Произвеждаме ръчно кафе с високо качество, предлагайки го на зърна за барове, смляно за Мока, в капсули и пакетчета за домашна или бизнес употреба. Импортираме директно от местата на произход селектирано и сертифицирано кафе. Бавната печене позволява запазването на органолептичните свойства, подчертавайки предимствата на истинското италианско еспресо, като същевременно запазва кремообразността и...
... на качеството. Целта е да се търсят специализирани канали и взискателни клиенти, на които да се предложи продукт с високо качество. Dolmen Caffè извлича своите смеси от различни моноизточници, арабика и робуста, всички стриктно подбрани. Удивителната внимателност към детайлите, майсторството в дозировките, познанията за методологии и техники на печене, правят Dolmen Caffè продукт, който успява да...
...Управлението на екологичния отпечатък е приоритетна дейност, която извършваме стриктно, например, с приведението в съответствие на всички инсталации и редовното измерване на отпадъците. Имаме 7 смеси, които произлизат от кафе, селектирано от реколти с високо качество, характеризиращи се с изключителен състав и специфично печене, което подчертава естествените свойства на използваните сортове, и дори имаме възможност да създадем смеси по поръчка.
...стоки за търговия, широка гама от аксесоари, за да направим професионалиста в кафенето успешен. На нашия сайт: www.mokakenya.it ще намерите нашите видеа за училище по кафене, печене и козметика с зелено кафе.
През 1929 година Вито Зичитела, почитател на изкуството на кафето, създава малка пекарна в Марсала, Сицилия. Компанията винаги е следвала политика, насочена към високо качество на своите продукти. Zicaffè внася най-добрите зелени кафе зърна директно от производствените страни. Техниките на печене, смесване и смилане са резултат от над 80 години опит. Целият производствен цикъл се управлява чрез...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
Feio srl е италианска компания за печене и разпространение на кафе. Основана през 1986 г. от Салваторе Ферайоли, тя присъства на пазара с 2 марки: Karoma и Kenya Caffè.
Изборът на най-добрите суровини, опитът и техническото ноу-хау правят нашите продукти различни, с качество, което се изразява в аромата, вкуса и кремообразността на нашето еспресо, предлагано в капсули, подложки, зърна и смляно, за да задоволи нуждите на каналите Ho.re.ca, барове, вендинг и търговия на дребно.
Нашата компания е основана през 1962 г. от занаятчийската страст на братята Фантино. Вече две поколения произвеждаме смеси от кафе с високо качество за секторите Ho.Re.Ca, търговия на дребно, OCS и вендинг. Процесът на занаятчийско печене, съчетан с модерни технологии, внимателен подбор на суровините и строги анализи на крайния продукт, правят нашето производство истински шедьовър на италианското...
...Торефакцията Кафе дел Додж е динамична и модерна занаятчийска реалност.
От 1997 г. Кафе дел Додж е член на "Специализирана асоциация на кафето в Америка" (www.scaa.org), международна организация, която се занимава с оценяването, развитието и популяризирането на кафето, от плантацията до чашата.
Заводът в Дуе Каре (Падова) разполага с авангардна система за печене в своя сектор, като същевременно...
... пресоване на зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
Essse Caffè е компания за печене на кафе, лидер в сектора HoReCa, която произвежда кафе смеси за приготвяне на най-доброто еспресо. Мисията на компанията се основава на две основни точки: първата е да донесе качество на всяка стъпка от цикъла на кафето, от зеленото кафе до чашата еспресо; втората е обслужването и голямото усилие за всички наши клиенти и дистрибутори. Производствената система спазва контрол на качеството в чисто уважение към околната среда и с особено внимание към безопасността и благосъстоянието на своите служители.
... специалната си печене, която придава на продукта решителен и богат вкус, е в състояние да предложи на крайния потребител вкуса на древната традиция на италианското еспресо, което днес е един от символите на произведено в Италия.
...От повече от 20 години PuroKaffè, чрез деликатен процес на печене "в ротационен барабан", съчетан с опит и страст към кафето, основава своята компания на културата на вкуса и качеството.
Перфектна комбинация за кафе, което да се наслаждавате глътка след глътка.
Защото кафето е живот. Топла прегръдка, перфектна във всеки момент от деня.
Получено от кафе от първо качество и изпечено, както...
Компания за печене на кафе, активна в Италия и по целия свят. Caffè Vergnano е един от най-големите износители на кафе в Италия и в света, независимо дали става въпрос за мока, еспресо или компостируеми капсули, асортиментът е проектиран да задоволи най-разнообразните вкусове и да ви придружава по всяко време на деня с уникалния аромат на италианското кафе. Caffè Vergnano предлага на своите...
... печене на кафе (a tostatura lenta), който подчертава вкуса и аромата на нашите кафе смеси, Caffè Mauro предлага на пазара широка гама от висококачествени продукти, чиито характеристики са добре подчертано представени в опаковка, която е ясна и "прозрачна", информираща потребителите за това, което пият. Нашата марка оперира на всички канали за разпространение: РЕТЕЙЛ - ХОРЕКА - ВЕНДИНГ/ОС, също така произвежда продукти с частни етикети, като същевременно гарантира същите производствени процеси, използвани за производството на техните смеси.
... приела иновативен метод на печене, който позволява запазването на всички хранителни стойности на кафените зърна, като същевременно се уважава и запазва околната среда. Крайната резултат е здравословен и висококачествен продукт. Ценният аромат на нашето кафе, който не е лесно да се намери навсякъде, е резултат от постоянни усилия, които предоставиха на нашата компания възможности да открие различни...
Вече повече от двадесет години и чрез опита и компетенцията на четири поколения, Kiccocaffè предава дълбоката и искрена любов към кафето, знанието и тайните на неговата обработка, произвеждайки винаги най-добрите смеси. Kiccocaffè се занимава с ръчна обжарка на кафе с бавни стандарти на печене, селекционирайки суровини от първокласно качество, за да състави ценни смеси за обществените заведения...
... отличен кафе у дома, както в бар. Смесите от Office Collection са предназначени за тези, които дори в офиса не се отказват от удоволствието от добро кафе за освежаваща пауза или за енергийна зареждане.
Качеството на целия производствен цикъл е предпоставка за оценяване на марката Бономи. В лабораторията, преди печенето, се тестват органолептичните качества на кафето, използвано в приготвянето на...
Triestecaffè е история от Триест и представлява едно от най-успешните чествания на връзката между града Триест и света на кафето. Предлагаме типично триестинско кафе, от избора на смес до процеса на преработка, който се извършва с традиционни методи. Гарантираме кафе на зърна с високо качество, изпечено в 3 смеси с различни степени на печене за Ho.Re.Ca. На клиентите можем да предоставим машина...
...-доброто кафе от цял свят, като се доверяваме и на международно признати експерти, които периодично посещават и проверяват плантациите. Печенето е изкуство, което изисква чувствителност и голям опит. Кафето може да развие различни органолептични характеристики и аромати в зависимост от времето, начина и степента на печене. Затова нашето кафе се пече с внимание и маниакална прецизност, по абсолютно...
... прави внимателен избор на смесите кафе в съвременна лаборатория, за да гарантира винаги най-доброто качество. Обработката на кафето се извършва в завод, оборудван с модерни технологии, с ръчна печене и с опит в печенето на кафе, започнал през 1948 година.
Torrefazione Rekico Caffè е компания, специализирана в закупуването на сурово кафе, неговото печене, както и в съставянето и търговията с премиум смеси за барове, хотели и ресторанти.
... за печене, за тостиране и за трансформация на продукта означава да разкажем за група хора, които заедно работят, за да създадат успешни и престижни смеси. Сложна работа, която изисква технически умения и постоянни изследвания. И следвайки тази насока, Гопион е създал своята култура на кафето.
Кафе Велути разполага с десетилетен опит в печенето на кафе. Традиционното печене на дърва е елементът, който придава този особен аромат, който го отличава. Процесите на обработка се различават от съвременните технологии за бързо печене. Това е занаятчийско, а не индустриално кафе. Кафе Велути е следвало през своето развитие два ясни пътя - сериозност и качество, пътища, които позволиха на...
...през внимателния избор на състава на смесите, до бавната печене, която подчертава ароматите, охлаждането и опаковането, които позволяват да се запазят всички аромати на прясно изпеченото кафе. Благодарение на нашето обновено оборудване, можем да предоставим и големи количества. Ще се радваме да ви посрещнем в нашата компания, за да ви покажем, стъпка по стъпка, как създаваме нашите тайни смеси...