Италия, Marmirolo
...W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постигане на голямо развитие на обема. Препоръчва се за приготвяне на Панетони, Пандори, Коломбе, Венецяни и баба. 10КГ...
Италия, Adrano
...Цели обелени шамфъстъци от Турция. Използват се за паста от шамфъстък, за гранули и брашно, сладкарски лаборатории, панетоне, барове и др...
Италия, Paderno D'adda
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт. Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестени изделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
Италия, Aci Sant'antonio
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини с какао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play