Италия, Imperia
...Екстра Вирджин Рêuза е резултат от съчетанието между два италиански сорта с голяма стойност, които имат доста различни ефекти: маслините Бианколила и маслините Тагиаска. Екстра Вирджин Зехтин · 100% Италиански зехтин – студено извлечен · Получен от маслини Бианколила и маслини Тагиаска · Сладък и ароматен, отличен дресинг за салати и сурови зеленчуци. Рèuза е силно селектиран продукт: той...
Италия, Noci
...Качиота Фиор ди Бонта е пресен сирене с добавени млечнокисели бактерии, подложено на кратък период на сушене. Въпреки че е сирене с полутвърда кора, вътре е кремообразно с сладък/леко кисел вкус и изключително вкусно. Произвеждаме го и в варианти с чили и маслини. Това е отличен продукт, който може да се наслаждавате самостоятелно или в комбинация с хляб или крутони, или в съчетание със салати или предястия.
Италия, MILANO
...Маслина Лечино. Маслина, събрана в агро Пулия. Има удължена форма, с цвят, вариращ от виолетово до тъмнозелено. С интензивен вкус и полутвърда консистенция. Отлична в кухнята за всякакво приложение и за пасти. “Leccino” маслини. Описание: Вкусна разновидност на малки черни маслини, типични за Италия. Използване: Идеални за аперитиви или като съставка за предястия и смесени салати. ОПАКОВКА ОТ 6 1 БР = ЕВРО 2,90 1 ПАЛЕТ 10 ОПАКОВКИ = 60 БР СРОК НА ГОДНОСТ 16/ 04/ 27 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТИ...
...PRIMOLIO е екстра върджин зехтин от новия Коллеторто, който се произвежда от меленето на първите маслини. За да се насладите на неговите органолептични качества, е добре да го консумирате като подправка в суров вид върху салати и брускети или с пресни зеленчуци. ОПАКОВКИ бутилки от 0,50 и 0,75 литра, кен от 5 литра...
Италия, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Олио Екстра Вирджин от Маслини 100% Италианско Олио екстра вирджин от маслини 100% италианско с високо качество, извлечено на студено. Олиото е получено от специално подбрани маслини, смлени в правилния стадий на зрялост. Перфектната комбинация от сортовете му придава балансиран вкус, добавяйки стойност на ястията. Олиото не е прекалено интензивно от плодова гледна точка и е...
Италия, Maruggio
...Хармонично екстра върджин Типичният златисто-жълт цвят се получава чрез метода на студеното пресоване на маслините, сортовете маслини са Олиарола и Челина. Има балансиран вкус, веднага приятен с нотка на бадеми. Това е плод с умерена интензивност, с приятни аромати на Средиземно море. Наличен в бутилки: 0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнер 5,00 л. Благодарение на лекото си вкусово излъчване...
...Аз съм Фердинандо Папалардо, произхождам от семейство предприемачи в агро-хранителния сектор от няколко поколения и разполагам с тридесетгодишен опит в обработката на маслини. Моето екстра върджин зехтин е получен от първото пресоване на селектирани маслини, събрани на ръка в правилния стадий на зрялост от две сортове от Тера ди Бари: "Чима ди Битонто", известна също като Оглиарола или Нострана...
Италия, Imperia
... вкус. То се съчетава перфектно с всички ястия от средиземноморската кухня и хранителни режими, особено в суров вид в салати или с зеленчуци. Вкусно и приятно ароматно, Маслото от Канеле много добре подчертава вкуса на кухнята в сосове, дресинги и с всички видове месо или риба.
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play