... различни видове преработка, рязане или пресоване, в зависимост от това дали искате да предлагате продукт като нарязан, пулпа, кубчета или резени. По-малко течна и по-плътна от пюре, доматената пулпа се използва в много рецепти, от редуцирани сосове до пълнени фокачии, от "калцони" до зеленчукови гратини и супи. Оценява се и остатъчното съдържание на захар в плодовете. След това плодовете се измиват с водни струи и в резервоари, за да се отстранят всякакви чужди частици, получени от прибиране, зелени части и неподходящи плодове.
Италия, Loreggia
...Мащерката е ароматна подправка, подходяща за овкусяване на месо, риба, яйца, сирена, домати, яхнии и супи. Освен че се използва за оцети и ароматизирани масла, тя също така се използва срещу охлаждащи заболявания. Налична в пунет или полистирен с различно тегло.
Съответстващи продукти
Мащерка
Мащерка
Други Продукти
Цвекло - Червено
Цвекло - Червено
Италия, Palagonia
...Характеристики: Нарязана на кубчета доматена пулпа, потопена в лек сок, извлечен от пресни домати, с висока консистенция и красив червен цвят, гаранция за здравословен продукт, събран в правилната степен на зрялост. Идеална като основа за сосове, супи, яхнии и за гарниране на брускети и крутони. Опаковка: Аseptичен чувал от алумино-пластикова комбинация Опаковка: Bag in box 10 кг (2 чувала по 5 кг за кутия)...
Италия, Martina Franca
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашно за по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
Италия, Castelfidardo
...Екстра върджин зехтин с изобилен и обгръщащ букет от аромати на артишок, зелени домати и полски цветя. Интензивен, устойчив и чист вкус, с пикантни усещания и балансирани нотки на горчивина. Подходящ за ястия с важна структура, като червени меса, супи от бобови култури или класическия печен октопод от Пулия. Ние сме сред малкото в Италия, които произвеждат този моно сорт.
... на растителни тонове. Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус. В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
Италия, Mattinata
...намираме го в апетитни брускети или в типичната "аквасала", препечен хляб, накиснат във вода, гарниран с суров лук, домати, поръсен с риган и добро екстра върджин зехтин, строго пулийски. Хлябът остава основен дори в пулийските супи; панкотто, полят с екстра върджин зехтин, придружава ястия на основата на типични за района зеленчуци. Сред ястията на основата на зеленчуци, на върха на вкуса е пюрето от фава с диви цикории. Сред първите ястия не можем да не споменем известните орекиете, ръчно приготвени, с върховете на репата. В кухнята на Гаргано и пулийската кухня като цяло.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play