Италия, Milano
...Продуктът, произведен между май и юни, е мед, който има тенденция да кристализира. В течна форма, цветът му е кехлибарен, докато при кристализацията има тенденция да се изсветлява. Миризмата и ароматът са леко плодови - със средна интензивност - от мускатно грозде и праскова. СЪЧЕТАНИЯ Заради своята ясно плодова вкус и характерната си "обгръщаща" природа, медът от ailanto се съчетава много добре с плодови салати и сладоледи с плодове или на плодова основа, успявайки да хармонизира и разнообразие от различни вкусове; препоръчва се да се опита с зрели сирена.
Италия, Misano Adriatico
...Това изискано вино има интензивен и плътен вкус с нотки на тъмни плодове и подправки. Произведено в Италия, MEDAINA Barolo DOCG е перфектният избор за любителите на виното, с 75 cl чисто удоволствие във всяка бутилка. Перфектно за комбиниране с месни ястия или зрели сирена.
Италия, Savignano Sul Panaro
...Кафе с комплексен подправен аромат, с преобладаване на канела и плодове, включително зрели ягоди. Много балансиран вкус.
Италия, MILANO
...Посветена на Бонавентура Машио, основателя на компанията в Гайарине, роден през 1903 г., чиито изследвания и работа са поставили основите в областта на дестилацията. Неговият метод тук е представен отново, според перфектен баланс между различни гроздови семена, дестилирани в специални аламбики. Неговата мекота идва от умело отлежаване в дървени бъчви. ОРГАНОЛЕПТИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Аромат: деликатен, подправен с нотки на зрели плодове. Вкус: мек и балансиран, с голяма дълготрайност. КОРОБКА ОТ 6 БР 1 БР = ЕВРО 7,50 1 ПАЛЕТ 72 КОРОБКИ ОТ 6 МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТИ...
Италия, Sizzano
...Denominazione di Origine Controllata (DOC) TIPOLOGIA Вино Розово ВИТИГНО Неббиоло 100% ABBINAMENTO Ястия от печено или гриловано месо Ястия от бели меса Зрели сирена ЦВЯТ Червен рубин АРОМАТ Интензивен и устойчив Малина Лилаво и цъфтеж Червени плодове ВКУС Сух Добра плътност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% об.
Италия, Barletta
...Мацерацията на ципите се извършва при контролирана температура и продължава 20 дни. Виното след това преминава в дъбови бъчви, където отлежава поне 12 месеца, а след това още една година в бутилка, за да се постигне голямо равновесие и ароматна богатство. Барбера е щедра и с голяма структура, здрава, важна, която очарова с комплексните нотки на подправки, малки червени плодове, горски подраст, мента, ванилия и лакрица. Барбера от висш клас, която е подходяща за съпровод на червени меса и зрели сирена, за вълнуващо гастрономическо изживяване.
Италия, Venezia
...Изключително силен. Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна. Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица. Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Италия, Conegliano
...{"Съчетания":"Отличен след хранене и перфектно допълнение за сухи сладкиши, плодови тарти и други традиционни италиански десерти.","Цвят":"Слама-жълт с леки зеленикави отенъци","Вкус":"Елегантен, с правилната мекота, която съпътства леката кисела нотка с баланс.","Нос":"Деликатни аромати, плодови и цветни нотки, напомнящи на зрели екзотични плодове.","Съхранение и сервиране":"Бутилките трябва да се съхраняват в хладна и суха среда, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6-8°C. Препоръчва се доста голяма чаша с форма на тюлип."}...
Италия, Nave
... Червени меса, дивеч, манатарки, трюфели и зрели сирена. Бележки Съдържа сулфити. Капацитет: 0.75l Код: 07003 Категория: Червени Алкохолно съдържание: 15% об. Държава: Италия Регион: Пиемонт Сортове: Неббиоло 100% Цвят: Интензивен гранат...
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни. Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб. Цвят: интензивен гранатовочервен. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.
Италия, Montalcino
...Име на продукта Capo Borgo I.G.T Място на произход От лозята на имота в общината Монталчино Състав Грозде Санджовезе Цвят Яркочервен с рубинено-виолетови нюанси Аромат Винен, отличителен, с нотки на зрели плодове Вкус Сух, гладък и приятен Комбинации Паста с сос, задушено месо, печено, сирене Препоръки за сервиране Отличен по всяко време и температура, но не прекалено охладен...
Италия, Piglio
...Интензивно червено с рубинени отблясъци. В носа се усещат зрели червени плодове, най-вече вишна и череша. В устата е мощно и в същото време кадифено с нотки на лакрица. В дългия финал тоновете, изразени в носа, се завръщат с последователност и баланс.
Съответстващи продукти
Tomassino - Cesanese del Piglio D.O.C.G. Superiore
Tomassino - Cesanese del Piglio D.O.C.G. Superiore
Италия, Dorgali
... аромати на малки зрели червени и черни плодове, нотки на вишна и лакрица, обогатени с аромати на средиземноморски билки, фини и сладки подправки. В устата е приятно топло, солено и пикантно, всичко перфектно съчетано с минерална палитра. Неговата богата и кадифена структура е добре балансирана от таниновата сложност и елегантната, дълготрайна персистенция. Това е вино, което отлично се съчетава с най-изисканите и елегантни ястия. Перфектно за придружаване на сирена с голяма структура и соленост или важни месни основни ястия.
Италия, San Donaci
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици. При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност. Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
Италия, Avigliana
...ЗРЕЛИ С БАЛСАМОВ ОЦЕТ С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС, ИМАМЕ СИРЕНА С ПЛОДОВЕ ОТ 3 КГ, ЗРЕЛИ В СОК ОТ БОРОВИНКИ И ШИРОК ИЗБОР ОТ СИРЕНА И СУШЕНИ МЕСА С ТРЮФЕЛ, РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ САЛАМИ, КОИТО ЩЕ ЗАПОМНИТЕ ЗАВИНАГИ, УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СА НАШАТА СИЛА, КАМЕМБЕР ОТ БУФАЛА И ОВЦА, СВЕЖИ СИРЕНА С УНИКАЛЕН ВКУС И ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ СИРЕНА И ПРОШУТ ДПП, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ ЗА ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ.
Италия, Settimo San Pietro
Компания, специализирана в производството и преработката на ароматни и лечебни растения, производство на етерични масла и екстракти, студено пресовано растително масло от зрели плодове на мастиково дърво (Pistacia lentiscus), продукти, предназначени за билкари, фармацевтични компании, козметични и парфюмерийни индустрии. Особено внимание се обръща на изследванията и екстракцията от ендемични растения на Сардиния (хелихризум, мастиково дърво, розмарин вербенон, мащерка и мирт).
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play