...W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно тесто. Препоръчва се за всички приготвяния на основата на тесто: тарталети, сладки, канестрели и малка сладкарска продукция, сухи бисквити, вафли.
10КГ...
...Обелени сладки бадеми от Пулия
Бадемите от Пулия се получават от семето на бадемовото дърво (prunus dulcis) и преминават през процес на обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: нуга, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни...
... теста, или дори за придаване на по-вкусен вид на мюсли или бяло кисело мляко. Много хора не знаят, че семената от лен могат да заменят яйцата – просто смесете една супена лъжица смлени семена от лен с три супени лъжици вода. Получената смес може да замести едно яйце в бисквити или торти. Семената от лен могат да се използват в кухнята както цели, така и смлени на брашно, за да се улесни усвояването на свойствата им. Накълцани или смлени, те ще бъдат по-лесни за усвояване от нашия организъм. Те също така са естествено безглутенови.
... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия.
Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладкии солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят с бадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
...Бадемите от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis) и преминават през процес на белене, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: нуга, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий, фосфор...
...).
BARBAGALLO DOLCIARIA Е СЪЩО ТАКА ФИРМА, КОЯТО РАЗПРОСТРАНЯВА ДРУГИ ТРАДИЦИОННИ СИЦИЛИЙСКИ СЛАДКИ ПРОДУКТИ, С НЯКОИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА. КАТО ПРИМЕР: ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА КОНДИТЕРИЯ ТИП: ТАРТАЛЕТИ И БАРКЕТИ ОТ МАСЛЕНА ТЕСТО (различни размери), СУХИ БИГНЕ, КАНОЛИ С ФИЛМ (различни размери), ВАУ ЛЕ ВАНТ, СУХИ БИГНЕ И МНОГО ДРУГО.
И ОЩЕ ШИРОК АСОРТИМЕНТ ОТ ЗАМРАЗЕНИ ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ПРОДУКТИ, КАТО ПРИМЕР: АРАНЧИНИ (над 15 вкуса: с сос, с фисташки, с патладжани, с сьомга, с пиле и много друго), ЦИПОЛИНИ, КАРТОЧИАТИ
ПО ЗАПИТВАНЕ ВСЯКАКЪВ ВИД БИСКВИТИ...
...реализирайки с грижа и страст сладкарски изделия, богати на ОМЕГА 3, ОМЕГА 6, с ниско съдържание на наситени мазнини. Нашите продукти не съдържат палмово масло, лактоза и хидрогенирани мазнини. От 2020 г. произвеждаме Торта Капрезе с Лимончело и Шоколад за търговия на дребно и ресторантьорство. Произвеждаме коледни продукти, типични за нашата земя Кампания, като роко, мостачиоли, струфоли.
...изразено чрез най-съвременната техника и метод на производство, се ражда широка гама от бисквити за взискателна публика. От опитните ръце на членовете на нашето семейство, тъй като става въпрос за предимно семейна компания, всеки ден се създават тези специалитети. Всичко това е възможно благодарение на използването на внимателно подбрани съставки, които гарантират вкусността и автентичността на...
Вече три поколения всеки ден ви подаряваме сладки моменти с нашите бисквити, приготвяни ежедневно с същата страст и грижа, както някога.
Сутрешните, къдриците, пастите, трикотите, таралите, савоярди, така наречените сини смокини и бадеми, кутиите, бурито, капковите, кукитата, бадемовите, кралиците, интегралните кръстчета и панкакаото, са прости и автентични продукти, които произлизат от нашата...
... от територията на Сицилия. Всички наши продукти се грижат с любов на всички етапи от производствения процес: от избора на съставките, винаги добри и автентични, до различните етапи на изработка, до опаковането. Не е случайно, че нашите са сред малкото хлебни изделия, опаковани в контейнери, които ги защитават от възможни счупвания или "разпадане" с прозрачна фолио, което ви позволява да проверите тяхната цялост и степен на печене. Всичко това с цел да донесем в домовете ви, според вашите предпочитания, един добър и красив продукт... като току-що изпечен!
... разпространение на дребно, благодарение най-вече на внимателния избор на суровини и високото качество на логистиката, което позволява на нашите продукти да достигнат до потребителите за няколко дни. Посетете нашия сайт и се свържете с нас за всяка информация или запитване.
Асолодолче произвежда вкусни изделия от бутер тесто исладки специалитети, разчитайки на съвременни и напреднали методи и процеси, но съхранявайки изследването на качеството и вниманието към автентичността на занаятите. Асолодолче е семейна компания, която днес е на второ поколение, изразяваща големи числа, но е утвърдила ценности и подходи от самото начало, които Серджо Галина, основателят, все...
НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО, РАЗПОЗНАТО В СЕКТОРА НА СИЦИЛИЙСКИТЕ СУХИ СЛАДКИ. ШЕФ ГАСПАРЕ ПЕРНИЧИАРО ВИ ПРЕДЛАГА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАКУПИТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ СЛАДКИ С БАДЕМИ (И НЕ САМО), ИЗБЯГВАЙКИ ЛОШИ ИЗЖИВЯВАНИЯ. ЦЯЛАТА ГАМА Е ОПАКОВАНА В МОНОПОРЦИИ И ВКЛЮЧВА УДОБНИ ЕКСПОЗИТОРИ ЗА БАР (В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ПОДАРЪЧНИ ОПАКОВКИ). ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ В СЕКТОРА, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ С ПРОДУКТ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКО...
... вида "монофлора" мед. Освен това произвеждаме цветен прашец, прополис, пчелно млечице, конфитюри и сокове, сладкиибисквити, и предлагаме голямо разнообразие от сезонни продукти, като нуга и леща, или с продукти, произтичащи от основните, като медова ракия, балсамов сироп с мед и прополис, бонбони, и вишни в сироп. Нашата компания разполага с дърводелска работилница за производството на кошери и...
...FOOD'S BAIA е компания, родена от опита на три поколения. От срещата на нашите компетенции с най-значимите производствени реалности на нашата територия, Неапол и Кампания, се ражда идеята да разпространяваме в Италия и в чужбина най-доброто от нашите ръчно изработени хлебни изделия, сладкии солени. Бисквити от пшеница, тарели с бадеми и много сладкарски изделия. Традиционни рецепти, които някои...
... мъртвите и панетоните за Коледа). БАРБАГАЛО ДОЛЧИАРИЯ Е СЪЩО ТАКА ФИРМА, КОЯТО РАЗПРОСТРАНЯВА ДРУГИ ТРАДИЦИОННИ СИЦИЛИАНСКИ СЛАДКИ ПРОДУКТИ, ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА КОНДИТЕРИЯ И ОЩЕ ШИРОК АСОРТИМЕНТ ОТ ТИПИЧНИ СИЦИЛИАНСКИ ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ, КАТО НАПРИМЕР: АРАНЧИНИ (над 15 вкуса: с сос, с фисташки, с патладжан, с сьомга, с пиле и много други), ЦИПОЛИНИ, КАРТОЧИАТИ. НЕ ЛИПСВАТ И ПРОДУКТИ БЕЗ ГЛУТЕН (първи ястия, втори ястия, аранчини, сладкарство и много други). ПО ЗАПИТВАНЕ ВСЯКАКЪВ ВИД БИСКВИТИ. ВЪПРЕКИ ТОВА, НА НАШИЯ САЙТ www.barbagallodolciaria.it ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ.
Бар сладкарница Зара е правилният отговор за тези, които желаят вкусни сладкиши, приготвени с натурални съставки. Торта за тържества, сладкиши за бюфет и много други, за всякакъв вид събитие. Продаваме в Италия и в чужбина нашите типични сицилиански продукти:
- Бадемови пасти, цветни сладки, ръчно приготвени бисквитии много други.
- Предлагаме кетъринг услуги за тържества, като също така предлагаме и продукти от растикерия.
Заповядайте да опитате нашите Аперичена с приятели, ще намерите любезност и професионализъм винаги на ваше разположение.
Посетете сайта и резервирайте вашето събитие!
...бадем. Кремове за намазване с búфало мляко и с мляко от камила. Сладки кремове за пълнеж. Екструдирани бисквити, пълнени с крем от лешник или бадем, без глутен. Екструдирани от ориз, сорго, елда, просо, без глутен. Енергийни напитки и за спорт.
Каноли и полуфабрикати за сладкарство и сладоледарство. Вафли, готови за пълнене, готови за декориране и готови за дома. Буси представлява ценен партньор за сладоледаря, сладкаря и индустрията.
От 1980 г. нашата компания е на разположение на клиента, за да предостави най-добрите сладкарски продукти, включително гранули, прахообразни продукти за сладоледарници, полуфабрикати, теста и сладоледи по принцип. Fornia...
Уважаеми господине,
Ние сме стари традиционни италиански производители на местна храна. Нашата компания е специализирана в производството и разпространението на печива, като сладки или солени таралли, фризе, крутони, бисквитии сладкиши, както и домашна или екструдирана през бронзова форма суха паста. Също така започнахме производството на биологични бисквити, направени с специално брашно, като камут, ориз, соба, спелта и царевица, както и опаковането и разпространението на сухи международни и италиански бобови култури.