...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Dolzan предлага компактен и гъвкав вариант за пълнене и запечатване на капсули с кафе, чай и други прахообразни продукти.
Заявете своята персонализирана консултация, като пишете на dolzan@dolzan.com...
... Хондурас: Балансирано и плътно кафе с сладък аромат на лакрица.
Коста Рика: Отлично кафе с крема в цвят на лешник и аромат на ябълки и фурми. Лека киселинност.
Перу: Нежно структурирано кафе с плодови и какаови нотки на финала. Специфичният печене дава много богато и текстурирано кафе, плътно с упорит финал на цветя и шоколад.
...Специалитетите Arabica и Fine Robusta са селектирани кафета с изключително високо качество, проследявани детайлно от самото начало, свежи от реколтата и без дефекти. Наличността им е ограничена и зависи от възможността за набавяне на изключително свежи суровини с потенциално изключителни органолептични характеристики след нашето внимателно ръчно печене.
...Crema e Gusto Classico е мек, кръгъл и обгръщащ бленд, съставен предимно от ценни арабики от Бразилия и робуста от Югоизточна Азия. Перфектна хармония между плътност и подправъчни нотки, подчертано от средно печене, за перфектно балансиране между сладост и горчивина.
GR.250 X 2 = ЕВРО 4,00
КОНФЕКЦИЯ ОТ 10 БР
1 ПАЛЕТ 600 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 10/01/26
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТ...
...Мисела Класико
Мисела 50% Арабика 50% Робуста.
Кремаво кафяво.
Сладко, подправено, балансирано.
Средно печене.
Подходящо за тези, които предпочитат балансиран вкус, съпроводен от сладки и подправени нотки. Със средно печене и правилната смес от Арабика и Робуста, създадохме кафе, което е лесно за пиене, за всички.
Капсули Кафе Кортезе компостируеми ESE 44 мм
МИСЕЛА: КЛАСИКО...
... означава да подкрепите отговорни селскостопански практики и да се насладите на напитка, която е резултат от страст и отдаденост. Това кафе предлага набор от сложни вкусове, които варират в зависимост от региона на произход, позволявайки на любителите на кафето да изследват свят от вкусове и аромати. То е перфектният избор за тези, които търсят кафе с високо качество, което уважава околната среда и хората, които го произвеждат.
...MO’KA SRL е основана през 1997 година благодарение на страстта и отдадеността на настоящия собственик. Ние работим в сектора на печенето и опаковането на кафе на зърна, смляно кафе, капсули и подложки. Ние сме експерти в прецизното подбиране на най-ценните сортове кафе, вносими директно от местата на произход, и в умелото печене и смесване. Благодарение на постоянния контрол на всяка фаза от производството, придаваме на нашето кафе онзи несравним вкус и аромат, които са характерни за истинското Италианско Еспресо. Заради това, ние сме различни от всички останали печачи.
...Дълъг процес на проучване и селекция на най-добрите арабики от Перу, Индия и Бразилия, печени с абсолютна прецизност, за да се създаде "идилия" и да си позволим момент да оценим живота чрез чаша кафе.
Една въздействаща смес с много ниска киселинност, сладък, изискан и ароматен вкус, подчертан в чашата от ароматните нотки на лешник и червени плодове.
...Вермонте произвежда и изнася кафе и производни в цял свят. Имаме търговски офис в Дубай, само за дистрибутори и вносители в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка, Южна Америка, САЩ и Канада. Търсим дистрибутори в Северна Европа, Америка, Китай и Япония.
Произвеждаме най-добрите смеси от кафе, селектирани и ценни, внос от Колумбия, Бразилия, Етиопия, Виетнам, Индонезия и Мексико, с...
...Избираме само най-добрите кафе зърна от 8 държави, за да произведем суперior кафе, произведено в Италия с традиционни методи. Чрез години опит в печенето произвеждаме смеси, които удовлетворяват всяка палитра.
...Където суровината понякога е по-малко изискана, се компенсира с дълга традиция на печене. Тази смес от робуста кафе е чаша с кремообразен тъмен хеш и сивкави нюанси. В носа се появяват нотки на какао и дърво, докато на вкус кафето има изключителна плътност, цяла крема!
...Тайната на доброто кафе се крие в умелото смесване на различни качества на кафето с различно тяло, киселинност и сладост, за плодови финални вкусове.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и занаятчийско печене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко отделно произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се получи перфектна хармония в чашата.
...LA PERLA NERA получава от години единодушни похвали от професионалистите в черната напитка, излъчвайки екзотичния вкус на своите произходи. Вълнуващо кафе, меко, устойчиво, оставя на небцето изискана сладост. Има послевкус на препечен хляб и лешник, а в чашата се образува крем с разнообразни цветове, придаващи на тази смес особена специфика по отношение на аромата и вкуса.
Разполагаме с най-съвременните съоръжения за печене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявай...
...Bosch
Готвене и печене Независимо дали сте топ готвач или точно обратното, нашите фурни, котлони, микровълнови печки и аксесоари улесняват постигането на перфектни резултати на всяко ястие.
Кафе и закуска Сутрините станаха лесни
Кой казва, че кухнята ви не може да се конкурира с любимото ви кафе? Нашите изненадващо прости кафемашини могат да създадат цяло меню от кафе напитки, одобрени от бариста...
...Декофеиниран, вече няма да се налага да се отказвате от вкуса на истинското италианско еспресо. Това кафе е декофеинирано чрез контакт с въглероден диоксид (CO2) преди печене, за да ви гарантира невероятен вкус.
...Нашата смес "Maya" е почит към богатството на италианското кафе.
Съставена от селекция от висококачествени зърна кафе Arabica и Robusta, тази смес предлага интензивен и плътен вкус.
Ръчното печене подчертава нотките на шоколад и сушени плодове, предоставяйки обгръщащо и удовлетворяващо кафе изживяване.
• АРОМА 4 • ТЯЛО 5 • ВКУС 4 • ИНТЕНЗИВНОСТ 3...
...Кафе на зърна смес Наполи в пакети по 1 кг
Кафето на зърна Наполи е смес от печени кафе зърна с композиция от 85% Робуста и 15% Арабика, с решителен и плътен вкус за всички любители на истинското неаполитанско кафе.
Степента на печене е средно тъмна.
Произведено в Неапол.
...ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА, перфектният продукт за марки, които искат да добавят висококачествена кафе смес към своята линия на частни етикети. Тази премиум кафе смес е направена изключително от най-добрите зърна арабика, внимателно подбрани, за да осигурят перфектен баланс между вкус, аромат и текстура. Нашият италиански процес на печене гарантира, че зърната са изпечени до съвършенство...
...Панцеротини с пълнеж от кайсия са вкусни печива, перфектни за сладка пауза. Тези панцеротини са приготвени с хрупкаво тесто и сладък и сочен пълнеж от зрели кайсии. Те са идеални за закуска, следобедна закуска или като десерт, в компанията на чаша чай или кафе. Панцеротини с пълнеж от кайсия са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НА КАФЕ И ШОКОЛАД.
...Кафе с плътна консистенция, със сладък, плодово-бисквитен вкус.
Отделното печене подчертава плодовите нотки и киселинността, което го прави сладко и плътно.
Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес на печене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
...Дългогодишният опит на майстор печача Maestro Clemente и страстта му към търсенето на истинския вкус и аромат на кафето, го доведоха до допълнително подчертаване на тези елементи с балансирано и съществено печене. Така се родиха Кафетата Purissimi като Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% и Arabica Decaffeinato ad acqua. Посетете нашия сайт www.jamaicacoffee.com...
... пазара. Освен производството и продажбата на кафе, Brasil Moka инсталира кафе машини за барове, машини за капсули и чинии за офиси и семейства. За повече информация изпратете имейл на info@brasilmoka.it или на Facebook страницата "BRASIL MOKA".
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите на печене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смеси за нашите любители на кафе.