...Този кремообразен сирене COOPERLAT Caciotta alle noci е произведен от мляко с високо качество от TRE VALLI. С мека текстура и богат вкус на орехи, той е отличен избор за изтънчени вкусове. Всяка порция от 1,2 кг е пълна с протеини и калций за балансирана диета.
...Протеинът от тиква е източник на растителни протеини, получен от семената на тиквата. Този протеин е също така богатна минерали като магнезий, цинк и желязо, и съдържа фибри.
...Зелената Мизуна е зеленчук с ориенталски произход, богатна витамини и протеини, с много ниско съдържание на мазнини за здравословна и балансирана диета.
Много подобна на руколата по форма и цвят, тя се комбинира с месо заради леко горчивия си вкус.
Налична в контейнер, пакет или полистирол с различно тегло.
...
Хидролизирана кератин: подобна на естествената кератин на косата, тя има реструктуриращо, защитно, обемно и филмогенно действие.
Протеини от пшеница и ориз: богати на есенциални аминокиселини, полезни за синтеза на основните протеинина кожата и косата (кератин и колаген), те осигуряват важна възстановителна функция. В същото време хидратират, подхранват и придават мекота на кожата и косата.
Екстракт...
...Полуготов продукт за Тъмен Хляб с Мулти-зърна и Смес от Семена, богатна фибри, протеини и минерали за ръчен хляб и хлебчета с тъмен крош.
Формат: 25 кг
Дозировка: 100%...
...Флуидът за изправяне на Biofficina Toscana е иновативен продукт, проектиран да предлага дисциплиниращо и изправящо действие на косата. Благодарение на комбинацията от две кондициониращи молекули, съчетани с екстракт от грозде и сок от био тоскански нар, този флуид действа като сок от червени плодове, богатна антиоксидантни, хидратиращи и защитни фактори. Вегеталните протеини допълнително усилват...
...-простия и бърз метод на готвене, но все пак е богатна фибри, минерални соли и витамини. Не е необходимо накисване: достатъчно е да го изплакнете под течаща вода, за да премахнете евентуални остатъци, и да го сварите във вода (пропорция: една част зърно, две части вода) за около 30-40 минути. След приключване на готвенето се препоръчва да изчакате десет минути, преди да го подправите, за да абсорбира добре водата. Може да се приготвя и на пара или да се запича. Може да се използва и като основна съставка в салати, гарнитури или за приготвяне на вкусни ястия с риба или зеленчуци.
... дюрум все още представлява специален продукт, богатна витамини, протеини и минерални соли, от чиято обработка се произвеждат множество формати, всички изтеглени в бронз. Сушенето, почти естествено, се извършва при 30/40°C за период от 8 до 24 часа, така че пастата да запази целия си вкус. Методите, следователно, са всички занаятчийски, но не е изключен и приносът на най-съвременните технологии, които позволяват, между другото, парна пастьоризация, незабавно опаковане на свежото в модифицирана атмосфера и стерилизация на готовия продукт.
Производството достига 1.200 килограма на ден.