...W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постигане на голямо развитие на обема. Препоръчва се за приготвяне на Панетони, Пандори, Коломбе, Венецяни и баба.
10КГ...
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт.
Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестени изделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини с какао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.