...W: 120 - 130. Патентно брашно, получено от подбрани италиански и европейски пшеници. Идеално за бързи теста. Идеално за производство на ронливо и вкусно тесто за сладкиши. Препоръчва се за всички приготвяния на основа тесто за сладкиши: тарти, курабийки, сладкиши и бисквити, вафли.
...Полуготов продукт за маса за сладкиши, лесен за употреба, идеален за класически приложения като бисквити, тарти, тарталети и сладкиши.
Формат: 10 кг
Дозировка: 100%...
...{"Съчетания":"Отличен след хранене и перфектно допълнение за сухи сладкиши, плодови тарти и други традиционни италиански десерти.","Цвят":"Слама-жълт с леки зеленикави отенъци","Вкус":"Елегантен, с правилната мекота, която съпътства леката кисела нотка с баланс.","Нос":"Деликатни аромати, плодови и цветни нотки, напомнящи на зрели екзотични плодове.","Съхранение и сервиране":"Бутилките трябва да се съхраняват в хладна и суха среда, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6-8°C. Препоръчва се доста голяма чаша с форма на тюлип."}...
...НИЕ СМЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА: СИЦИЛИЙСКИ КАНОЛИ, КАРНЕВАЛНИ ЧИАКИРЕ, ТРАДИЦИОННИ СИЦИЛИЙСКИ БИСКВИТИ, ФРУКТА МАРТОРАНА - НИЕ СМЕ КОНЦЕСИОНЕРИ НА CAVALLARO РИКОТА (замразена захаросана рикота 100% овче мляко) - ДИСТРИБУТОРИ НА ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА ПАСТИЧЕРИЯ (тарти и лодки от маслено тесто, каноли от тесто и др.) - ДОСТАВЯМЕ В ЦЯЛА ИТАЛИЯ И В ЧУЖБИНА - НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ОФЕРТИ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ.