... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация
Период на продажба: налични през цялата година
Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг
Минимална поръчка: 500 кг...
... основа и нарязан така, че да придобие форма "на круша". Соленето се извършва изключително на сухо, опаковането става в естествена пикочен мехур и връзването се извършва на ръка с конец.
Съставки: Свинско бедро, сол, подправки. Консерванти: нитрат на калия.
KG 2,676 НЕТНО ТЕГЛО
ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 29,00
ОПАКОВКА 2 БР
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/04/2025...
...Сирене, което носи със себе си вкуса и традицията на Сардиния. Изработено от овче мляко, сол и течен телешки сирищник, това сирене се отличава с гладка коричка в тъмен сламено жълт цвят, която обгръща компактна паста с цвят на светло слама.
Еластично и деликатно, когато е младо, става леко зърнесто и разтворимо след узряване, предлагайки интензивен аромат и вкус, който варира от сладък до леко...
...
Съставки:
италианска филе от пуйка, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, усилвател на вкус E 621, антиоксидант E 316, консерванти E 250.
Тегло:
около 8,00 – 8,50 кг. приготвено цяло.
Опаковка:
пуйката, след охлаждане, се обвива в защитна обвивка, след което се завързва и накрая се опакова вакуумно в прозрачна Cryovac и се пастьоризира.
... ръчно, за да образува класическата "връв от салсича". Узряването става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (например, Паста ал форно).
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350
Тегло: 0.300 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252...
... ревитализиращ и реминерализиращ ефект.
Обвивката и масажът на тялото, извършени с тази ценна отвара, хидратират, регенерират и пречистват кожата, като подпомагат дренажа и елиминирането на токсините.
Кожата става гладка, тонизирана и дълбоко регенерирана, перфектно подготвена да абсорбира максимално активните съставки на продуктите, приложени след това.
...Просуто Тоскано DOP, в класическата версия с кост, е, без съмнение, един от най-важните продукти, когато става въпрос за тоскански колбаси, както за качеството на суровините, използвани за неговото производство и съхранение, така и за интензивния му и леко солен вкус, способен да зарадва небцето на възрастни и деца, както самостоятелно, така и в комбинация с други местни продукти или просто с парче прясно хляб. Освен това, защитеното наименование за произход гарантира качество и характерен аромат.