за вътрешно, така и за външно ползване, изработена от старееща стомана Corten, обработена с блокираща защита, заварена с TIG, и е снабдена с етикет за автентичност с уникален сериен номер, който същият номер е гравиран на продукта.
Възможност за изработка и от:
- неръждаема стомана
- поцинкована стомана, боядисана с епоксидни прахове с печене в пещ, с избор от над 100 различни цвята, от метализирани до матови цветове, включително с ефект на дърво.
... модел ATR-621, способен да запамети 15 цикъла на печене с по 20 етапа на цикъл.
- Устройство за аларма при максимална температура.
- Устройство за сигнализация при отворена врата с незабавно прекъсване на електрическото захранване, както е предвидено от действащите нормативи.
- Устройство за възстановяване на цикъла в случай на прекъсване на електричеството.
- За охлаждане на камерата и разсейване на парите, е оборудван с комин, разположен на свода на пещта.
...Тайната на доброто кафе се крие в умелото смесване на различни качества на кафето с различно тяло, киселинност и сладост, за плодови финални вкусове.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и занаятчийско печене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко отделно произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
...Технологията с радиочестота позволява бързо и равномерно сушене на керамични материали с висока порьозност, като се избягва рискът от напукване и счупване.
Радиочестотата, от своя страна, осигурява равномерност и едновременност на сушенето във всички части на керамичните изделия с висока порьозност, дори при сложни обработки, за много кратко време, елиминирайки проблемите с напукванията, които водят до отхвърляне на изделията преди и след печене.
Системата може да се използва и за гипсови форми, санитарни изделия, плочки и огнеупорна керамика.
...Избираме само най-добрите кафе зърна от 8 държави, за да произведем суперior кафе, произведено в Италия с традиционни методи. Чрез години опит в печенето произвеждаме смеси, които удовлетворяват всяка палитра.
...Декофеиниран, вече няма да се налага да се отказвате от вкуса на истинското италианско еспресо. Това кафе е декофеинирано чрез контакт с въглероден диоксид (CO2) преди печене, за да ви гарантира невероятен вкус.
...Кафе на зърна смес Наполи в пакети по 1 кг
Кафето на зърна Наполи е смес от печени кафе зърна с композиция от 85% Робуста и 15% Арабика, с решителен и плътен вкус за всички любители на истинското неаполитанско кафе.
Степента на печене е средно тъмна.
Произведено в Неапол.
...%).
Печените лешници Baldaiassa се пекат ежедневно със среден степен на печене, който придава на плода неповторимия балансиран и интензивен аромат. За да се запази и поддържа непроменен с времето, те се опаковат вакуумно в рамките на 24 часа след обработката.
Срок на годност 12 месеца.
...Хрупкави панети с зехтин, приготвени с добавяне на щипка захар, която придава деликатен и леко сладък вкус. Висока усвояемост, благодарение на дългото втасване и бавното печене. Идеални за консумация за закуска и следобедна закуска.
...Суровите обелени шамфъстъци са истинска деликатес. Те не са подлагани на солене или печене и затова са изключително полезни за нашето здраве: достатъчни са само 3 на ден, за да се запълнят най-важните свойства за здравето: витамин A, B1, B2, B3, B5, B6, C, желязо, фосфор, калий и мед.
Освен това, обеленият шамфъстък е много универсална съставка и широко използвана в кухнята, особено в...
... скара.
Unagi се нарязва надлъжно, напълно се обезкостява и едва след това се нанизва на шиш. Подготвена по този начин, unagi е готова да бъде изпечена на binchotan или бял въглен (типичен растителен въглен от Япония, предпочитан от готвачите на unagi и yakitori, тъй като не отделя дим и абсорбира неприятните миризми). След първоначално печене, което извежда умами от месото, unagi се обработва на пара, за да се премахне излишната мазнина.
...Offriamo ястия, готови запечене, и за няколко минути имате вкусно и изискано типично ястие, първи и втори ястия на основата на месо и риба от нашата типична средиземноморска кухня. Ястия в единични порции от 25-300 г, идеални за домове за грижи, детски градини, начални училища, университетски столове, военни столове, болници, казарми и др. Цените са много интересни, тъй като работим директно с производителите, а не с посредници или други, внимателно подбрани продукти.
...Изцяло изработени от поцинкована стомана, нашите разширяеми врати са произведени по поръчка и се изпращат ежедневно в цяла Италия; налични са множество възможности за персонализация, с епоксидно прахово боядисване и печене, тип "стандарт" или "укрепен", изработка на единична, двойна, въртяща или вградена врата, класическа ключалка или "швейцарски цилиндър".
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НА КАФЕ И ШОКОЛАД.
...Системата FESSMANN TURBOMAT е най-ефективната универсална система за автоматично загряване, сушене, размразяване, готвене, печене, пушене и охлаждане на широка гама от продукти. Изцяло изработена от неръждаема стомана, устойчива на влага. Оснащена с централизирана система за почистване с пара.
Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес на печене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
Brasil Moka произлиза от традицията и дългогодишния опит. От 1966 г. внимателно селектира най-добрите кафета от цял свят, за да предложи ненадминат вкус и аромат на своите ценни смеси. През четиридесет години никога не е изоставяла традиционната италианска система на печене и благодарение на съвременните технологии успя да съчетае качеството на ръчно изработен продукт с новите изисквания на...
... модерни среди. Основополагающа е печенето в дървена фурна в продължение на 85 часа и последващото бавно охлаждане, което трае 6 дни. Този вид печене придава на тухлите нюанси от жълто до розово, а бавното охлаждане гарантира, че изделията остават напълно цели.