Италия, Novoli
... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА 100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация Период на продажба: налични през цялата година Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг Минимална поръчка: 500 кг...
Италия, MILANO
... основа и нарязан така, че да придобие форма "на круша". Соленето се извършва изключително на сухо, опаковането става в естествена пикочен мехур и връзването се извършва на ръка с конец. Съставки: Свинско бедро, сол, подправки. Консерванти: нитрат на калия. KG 2,676 НЕТНО ТЕГЛО ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 29,00 ОПАКОВКА 2 БР МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР СРОК НА ГОДНОСТ 26/04/2025...
Италия, Dorgali
...Сирене, което носи със себе си вкуса и традицията на Сардиния. Изработено от овче мляко, сол и течен телешки сирищник, това сирене се отличава с гладка коричка в тъмен сламено жълт цвят, която обгръща компактна паста с цвят на светло слама. Еластично и деликатно, когато е младо, става леко зърнесто и разтворимо след узряване, предлагайки интензивен аромат и вкус, който варира от сладък до леко...
... Съставки: италианска филе от пуйка, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, усилвател на вкус E 621, антиоксидант E 316, консерванти E 250. Тегло: около 8,00 – 8,50 кг. приготвено цяло. Опаковка: пуйката, след охлаждане, се обвива в защитна обвивка, след което се завързва и накрая се опакова вакуумно в прозрачна Cryovac и се пастьоризира.
Италия, Mesoraca
... ръчно, за да образува класическата "връв от салсича". Узряването става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (например, Паста ал форно). Категория: Калабрийски колбаси ТЕГЛО: 300/350 Тегло: 0.300 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252...
Италия, Imperia
... ревитализиращ и реминерализиращ ефект. Обвивката и масажът на тялото, извършени с тази ценна отвара, хидратират, регенерират и пречистват кожата, като подпомагат дренажа и елиминирането на токсините. Кожата става гладка, тонизирана и дълбоко регенерирана, перфектно подготвена да абсорбира максимално активните съставки на продуктите, приложени след това.
Италия, Marciano Della Chiana
...Просуто Тоскано DOP, в класическата версия с кост, е, без съмнение, един от най-важните продукти, когато става въпрос за тоскански колбаси, както за качеството на суровините, използвани за неговото производство и съхранение, така и за интензивния му и леко солен вкус, способен да зарадва небцето на възрастни и деца, както самостоятелно, така и в комбинация с други местни продукти или просто с парче прясно хляб. Освен това, защитеното наименование за произход гарантира качество и характерен аромат.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play